Healing mentaal & emotioneel Engel Iahhel & Labradoriet

Afzondering

Healing op mentaal en emotioneel niveau met Engel Iahhel & Labradoriet is gericht op Afzondering. Hun spirituele wijsheid op mentaal en emotioneel gebied geeft je inzicht in wat healing op dit gebied voor jou kan betekenen. In de healing op Ziels-niveau en Spirituele Wijsheid wordt nog meer spirituele wijsheid van Engel Iahhel & Labradoriet behandeld. 

Na het lezen van de spirituele wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Spirituele wijsheid op mentaal en emotioneel gebied 

Door te werken met de energie van Engel Iahhel & Labradoriet ontvang je de gift van afzondering.

Afzondering is noodzakelijk om jezelf te leren kennen
Degenen onder ons die van nature genieten van momenten van alleen zijn of afzondering zijn vaak in de minderheid in de westerse cultuur. Maar tijd doorbrengen in afzondering is een eerste vereiste om jezelf te leren kennen. Het kan namelijk moeilijk zijn om de stem van onze eigen gevoelens en intuïties te horen als we worden gebombardeerd met de gevoelens en meningen van anderen. Alleen zijn geeft ons de kans om uit te zoeken wat energetisch van ons is, wat een uitdrukking is van onze eigen waarheden vanuit ons eigen centrum. Maar ook wat gewoon psychisch afval is, in de vorm van gedachten, gevoelens en indrukken, die we onbewust hebben overgenomen van anderen. Dit is vooral handig voor diegenen die van nature helderziend of empaat zijn, die  gevoelens van anderen voelen en zelfs gedachten van anderen denken, vaak zonder zich er bewust van te zijn.

Alleen zijn helpt deze zielen om uit te sorteren en los te laten wat niet van hen is, waardoor stress wordt verminderd en hun welzijn toeneemt. Het kan ze ook helpen om een ​gevoel te krijgen van wie ze echt zijn. Afzondering is een manier van spirituele reiniging en het kan ons helpen om duidelijk te krijgen wie we zijn, hoe we ons voelen en wat we nodig hebben of willen. Het brengt ons in contact met onze eigen innerlijke leiding en brengt daardoor meer vrede.

Afzondering kan aanvankelijk ongemakkelijk zijn
Velen van ons hebben moed nodig om in afzondering te gaan. Als je al behoorlijk wat innerlijk werk hebt gedaan of van nature van je eigen gezelschap kunt genieten, dan zal deze taak gemakkelijk en plezierig voor je aanvoelen. Als je echter zoals de meeste van ons merkt dat je je zonder externe stimulatie en sociaal contact ongemakkelijk voelt dan zal het een nieuwe ervaring voor je zijn. Je zult moeten leren hoe je contact kunt maken met jezelf, om jezelf te voelen zonder al die afleiding. Aanvankelijk zal het ongemakkelijk zijn. Maar dit ongemak is het waard. Want tijdens afzondering of korte tijd daarna zul je  antwoorden vinden en komt je innerlijk weten gemakkelijker tot bewustzijn. Behoefte aan alleen zijn of in de wereld zijn kan naast elkaar bestaan. Op het ene moment heb je sociale contacten nodig om te helen en soms afzondering om jezelf te herstellen.

Kristal Mandala - Engel Iahhel & Labradoriet - Eigenheid

Het geschenk van afzondering is er voor ons wanneer we het nodig hebben. Soms kan het betekenen dat je moet leren hoe je je in jezelf kunt terugtrekken en vrede kunt vinden in een situatie waarin je geen privacy hebt.

Afzondering is niet alleen fysiek
Afzondering is uiteindelijk een innerlijke rust en is veel meer dan iets fysieks. Het is een mentale toestand van je terugtrekken en onderdompelen in het zelf voor heling en herstel. Je kunt alleen zijn en nog steeds weigeren om in jezelf te gaan, of je kunt omringd zijn door mensen en de voeding van je in jezelf terugtrekken ervaren. Als je eenmaal echt in jezelf zijn hebt ervaren zul je het gaan liefhebben en omarmen. Zelfs als je weinig behoefte hebt aan alleen zijn, zul je leren er op terug te vallen als je het nodig hebt. Dan zal wat je ook doet zo veel meer van JOU bevatten, zoveel meer van je waarheid en uniekheid zodat ook jij vervulling zult vinden. Dat is het wonder van je terugtrekken in jezelf. Het verrijkt je en daarmee al je relaties.

Hoe weet je of je healing op dit niveau nodig hebt?
Als je moeite hebt om echt te weten wat je denkt of voelt over een bepaalde situatie in je leven of als je je overweldigd voelt door de gedachten, gevoelens of meningen van anderen, dan is het tijd om weer contact te maken en wat quality time met jezelf door te brengen.  Als je je niet kunt herinneren wanneer je voor het laatst iets voor jezelf hebt gedaan of als je al je tijd lijkt te besteden aan het voldoen aan de behoeften, wensen, verwachtingen of eisen van anderen, meer dan je voor jezelf doet, dan is heling op dit niveau nuttig voor jou.