Healing op Ziels Niveau Engel Caliël & Polychroom Jaspis

Het leven als een Goddelijk spel

Healing op Ziels niveau met Engel Caliël & Polychroom Jaspis is gericht op het leven als een Goddelijk spel. Hun spirituele wijsheid op Ziels niveau geeft inzicht in wat healing op dit niveau voor jou kan betekenen. In de healing op Mentaal emotioneel niveau en Spirituele Wijsheid wordt nog meer spirituele wijsheid van Engel Caliël & Polychroom Jaspis behandeld. 

Na het lezen van de spirituele wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Spirituele Wijsheid op Zielsniveau

Door te werken met de energie van Engel Caliël & Polychroom Jaspis leer je de Ziel in Goddelijk spel kennen.

Lachen en toewijding zijn beiden nodig
Lachen is zinvol en nodig maar eer en respecteer ook de kracht en toewijding die nodig is om het innerlijke werk te doen om je angsten en wonden het hoofd te bieden. Alleen maar te lachen om de innerlijke pijn en deze te ontkennen is niet helend. Goddelijk spel is bedoeld om ons te helpen de balans te vinden tussen toewijding en vreugdevolle overgave. Als je te veel speelt en je te weinig inzet, kun je je uiteindelijk rusteloos, ontevreden, onvervuld en doelloos gaan voelen. Als je te weinig speelt en je te veel inzet verlies je de vreugde over je prestaties. Maar ook het plezier van de reis kan verloren gaan door te veel focus op de bestemming. Heb respect voor de intentie, de vereiste toewijding en het harde werk dat gepaard gaat met het tot leven brengen van onze inspiraties. Maar waardeer ook het balancerende effect van spel dat ons helpt onze goddelijkheid te leven in deze wereld, waar het zo hard nodig is. Het gaat er om de balans tussen spel en werk te vinden die bij je past. 

De Ziel geniet van een uitdaging als van een goddelijk spel
We hebben veel om dankbaar voor te zijn maar zijn vaak zo geketend door angst en bezorgdheid dat we niet echt kunnen ontspannen om ervan te genieten of ermee te spelen. Tijdens perioden van innerlijke strijd lopen we het risico de wijsheid van het spel te vergeten. Echter op de momenten dat je zo diep in de pijn van emotionele strijd zit dat je niet in staat bent jezelf eruit te tillen kan je Ziel het zien als een avontuur. Je Ziel kan het geweldig vinden en genieten van de kans om de uitdaging aan te gaan van wat jijzelf ziet als een onoplosbaar emotioneel probleem. Als je deze speelse zielsenergie je hart laat vullen kan dit je helpen om uit de onbewuste slachtofferhouding te komen. Dit zijn momenten dat je kunt gaan beseffen dat je ziel niet onder enige dwang of verplichting voor levensuitdagingen kiest om in spirituele kracht te groeien. Het kiest ervoor omdat het van het proces zelf houdt. Je Ziel ziet het als een spel dat interessant is, een uitdaging die het wil aangaan en winnen. Je Ziel weet dat het zal genieten van de strijd in dit goddelijk spel omdat het dol is op de spirituele uitdaging ervan.

Kristal Mandala -Engel Caliël & Polychroom Jaspis - Speelsheid

Je kunt ervoor kiezen mee te gaan met je avontuurminnende, spiritueel strijdbare Ziel die graag deelneemt en zich onbevreesd onderdompelt in een uitdagende ervaring van groei. Het kan een behoorlijke schok zijn maar het zal je ook bevrijden om dit avontuurlijke deel van jezelf bewuster te ervaren. Het kan je houding ten opzichte van je leven nogal dramatisch veranderen. Het helpt je namelijk het patroon van strijd te doorbreken en uitdagingen aan te gaan, niet als dingen die moeten worden doorstaan, maar met een enthousiast gevoel voor avontuur.

Hoe weet je of je healing op dit niveau nodig hebt?
Als je in een periode van diepe innerlijke strijd terechtgekomen bent waar je probeert een heel oud, koppig patroon te doorbreken. Misschien heb je het contact verloren met je vermogen om gewoon los te laten en te spelen nu je het juist het meest nodig hebt. De energie van Polychroom Jaspis kan je dan helpen. Maar ook als je de neiging hebt om je werk af te willen hebben voordat je jezelf toestemming geeft om te spelen omdat je er dan pas van kan genieten. Toch is het goed om meer naar je eigen innerlijke instincten en begeleiding te luisteren en vaker wat tijd te nemen voor spel ook midden in een project om jezelf op te frissen en te heroriënteren. Je zult ervaren dat dit buitengewoon plezierig en nuttig is. Erken en eer ook de kracht die nodig is om dit te doen zonder je er schuldig over te voelen. Je hoeft jezelf niet te veroordelen of te geloven dat je je moet verontschuldigen voor het feit dat je hebt gewerkt aan het loslaten van angst om van een fijn leven te kunnen genieten.