Spirituele wijsheid Engel Bath Kol & Aquamarijn

Authentieke expressie

De Spirituele wijsheid van Engel Bath Kol & Aquamarijn gaat over Authentieke Expressie. In de healings Mentaal en Emotioneel en op Ziels-niveau wordt nog meer spirituele wijsheid behandeld. 

Na het lezen van de spirituele wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Boodschap van het Orakel

Door je stem te laten horen kun je werelden creëren, bepalen wie je bent en de leiding nemen over de krachten die jou ooit beheersten. Je kunt spreken, je kunt benoemen, je kunt kracht geven en overwinnen door de indrukwekkende aanwezigheid van de ziel in je stem. Binnenin jou huist creativiteit en gratie, het vermogen om deze wereld te helen en om je rechtmatige plaats in te nemen. Als afgezant van licht en ambassadeur van vrede is dit alles mogelijk door je innerlijke kracht los te laten. Wees niet bang voor je innerlijke kracht voor je innerlijke stem die opkomt terwijl je je eigen vleugels spreidt. Want ook in jou is er grote wijsheid en liefde.

Je zult de genade van de Heilige Witte Duif voortbrengen door diegenen te zegenen die hebben geworsteld en hen het vooruitzicht van vrede aanbieden. Dit alles wordt mogelijk als je innerlijke stem groeit, vibreert in waarheid, kracht en licht, en je beseft dat jezelf uitdrukken (je stem laten horen) jouw recht is. Het kan met vriendelijkheid worden gedaan, zelfs met stilte of gezang, je hoeft je geen zorgen te maken, je kunt het niet verkeerd doen. Het is niet nodig om perfect te willen zijn want de kracht ontstaat doordat je je stem laat horen vanuit een waarheidsgetrouwe intentie. Dan ben je vrij van verwarring en twijfel want in het licht van de waarheid wordt alles helder. Je zult je niet meer afvragen: ‘Welke kant ga ik op?’ Het pad openbaart zich namelijk duidelijk. Je zult weten welke kant je op moet, je zult weten wat je moet zeggen of doen, want je innerlijke waarheid zal de kracht zijn die jou nu leidt. Door je stem te laten horen zullen je manifestaties tevoorschijn komen uit de kosmische oceaan. Het laten horen van je innerlijke stem ontsteekt goddelijke creativiteit, het is een kwestie van te leren authentiek te zijn. Dus trouw zijn aan alles wat je bent en alles wat jou  jou maakt.

Zijn je dromen of visioenen bespot of ben je afgewezen door een ander, dan brengt dit orakel je een bepaalde boodschap. Je stem van de ziel wordt nooit echt tot zwijgen gebracht en zal nooit sterven. Je zou je ervan kunnen afwenden uit angst voor toekomstige pijn, maar na verloop van tijd zul je beseffen dat er niets is dat deze authentieke stem van je kan schaden. Het is veerkrachtig, sterk, creatief en heel erg krachtig. Het is het goddelijke licht in jou dat verandert in geluid en creatie. Het kan het niet helpen, maar wil zijn wat het is – een goddelijke impuls die naar expressie verlangt. Het is veilig om het weer op te laten stijgen en het te laten loren. Het kan op vele manieren door andere zielen worden gehoord – soms zelfs op de innerlijke niveaus alsof je jouw liefde rechtstreeks in de harten spreekt van degenen die bereid zijn om jouw leiding te ontvangen – zelfs als je hen nooit persoonlijk ontmoet.

Dit orakel brengt je ook een bericht dat je authentieke stem meer inhoudt dan je tot nu toe hebt ontdekt. Er is meer in jou om tot uitdrukking te brengen en je zult van die ontdekking genieten. Je kunt soms worden opgeschrikt door wat jouw stem van de ziel precies uitdrukt, maar je zult je veilig voelen in de wetenschap dat wanneer je jouw waarheid spreekt, jij jezelf uitdrukt vanuit je ziel, vanuit liefde, zelfs als de boodschap die je overbrengt, iets is dat niet gemakkelijk te zeggen of te horen is. Dus onthoud dat wanneer je met jouw authentieke stem van de ziel spreekt, je de liefde van het Goddelijke door je heen laat spreken. Vertrouw daarop en laat je stem horen.

Kristal Mandala - Engel Bath Kol & Aquamarijn - Authentieke expressie

Jouw Authentieke Expressie is uniek
Jouw authentieke stem is als geen ander. Daarom kan het even duren om het te vinden. In zekere zin vindt het jou, opstijgend uit de diepten van je wezen, totdat je beseft dat het er is, geschreven, gesproken, gedanst, gezongen, geschilderd, gevoeld, omgezet in poëzie, kunst, muziek, kleur, vorm, en natuurlijk geluid. Je authentieke stem is de stem van je ziel. Het is het deel van jou dat in een taal spreekt die niet beperkt is tot woorden. Het spreekt in gevoelens en waarheden en visioenen die anderen kunnen begrijpen op een diep zielsniveau, zelfs als hun geest soms niet lijkt te begrijpen wat je communiceert. De authentieke stem, de stem van de ziel, is een stem van geruststelling, bemoediging en liefde. Het kan ook fel en eerlijk zijn en een soort opwinding opwekken die problemen uit de weg ruimt en zo vrijheid geeft om te leven zoals je ziel wil. Het kan ook teder, vriendelijk, zachtaardig en gevoelig zijn. Het is – net als de goddelijke liefde die het uitdrukt – niet beperkt tot één bepaalde manier.

Als je je authentieke stem zoekt, word je misschien geïnspireerd door de manier waarop andere mensen hun eigen stem van de ziel uitdrukken. Dat is prima, mits je jezelf niet met hen vergelijkt. Als je jezelf met anderen vergelijkt en denkt dat je stem niet zo krachtig, liefdevol, wijs of op de een of andere manier niet genoeg is, stop dan onmiddellijk. Jouw waarheden zijn van jou. Je bent gemaakt volgens een goddelijk ontwerp en je bent zoals je hoort te zijn. Dat geldt ook voor jouw stem. Elke stem is bedoeld om anders te zijn. Er is geen koor als er maar één geluid is. De rijkdom van het koor en de volheid van het geluid komt van vele stemmen samen.