Spirituele wijsheid Engel Balthiël & Rozenkwarts

Heling van het Hart

De Spirituele wijsheid van Engel Balthiël & Rozenkwarts gaat over Heling van het Hart. In de healings Mentaal en Emotioneel en op Ziels-niveau wordt nog meer spirituele wijsheid behandeld. 

Na het lezen van de spirituele wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Met dit orakel krijg je een gelaagde boodschap
Ten eerste maakt je hart een healing door. Je leert je hart te openen en op een nieuwe manier van jezelf en de wereld te houden. Het zal een prachtige ervaring zijn van grotere verbondenheid en verbinding met het goddelijke. Naarmate je hart zich opent, kan er een opruiming zijn van oude problemen die hebben verhinderd dat het in het verleden vollediger openging. Deze problemen kunnen zijn: angst voor verlating, afwijzing, teleurstelling of verraad. Er kunnen zich ook oude problemen voordoen die te maken hebben met vertrouwen en je veilig voelen als je kwetsbaar bent. Maak je geen zorgen en geloof niet dat je ‘achteruit gaat’ op je pad van heling. Dit zijn symptomen van heling van het hart door het loslaten van pijn uit het verleden. Zelfs als er droefheid of verdriet opkomt, laat het stromen en laat het los. Je hart wil vrij zijn om lief te hebben en het weet zichzelf te helen. Eer en ondersteun dit proces door je gevoelens te uiten en zo onvoorwaardelijk mogelijk van jezelf te houden.

Ten tweede leidt je hart je, en duwt je zelfs naar de diepere verlangens die je van binnen voelt. Zo praat je hart tegen je, het is de oprechte leiding van je hart, die je geest aanmoedigt om je ware levenspad te herkennen. Luister naar de gevoelens van je hart terwijl je begint te begrijpen hoe het tot je spreekt. Zo kun je profiteren van de goddelijke wijsheid die het uitdrukt. Deze wijsheid is in jou aanwezig wachtend om erkend te worden.

Tenslotte, twijfel nooit aan de kracht van je hart. Je hart kan zelfs de meest ogenschijnlijk hardnekkige en onmogelijke situaties helen. Maak je niet druk over de wijze waarop het dat doet – het zal voor het hoogste goed zijn, zelfs als dat niet overeenkomt met wat je denkt dat in de gegeven omstandigheden het beste zou zijn.

Wanneer je vanuit je hart spreekt tot het Universum en vraagt om heling voor welke kwestie dan ook dan gebruik je de liefde en kracht van je hart om de liefde vanuit het universele hart te ontvangen. Vraag wat je nodig hebt of wat je wilt het is je goddelijke geboorterecht. Weet dat je hart je bondgenoot is, je beste vriend en je leidende licht tijdens dit leven. Het is onvoorwaardelijke goddelijke liefde die van binnenuit schijnt en je telkens als je het nodig hebt eraan herinnerd dat je speciaal, waardig en absoluut geliefd bent.

Kristal Mandala - Engel Balthiël & RozenKwarts - Heling van het Hart

Spirituele wijsheid over Heling van het Hart
Het hart is heel bijzonder. Het werkt onvermoeibaar op fysiek niveau om je lichaam in leven te houden. Het werkt spiritueel om de boodschappen van het universele hart van het Goddelijke in je veld te integreren, waardoor je begeleiding krijgt voor je levensreis. Het hart is je wijze gids, vriend en inspiratie voor groei. Erkennen dat je hart gebroken kan worden maar ook sterker en liefdevoller wordt als het heelt laat zien hoe geweldig je bent en hoe krachtig liefde kan zijn. Het hart creëert zijn eigen elektrische veld. Zonder een woord te zeggen, spreekt je hart boekdelen. Het kan de sfeer in een kamer veranderen en zelfs de gedachten en gevoelens van iemand. Het is een ruimte waarin spirituele genade en licht kunnen binnendringen met hun helende magie.

De wijsheid van het Hart
Als het hart iets weet, weet het het gewoon, zelfs als er logischerwijs redenen zijn waarom de waarheid anders zou moeten zijn. Het hart werkt op een intuïtief niveau van inzicht, in plaats van op een logisch niveau van redeneren. Het kan de waarheid van een situatie in een oogwenk aanvoelen. De geest daarentegen kan de ene kant van een situatie betwisten en dat bij het tegenovergestelde net zo overtuigend doen waardoor het verward raakt. De geest heeft een grote waarde en is een geweldige aanwinst op je pad; maar als we het toestaan ​​om de waarheden van het hart te verstoren, zullen we tijdens onze levensreis zoveel schoonheid missen. Bovendien zullen we er dan ook veel langer over doen om te komen waar we moeten zijn.

Je Ziel woont in je Hart
Je Hart is een plek waar je kan rusten en vrede kunt ervaren zonder beoordeeld of getest te worden. Door verdriet, woede en jaloezie los te laten ontstaat die rust en vrede. Het is niet nodig om vast te houden aan lijden of pijn. Met zachtheid helpen Engel Balthiël en de Engel van Rozenkwarts je om datgene waar je in het verleden mee worstelde los te laten waardoor je eindelijk begrip, vrede en vrijheid krijgt. Zij troosten het “Innerlijk kind” en genezen oude wonden om zo je echte waarde te onthullen, kostbaarder dan goud. Geruststellend en liefdevol helpen ze je onvoorwaardelijk zodat je gaat zien dat je gezegend bent. Zijn wie je bent is heilig en puur, je hoeft niet iemand anders te zijn.

Als je iets of iemand hebt verloren besef dan dat je Ziel hierdoor zal groeien. Als je het verlies loslaat kun je ontvangen wat je echt wilt en nodig hebt. Er is zoveel liefde in jou waaruit je troost kunt putten. Als je afscheiding, eenzaamheid en angst achter je laat ben je gelukkig in je hart.