Spirituele wijsheid Engel Iahhel & Labradoriet

Eigenheid

De Spirituele wijsheid van Engel Iahhel & Labradoriet gaat over Eigenheid. In de healings Mentaal en Emotioneel en op Ziels-niveau wordt nog meer spirituele wijsheid behandeld. 

Na het lezen van de spirituele wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Boodschap van het Orakel

Uniek en authentiek leven
We komen naar diegenen toe die niet in het keurslijf willen passen, die ervoor kiezen om uniek en authentiek te leven. Zij die niet bang zijn om te rebelleren tegen wat er van hen wordt verwacht om gewoon hunzelf te kunnen zijn. Wij begeleiden en beschermen je terwijl je geheel vanuit je hart je eigen innerlijke waarheden zoekt en ideeën creëert voor een nieuwe wereld van vrede en overvloed en zo het pad bewandelt dat nog nooit eerder is bewandeld. Jullie zijn uniek maar nooit alleen want wij helpen jullie bij je heilige taak om je verschillen te eren terwijl je met liefde verbonden blijft met de wereld die je kiest om te dienen met je licht. Er zijn net zoveel manieren om je leven te leiden in dienst van liefde, licht en kracht als er sterren aan de hemel zijn. Het is belangrijker dat de keuzes die je maakt je eigen persoonlijke waarden weerspiegelen dan dat een ander jouw levensstijl en keuzes begrijpt.

Jouw eigenheid ontdekken: Wie ben je, waar sta je voor?
De eerste taak op je pad om je eigenheid te ontdekken en te eren is dan ook jezelf af te vragen: “Wat heeft betekenis voor mij?” Als je geen tijd neemt om vragen te stellen en na te denken over wat echt iets voor jou betekent laat je je leiden door de waarden die anderen je opleggen. Die waarden betekenen misschien niets voor jou maar je bent misschien bang om wat anderen zeggen dat veilig of waar is los te laten. Zonder stil te staan ​​bij je eigen persoonlijke waarden mis je de kans om erachter te komen wie je bent en waar je voor staat. Zo kun je ook niet jouw eigenheid ontdekken. Als je niet weet wie je bent begrijp je niet wat jouw drijft en kun je je niet onvoorwaardelijk toewijden aan je levensdoel en goddelijke bestemming. Zonder onvoorwaardelijke toewijding geef je het sneller op als het moeilijk wordt, zelfs als je sterk genoeg bent om door te gaan.  Je zult niet weten wat belangrijk voor je is waardoor je gemakkelijker overweldigd raakt door afleidingen die voor verwarring en twijfel aan jezelf zorgen en zo je vooruitgang ondermijnen.

Kristal Mandala - Engel Iahhel & Labradoriet - Eigenheid

Je ware zelf leven
Je tweede taak zal zijn om de moed in je hart te gebruiken om prioriteiten te stellen die passen bij je innerlijke waarden en er ook naar te handelen. Want er is moed nodig om in alle opzichten als je ware zelf te leven, om keuzes te maken die respecteren wat je waardeert. Je mag dit absoluut doen. Het is zelfs je goddelijk geboorterecht om te kiezen voor waarden die voor jou het meest authentiek, waarheidsgetrouw, inspirerend en opwindend aanvoelen. Wat het ook is dat je geest inspireert, je hart beweegt en je lichaam wakker maakt, het is de sleutel om te ontdekken wie je bent en waarom je hier bent. De enige die macht heeft om over je te oordelen, te controleren of je van je bestemming af te houden, is degenen die je daartoe in staat stelt. Je kunt op elk moment een keuze maken om jezelf te bevrijden van een beangstigende invloed door te besluiten dat je van jezelf houd, wat er ook gebeurt, en je onvoorwaardelijk zult committeren aan wat voor jou betekenis heeft.

Je pad en je doel zijn net zo uniek als jij bent
Als je genoeg van jezelf houdt kun je open en openhartig zijn over wie je bent, zonder iemand van iets te hoeven overtuigen. Je bent gewoon bereid om jezelf te zijn en dat op je eigen manier met de wereld te delen. Zo komt je pad naar goddelijk succes tot stand op je eigen manier. Het ziet er misschien anders uit dan het pad van een andere maar dat maakt helemaal niet uit. Hoe ongebruikelijker je pad ook lijkt, maar hoe meer het jou iets lijkt hoe meer het universum je zal vertellen dat dit de juiste weg is – jouw weg. Je zult het gevoel hebben dat je een pionier bent die nieuwe wegen ontdekt en zo weet je dat hoe jij leeft, uniek is voor jouw levensreis. Niemand anders kan dit script voor je schrijven; het is een prachtige creatie die je zelf hebt gemaakt, een uitdrukking van je eigen unieke relatie met het universum. Je pad en je doel zijn net zo uniek als jij bent. Dus duik diep in jezelf en vraag jezelf af waar je van houdt, wat belangrijk voor je is want het is jouw tijd om meer van je gepassioneerde doel en goddelijke schoonheid te ontdekken.