Spirituele wijsheid Engel Amitiël & Blauwe Obsidiaan

Onthulling

De Spirituele wijsheid van Engel Amitiël & Blauwe Obsidiaan gaat over Onthulling. In de healings Mentaal en Emotioneel en op Ziels-niveau wordt nog meer spirituele wijsheid behandeld. 

Na het lezen van de spirituele wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Boodschap van het Orakel

Er wordt iets aan je onthuld omdat je er klaar voor bent. Geloof in wat je nu en in de komende tijd ziet, voelt en weet in je hart. Je gaat een mysterie zien dat voor je ogen wordt onthuld en je kunt geschrokken, nederig, ontroerd en geïnspireerd zijn door wat je te weten komt. Onthoud echter dat er in elke onthulling alleen liefde is. Je gaat in dit leven gewoon meer begrijpen van het goddelijke plan voor je ziel. Vertrouw op wat je waarneemt, hoe radicaal het ook mag lijken. Het Goddelijke staat op het punt je een kijkje te geven in je levensverhaal inclusief een positieve voorspelling voor je toekomst.

“Niet weten” heeft voordelen en laat ons groeien
Er is een uitdrukking die zegt dat wanneer “het niet weten” je niet langer dient, je het zult weten. Dit lijkt misschien twijfelachtig voor de spirituele aspirant die gelooft dat zijn pad veel gemakkelijker zou zijn als hij weet wat er er aan de hand is in zijn leven en waarom dingen gebeuren. Toch zijn er voordelen en groeien we in een ‘niet wetende’ fase doordat we door duisternis en verwarring heen werken omdat we niet zeker weten wat we doen (of wat we leren). In zulke tijden is er een mogelijkheid om spirituele kracht te ontwikkelen door te leren onvoorwaardelijk in het leven te vertrouwen. Dit onvoorwaardelijke vertrouwen helpt ons weer om de moed te hebben om te handelen naar inzichten en onthullingen op het moment dat die plaatsvinden.

Hoezeer we ook denken dat we er klaar voor zijn om inzicht te hebben in wat er aan de hand is, is dat vaak niet het geval. Er zijn tijden dat we geintimideert zijn of angst ervaren als we het goddelijke doel achter wat er gebeurt kennen en beseffen wat we precies loslaten en waarin we groeien. Het lijkt misschien zo groots en overweldigend dat we ons afsluiten en ons verzetten tegen het proces. Dit komt omdat onze Mind niet begrijpt dat wat nu moeilijk of onmogelijk lijkt, over een aantal jaren of maanden volkomen natuurlijk en comfortabel voor ons is. Of misschien zou de onthulling van een glorieuze toekomst zo opwindend zijn dat we niet gefocussed kunnen blijven dat te doen wat nodig is om het daadwerkelijk te laten gebeuren.

Kristal Mandala - Engel Amitiël & Blauwe Obsidiaan- Onthulling - Onthulling

Je krijgt de juiste informatie op het juiste moment
Er is een gezegde in de soefi-mystieke traditie dat het goddelijke het lot met mededogen schenkt. Dit betekent dat het universum echt van je houdt en je op je pad wil ondersteunen, met de juiste informatie op het juiste moment.  Met tijd, groei en ontwikkeling kunnen dingen heel natuurlijk gebeuren en zelfs veel gemakkelijker omdat er geen angst ontstaat door je af te vragen: Wat als ik faal? Ik denk niet dat ik dat kan! Als de waarheid van wat komen gaat voortijdig wordt onthuld kan dat weerstand, twijfel aan jezelf en aarzeling veroorzaken.

Als je bepaalde informatie te vroeg te horen zou krijgen zou dat angst kunnen veroorzaken. Als je diezelfde informatie later zou krijgen zou je die wellicht met gelijkmoedigheid en vertrouwen kunnen accepteren en je er misschien zelfs bekrachtigd en geïnspireerd door voelen. Het universum weet wat je nodig hebt en wanneer. Zo kun je optimaal profiteren van te weten wat er gebeurt vanuit een hoger perspectief of hoe je toekomst zich zal ontvouwen.

Dit betekent ook dat als je inzichten krijgt in je toekomst of begrip krijgt voor wat er gebeurt je er ook klaar voor bent. Misschien voel je je op je gemak of juist erg uitgedaagd en dat je er niet klaar voor bent. Er is echter een wereld van verschil tussen je er klaar voor voelen of er klaar voor zijn. Het universum weet waartoe je in staat bent en als je inzichten krijgt kun je er dus vanuit gaan dat je er iets constructiefs mee kan doen.