Healing op Ziels niveau Engel Balthiël & Rozenkwarts

Heling van het hart

Healing op Ziels niveau met Engel Balthiël & Rozenkwarts is gericht op het verbinden met je Ziel voor vrede en perspectief. Hun spirituele wijsheid op Ziels niveau geeft inzicht in wat healing op dit niveau voor jou kan betekenen. In de healing op Mentaal emotioneel niveau en Spirituele Wijsheid wordt nog meer spirituele wijsheid van Engel Balthiël & Rozenkwarts behandeld. 

Na het lezen van de spirituele wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Spirituele Wijsheid op Zielsniveau

Door te werken met de energie van Engel Balthiël en Rozenkwarts kun je je verbinden met je Ziel waardoor vrede en perspectief ontstaat.

Verbinding met de Ziel brengt vrede en zorgt voor perspectief
Een enkel moment van ontwaken, als we ons bewust worden van de waarheid van de Ziel, geeft een gevoel van vrede en zorgt voor heling van emotionele en psychologische problemen. Het is de openbaring van onze aangeboren waarde. Onze menselijke cultuur is doordrenkt van het geloofssysteem dat je iets moet verdienen in plaats van simpelweg te ontvangen en als er iets wordt gegeven ben je verplicht om een wederdienst te verlenen. Het idee dat iets eerder aangeboren dan verworven is, is een beetje ongewoon. Maar op een ander niveau, dan deze aardse werkelijkheid, is er een hele andere waarheid en die is dat we iets in ons hebben dat niet ontwikkeld, geleerd of bewezen hoeft te worden en het heeft geen heling nodig. Het is moeilijk te beschrijven of uit te leggen en toch is het er. Je kunt het voelen en erkennen in de mate die je wilt en kunt accepteren.

Dit mysterieuze aspect is het deel van ons dat er gewoon is. Het is van nature waardig zonder enige inspanning of reden, gewoon zoals het is. Je kunt het zien als onze essentie, goddelijke kern, het centrum van onze Ziel of het goddelijke licht in ons, die levensvonk die er gewoon is. Al het andere, elke ervaring, elke les is slechts een speelse uitdrukking van dat innerlijke deel van ons door de vele en gevarieerde niveaus van realiteit, waarvan deze aardse wereld er één van is. Je diep te verbinden met de waardige essentie van wat je bent is een echte hartopener. In de hindoeïstische traditie van de goeroe en de toegewijde wordt gezegd dat wanneer de toegewijde zijn hart opent, hij de goeroe daar binnenin vindt. In westerse spirituele tradities, zoals het christendom, zeggen we dat Christus in het hart leeft. Dit zijn twee verschillende spirituele tradities die op hun eigen manier dezelfde waarheid openbaren – via het hart vinden we het goddelijke in ons. Of je dit nu definieert als Guru of Christus, of beide, of geen van beide, het goddelijke is dat deel van jou dat buiten deze wereld van tijd en ruimte staat. Het is gewoon zo, er valt niets te bewijzen, niets te doen en je hoeft nergens heen. Het is van nature kostbaar en met niets te vergelijken.

Gevoel van perspectief brengt vrede
Verbinding maken met dit deel van ons biedt een gevoel van perspectief dat vrede oproept. Veel lijden in het leven wordt alleen maar vergroot door een beperkt perspectief. We denken dat de molshoop een berg is en als we dan een hoger bewustzijn oproepen ontdekken we dat het kan worden opgelost en geheelt en soms ook vrij snel. Dat geeft ons vertrouwen dat onze worstelingen misschien in de nabije toekomst zullen oplossen. We merken dat ons perspectief verschuift van het wanhopige gevoel dat we het allemaal alleen moeten doen naar meer hoop en vertrouwen voelen door in te zien dat we de hulp van goddelijke krachten kunnen aanspreken. Zo ontstaat er een veel mooier plaatje omdat we beseffen dat we, niet los staan van maar juist onderdeel zijn van het goddelijke. 

Kristal Mandala - Engel Balthiël & RozenKwarts - Heling van het Hart

Verschuiving van perspectief
Er is geen enkele situatie die je niet kunt doorgronden of die geen baat zou hebben bij meer zieling. De ziel in zijn pure en onvervormde verschijning schenkt ons vrede en liefde. Deze energieën zijn een vorm van bewustzijn. Zij helpen ons onze weg te vinden door de illusies van deze fysieke wereld naar de waarheid die hierin verborgen ligt. Het lijden dat ontstaat door het vastzitten in deze illusie zonder de hogere waarheden ervan te begrijpen, is een wanhopige en lege manier van leven. Door te leven in verbinding met het vredige licht dat in je woont, kan je deelname in deze fysieke wereld een uitdrukking zijn van je essentie, alsof je hele leven het werk is van een groot spiritueel kunstenaar. Dit is de ultieme verschuiving in perspectief – van identificatie met het probleem te groeien naar identificatie met de bron van licht die erdoorheen schijnt, eens versluierd maar nu onthuld. Dit is het geschenk van de Engel Balthiël.

Hoe weet je of je healing op Zielsniveau nodig hebt?
Er kan honger zijn naar meer bezieling zonder te weten waar je echt naar verlangt. In een innerlijke strijd kunnen we zo gefocust zijn op het ‘praktisch perspectief’, hetgeen we logischerwijs denken dat nodig is om een ​​probleem op te lossen (zoals meer geld, een manier om het te voorkomen, afvallen of aan kracht winnen). Hierdoor zien we over het hoofd wat ons uit de strijd zou kunnen tillen namelijk een goddelijke oplossing vanuit de ziel. Verbinding met de ziel biedt ons vaak een heel andere manier om naar iets te kijken. Dit kan ons helpen een veel fijnere oplossing te vinden met een nog beter resultaat dan we ooit voor mogelijk hadden gehouden. Het vereist echter wel dat we vertrouwen hebben en dat we ons streven en onze ideeën voor oplossingen loslaten. We moeten leeg en ontvankelijk genoeg worden om nieuwe en verbeterde benaderingen te ontvangen. Dat kan alleen gebeuren als we het toestaan.

Heling met Engel Balthiël & Rozenkwarts helpt je hierbij zodat het kan  plaatsvinden. Of het nu een simpele of complexe kwestie is niets is te klein of te groot voor de ziel. Het leeft in elk deel van jou, van het topje van je vinger tot de diepten van je kloppende hart, wachtend om je in de vrede van je eeuwige en essentiële natuur te brengen. Het zal alles accepteren waar je je echt aan overgeeft en voor heling zorgen. Zonder oordeel of aarzeling. Dit is de onvoorwaardelijke liefde van je ziel.