Spirituele wijsheid Engel Caliël & Polychroom Jaspis

Speelsheid

De Spirituele wijsheid van Engel Caliël & Polychroom Jaspis gaat over Speelsheid. In de healings Mentaal en Emotioneel en op Ziels-niveau wordt nog meer spirituele wijsheid behandeld. 

Na het lezen van de spirituele wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Boodschap van het Orakel

Wij Engel Caliël & Polychroom Jaspis brengen je het geschenk van een nieuw perspectief en frisse energie. We tillen je uit de strijd naar een plaats van lichtheid en vrolijkheid. Elke dag lachen en spelen helpt wanhoop en verveling buiten de deur te houden. We zijn gekomen om je te vertellen dat alles in orde is. Je hoeft je geen zorgen te maken en je hoeft ook niet te vechten. Laten we de humor onthullen die door de duisternis van zorgen en twijfel reikt om je te laten zien dat je nergens een gebrek aan hebt. Alles wat je wil en nodig hebt is nu al in je, wachtend om ontdekt te worden. We weten dat het veel vertrouwen vraagt maar als je ontspant en speelt kunnen we je op weg helpen. Waarom worstelen als je door ons kunt worden opgetild? Laat ons je reis gemakkelijker maken. Breng tijd met ons door zodat we je op weg kunnen helpen. Kom genieten van goddelijk spel.

Het Universum nodigt je uit om te spelen
Het goddelijke nodigt je uit tot vriendschap. Je hebt zo hard gewerkt en het universum klopt op je deur. Het universum nodigt je als het ware uit om naar buiten te komen om te spelen. Alsof de ondeugende, nieuwsgierige en vriendelijke jongen van verderop in de straat je uitnodigt. De zon gaat onder bij wat er is geweest en er hangt een zoete belofte van nieuw leven en vriendschap in de lucht. Het vooruitzicht van plezier, spel, frisse energie, avontuur en vriendschap ligt nu voor je. Van lachen en plezier – dit heb je nodig en verdient. Het is tijd dat de helderheid van je licht je hart vult en de schaduwen van het verleden wegwerpt. Er zijn momenten waarop het spirituele pad aanvoelt als een marathon die je fysiek, emotioneel en psychologisch over je grenzen laat gaan. Je energie te gebruiken om te spelen lijkt dan misschien – ironisch genoeg – lachwekkend.

Kristal Mandala -Engel Caliël & Polychroom Jaspis - Speelsheid

In je vermoeidheid en uitputting, nadat je zo hard hebt gewerkt voor spirituele groei en persoonlijke ontwikkeling, zou je je kunnen schamen dat je niet lacht, vrolijk bent en geniet van alles wat is.  Dit orakel laat je weten dat het niet de bedoeling is om je schuldig te voelen of te schamen. Je vermogen om elke dag plezier te beleven aan het leven zal toenemen, en de lichtheid in je hart zal helpen de wereld te verlichten. 

Spirituele pad vereist ernst en discipline
Om op het spirituele pad te slagen heb je de bereidheid nodig om de duisternis binnen te gaan en de liefde van binnenuit te bevrijden. De duisternis te openen om goddelijk licht te ontvangen. Er is volwassenheid nodig om met diepte te leven. Verder te kijken dan de oppervlakte en te weigeren je reis op te geven als er om te groeien iets moeilijks van je wordt gevraagd. Hoewel er grote vreugde kan zijn in het oplossen van dergelijk lijden, lijkt er tijdens het proces zelf helemaal niet veel vreugde te zijn.

Speelsheid helpt je door moeilijke tijden
Als je echter kunt toestaan ​​dat speelsheid ook deel uitmaakt van je reis, zal de vreugde in jou des te sterker zijn en je zo door de moeilijke tijden heen helpen. De manier waarop je speelsheid vorm krijgt zal van dag tot dag verschillen: kleuren, dansen, naar het strand gaan of uitgaan, wandelen in de natuur, een spelletje spelen of zingen in de douche. Wat spelen heilig maakt, is volledig aanwezig te zijn zodat het je kan helen, je hart kan verlichten en je geest verheffen.