Voorstellen Engel Bath Kol & Aquamarijn

Aquamarijn - Expressie

Aquamarijn edelsteen werking

Aquamarijn varieert van heldere tot ondoorzichtige varianten in zachtblauwe tinten, waarbij sommige exemplaren blauwgroene tinten vertonen. Aquamarijn is makkelijk te verkrijgen, hoewel goede kwaliteit en grotere exemplaren van Aquamarine redelijk duur kunnen zijn.

Werking Aquamarijn
Aquamarijn voelt rustgevend aan en is gunstig voor gevoelige zielen. Het werkt ook goed voor degenen die hun gevoeligheid willen ontwikkelen en verfijnen, door hen te helpen zich open te stellen voor de subtiele energiewerelden van spirituele aanwezigheid. Door deze afstemming op de chakra’s, aura en energievelden kun je de subtiliteiten van het leven beter leren voelen en kennen. .

Aquamarijn is een uitstekende heler voor de keelchakra. De steen helpt ons ons vermogen te openen om ons uit te drukken en te communiceren, en om onze waarheden, onze stem (in al zijn vormen – Creatief, persoonlijk, emotioneel en professioneel) te kennen en te laten horen in de wereld. Toch geven de blauwgroene tinten in sommige stukken, die het blauw van de keel en het groen van het hart weerspiegelen, aan dat Aquamarijn ook blokkades tussen het hart en de keel kan helen. Het thymus-chakra, tussen het hart en de keel, is het centrum van waaruit we als het ware ‘publiekelijk gaan’. Dit chakra is blauwgroen van kleur stelt ons in staat om uit de “spirituele kast” te komen en onszelf te laten zien voor wie en wat we zijn. Het helpt ons ook om onze creaties in de wereld vrij te geven en publiekelijk gezien te worden. Dit is een belangrijk onderdeel voor talloze zielen tijdens hun spirituele reis. De kunst leren om vast te houden aan je spirituele centrum en waarheden, zelfs bij krachtige publieke projectie. Het vereist een zuivere en onwrikbare kennis van het zelf. Dit is nodig omdat anders het gevoel van de publieke opinie overweldigend, verontrustend of storend kan worden omdat de kracht ervan iemand uit het zelfbewustzijn trekt.

Aquamarijn kan helpen het zelf te heroriënteren naar de innerlijke waarheid, zonder je van de wereld om je heen af ​​te sluiten. Zo kan onze communicatie terugkeren naar wat het meest authentiek en waarheidsgetrouw is. Hiervoor kan het nodig zijn om angsten te helen die vaak zijn ontstaan om zelfbeschermende redenen vanwege onopgelost trauma uit het verleden. Voorbeelden hiervan zijn angst om je mening te geven, angst om jezelf te uiten en een onvermogen om echt te delen wat je voelt. Want zelfs zeer begaafde communicatoren kunnen het moeilijk vinden om te praten over wat ze van binnen voelen ook al zijn ze misschien in staat om zoveel te uiten, met grote intelligentie en inzicht. Echter als het gaat om het uiten van hun eigen kwetsbaarheid of emotie, merken ze dat ze zich opsluiten of innerlijke helderheid en overtuiging verliezen. Het helen van het thymuschakra in zijn rol als verbinder van het hoofd en het hart, is een manier om deze strijd te overwinnen. Aquamarine zal dit ondersteunen en aanmoedigen door de energiebanen te kalmeren, ze zachtjes aan te moedigen om te openen, waardoor de energie kan stromen .

De verborgen gele trilling in de steen (je ziet het misschien niet fysiek, maar je kunt het helderziend zien en energetisch voelen) helpt om het zonnevlechtchakra te zuiveren en krachtiger te maken. Hierdoor kan oude energie die daar is opgeslagen en de natuurlijke energetische stroom naar boven belemmert (van aarde, naar hart en dan naar keelchakra) loskomen. Want deze oude ervaringen van angst, schaamte, twijfel aan onszelf, onwaardigheid en bezorgdheid kunnen onze energiestroom van innerlijk weten naar uiterlijke expressie afsluiten. Door oude schaamte en het lijden van het zonnevlechtchakra op te ruimen en oude angst uit het hart los te laten worden de paden vrij gemaakt voor de levenskracht om te stromen. Zo kan ons innerlijk weten worden verbonden met een krachtbron die ervoor zal zorgen dat we onze stem kunnen laten horen. Zonder toegang tot onze kracht hebben we geen echte toegang tot onze ware innerlijke stem. We hebben toegang nodig tot onze ware innerlijke stem om uitdrukking te geven aan onze innerlijke kracht en de realiteit te creëren die we zouden willen ervaren.

Meer lezen over de werking van Aquamarijn

Engel Bath Kol - Stem

Kristal Mandala - Engel Bath Kol & Aquamarijn - Authentieke expressie

Bath Kol draagt ​​de energie van een oude engel en het Heilige Geest- of Genade-aspect van het Goddelijke zelf. Ze staat bekend als “Hemelse stem” en “Dochter van de stem”.

In het Oude Testament wordt ze gesymboliseerd door een duif. Bath Kol moedigt liefdevolle, duidelijke communicatie aan. Je zult eerder haar trillingen horen en haar aanwezigheid voelen dan dat je haar visueel kunt waarnemen. Dit is een belangrijk onderdeel van haar goddelijke kwaliteit. Ze is goddelijk geluid en gratie wat je eerder zult ervaren dan zien.

Door met haar in contact te komen zul je nog meer je innerlijke Goddelijke aard ontdekken. Ze heeft de mooiste stem dus laat haar hemelse stem je hart en geest vullen terwijl ze je leidt.