Healing mentaal & emotioneel Engel Caliël & Polychroom Jaspis

Uit de dagelijkse sleur komen

Healing op mentaal en emotioneel niveau met Engel Caliël & Polychroom Jaspis gaat over uit de dagelijkse sleur komen. Hun spirituele wijsheid op mentaal en emotioneel gebied geeft je inzicht in wat healing op dit gebied voor jou kan betekenen. In de healing op Ziels-niveau en Spirituele Wijsheid wordt nog meer spirituele wijsheid van Engel Caliël & Polychroom Jaspis behandeld. 

Na het lezen van de spirituele wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Spirituele wijsheid op mentaal en emotioneel gebied 

Door te werken met de energie van Engel Caliël & Polychroom Jaspis wordt je ondersteund bij het ontsnappen uit de dagelijkse sleur. 

Gewoontes en routines kunnen nuttig zijn, totdat je ze bent ontgroeid
Voor een ontvankelijk en open wezen dat gevoelig is voor energie kan routine troostend zijn. In een tijd van veel onzekerheid zijn nuttige routines zelfs essentieel. Gewoontes en routines kunnen de basis vormen van wat je ondersteunt en voedt, waardoor je in andere gebieden van je leven spontaan en blanco kunt zijn zonder het gevoel te hebben dat je stuurloos bent of stabiliteit mist. Maar soms ontgroeien we onze gewoonten en worden ze een beetje verstikkend. Als ze hun doel hebben gediend, maar je er nog steeds aan blijft vastzitten en het moeilijk vindt om ervan los te komen dan krijg je misschien het gevoel dat je leven een beetje saai wordt en je iets nieuws of een frisse start nodig hebt. Voordat je het vermogen ontwikkelt om je innerlijk getroost te voelen heb je misschien gewoonten of bepaalde routines nodig. Nu zijn die overbodig je bent ze ontgroeid, net zoals het ontgroeien van een teddybeer die je als kind had. Het kan ook zijn dat je je gewoonten of routines wil upgraden en herzien omdat je je verveelt, inspiratie mist of een nieuw avontuur in je leven nodig hebt. Of je voelt intuïtief dat je rusteloos bent, in een sleur zit, en je wil gewoon ontdekken wat het leven je nog meer te bieden heeft.

Spontaniteit brengt inspiratie en verandering
Om nieuwe mogelijkheden in het leven toe te laten moeten we bereid zijn oude patronen op te geven en open te staan ​​voor het creëren van nieuwe gewoonten. We zouden zelfs nog radicaler kunnen zijn door ons open te stellen voor het leven minder vanuit gewoontepatronen maar meer vanuit spontane reacties in het moment. Als we meer echt plezier in ons leven willen hebben dat helend is, moeten we ons laten inspireren en bereid zijn dat die inspiratie onze wereld een beetje opschudt. Een beetje verandering is nodig om oude patronen los te maken. We kunnen ervoor kiezen om dit voor onszelf te creëren door los te laten hoe we dingen altijd hebben gedaan. Routine en gewoonten kunnen heel nuttig zijn, maar spontaniteit kan ook heel goed voor ons zijn.

Kristal Mandala -Engel Caliël & Polychroom Jaspis - Speelsheid

Je openstellen voor verandering die je het meest dient
We verschillen allemaal in ons vermogen om veranderingen te verwerken. Ons vermogen om veranderingen te managen varieert zelfs op verschillende momenten in ons leven. De Engel Caliël en Polychroom Jaspis helpen je bij het oproepen van verandering en je open te stellen voor de verandering die je het beste zal dienen. Proberen te ‘beslissen’ welke verandering nodig is moet je loslaten om de verandering die door dit healingproces plaatsvindt op een meer organische, spiritueel geleide manier te ontvangen. Verandering gebeurt gewoon het hoeft niet geforceerd, gecontroleerd of gekunsteld te zijn. Bij verandering gaat niet over onze wil maar juist om onze reactie. Laat de energie van Engel Caliël en Polychroom Jaspis gewoon zijn werk doen en vertrouw op jezelf en je vermogen om te reageren en te groeien.

Hoe weet je of je healing op dit niveau nodig hebt?
Er zijn uitdrukkingen die zeggen dat afwisseling het het leven pit geeft en dat afwisseling net zo goed is als vakantie. Als je openstaat voor wat meer pit in je leven, een beetje meer stimulatie of afwisseling, of uit oude gewoonten wilt breken, dan zal deze healing je van pas komen. Als je vastzit in een routine waarvan je denkt dat het je niet dient, dan is deze healing ook iets voor jou. Maar ook als je gewoon wat meer plezier in je leven wilt, wat een vaardigheid vereist om met een gevoel van vertrouwen bij het onbekende te zijn, dan zal deze healing jou ook helpen.

De energie van Polychroom Jasper werkt vaak langzaam en cumulatief in de tijd. Het is dan ook nodig gedurende een langere periode regelmatig met deze energie te werken om heling te ontvangen.