Voorstellen Engel Iahhel & Labradoriet

Labradoriet - Uniekheid

Labradoriet edelsteen werking

Labradoriet is een zachtgrijze steen met kleur schitteringen die alleen zichtbaar worden wanneer de steen naar een lichtbron wordt gedraaid. Dan wordt deze ogenschijnlijk subtiele en zachte steen levendig, helder en opvallend, met gele, oranje en levendig blauwe schitteringen. De kleuren die tot leven komen als je de steen vasthoudt en naar het licht richt geven de steen een mystieke uitstraling. Vooral omdat de kleuren lijken te verschijnen en te verdwijnen, afhankelijk van waar het licht op de steen valt.

Werking Labradoriet
Labradoriet is een steen voor degenen die zoekende zijn. Die zich aangetrokken voelen tot andere werelden – zowel in termen van andere vormen van intelligent leven in het universum als andere gebieden van de werkelijkheid in ons eigen universum – en deze willen onderzoeken en ervaren. Dit soort zielen passen niet in de stereotypen van de menselijke persoonlijkheid en hebben vaak energetische ondersteuning nodig om trouw te blijven aan wie ze zijn. Er kan veel druk zijn in de samenleving om ‘erbij te horen’ en je te conformeren. Druk voelen om je aan te passen in plaats van je eigen ware zelf te zijn, kan het leven moeilijker maken dan nodig is. Labradoriet kan helpen het effect van dergelijke sociale druk op het individu te minimaliseren. Labradoriet dient dit soort zielen goed, en misschien ook degenen die meer willen weten over wie ze zijn als individuele en unieke wezens. Ze hebben er genoeg van om op veilig te spelen en de regels van de samenleving te volgen. Dit komt vooral omdat ze zich diep van binnen afvragen of er meer in hen zit dan wat ze tot nu toe geloofde.

Labradoriet buigt ongewenste energie van de aura af en helpt eventueel verdriet in het auraveld te helen. Hierdoor vormt het een natuurlijk beschermend energetisch schild rond de persoon die met deze steen werkt. Dit creëert de broodnodige ruimte om in contact te komen met de eigen gedachten en gevoelens. Zonder die energetische ruimte waarin we ons met onze eigen waarheden kunnen verbinden, kunnen we ons verward voelen door de energieën van andere mensen. We kunnen dan gemakkelijk de gedachten en gevoelens van anderen oppikken en vasthouden. Dit is wat er waarschijnlijk is gebeurdt als we ons verward, overweldigd of onzeker voelen. Labradoriet kan ons helpen voorkomen dat dit “energetisch sponzen” überhaupt plaatsvindt. Dit is vooral nuttig als je van nature gevoelig, empathisch of paranormaal begaafd bent.

Labradoriet is ook een steen van kracht, die de drager helpt contact te maken met Universele energieën en met zijn eigen hogere zelf. Het helpt om de talenten en het unieke karakter van dat hogere zelf in een krachtigere verbinding met het fysieke lichaam te brengen. Hierdoor kunnen je gaven en talenten stromen, waardoor je de verwachtingen van anderen kunt overstijgen en meer van je eigen spirituele bestemming kunt gaan leven. Labradoriet zuivert je van angst en teleurstelling uit dit of andere levens die anders je geloof in jezelf of het universum zouden kunnen ondermijnen. Het kalmeert de geest, verbetert je meditatievermogen en moedigt je aan om op jezelf te vertrouwen wetende dat je veel wijsheid en kracht in je hebt.

Meer lezen over de werking van Labradoriet

Engel Iahhel - Afzondering

Kristal Mandala - Engel Iahhel & Labradoriet - Eigenheid

Aartsengel Iahhel is een aartsengel met een specifieke taak. Hij zorgt voor kluizenaars, filosofen en degenen die afzondering van de wereld nodig hebben om een ​​tijdje hun innerlijke taken te vervullen. Deze afzondering kan op een heel eenvoudig niveau zijn zoals gewoon de behoefte hebben om afstand te nemen van de mening van anderen om bijvoorbeeld in contact te komen met je eigen gevoel of gedachten. Maar het kan ook een afzondering zijn op een meer dramatisch en levensveranderend niveau. Zoals de beslissing om een ​​relatie te beëindigen, naar een ander land te verhuizen of de behoefte om je terug te trekken uit je gebruikelijke sociale leven om tijd te besteden aan het rouwen om en het erkennen van het verlies van een geliefde. We zonderen ons zelfs af tijdens het lezen van deze tekst, waarbij we onze aandacht naar binnen richten en de externe wereld en zijn eisen voor even achter ons laten. We richten onze aandacht ook naar binnen als we innerlijk werk doen, zoals in een dagboek schrijven of mediteren. Onze aandacht is dan gericht op het in contact komen van de innerlijke leiding van het hart.

Aartsengel Iahhel helpt ons de kracht te vinden om bij onze eigen ervaring te blijven, om te focussen in plaats van afgeleid te worden door externe factoren die onze tijd, aandacht of energie opeisen. Het kan moeilijk zijn om het innerlijke werk te doen als we normaal deelnemen in de wereld. Soms zullen we uit ons sociale leven moeten stappen om naar binnen te gaan en ons te verbinden met een waarheid die verborgen ligt onder het oppervlak van ons dagelijks bewustzijn. De innerlijke wereld kan soms volledige aandacht, diepe focus en concentratie vragen om een innerlijk mysterie te ontrafelen en op te lossen. Daarna kunnen we weer tevoorschijn komen en ons weer verbinden met de buitenwereld. Engel Iahhel is als onze spirituele gids bij dit proces die ons veilig vanuit de dagelijkse sleur naar de innerlijke tempel van onze ziel brengt. Dit kan een uur duren. Het kan zeven jaar, een heel leven of zelfs langer duren, afhankelijk van ons eigen zielspad. Als we onze behoefte aan een ‘time-out’ niet nakomen, kunnen we uiteindelijk onbewust van de wereld worden weggetrokken door depressie, ziekte of angststoornissen. Dit is ook een manier om het innerlijke terrein te betreden, maar het kan op een veel minder stressvolle manier door simpelweg aan de behoefte te voldoen wanneer die er is. Als we ons verzetten en ‘gedwongen’ worden door onze eigen onbewuste geest manifesteert zich dat in ongemakkelijk symptomen.

De aartsengel Iahhel helpt ons een periode van tijdelijke terugtrekking uit de wereld binnen te gaan met meer genade en minder lijden. Hij helpt ons te herkennen wanneer we tijd voor onszelf nodig hebben, en om de kracht te hebben om naar die erkenning te handelen. Dit kan betekenen dat je een tijdje minder sociaal bezig bent, of meer creatieve bezigheden moet ondernemen die je met jezelf verbinden, zoals meditatie, dans, kunst of schrijven. Het kan ook betekenen dat je moet pauzeren voordat je een beslissing neemt over een belangrijke kwestie. Engel Iahhel helpt ons toegeven aan de behoefte aan helende eenzaamheid zodat we een ​​tijdje alle glamour en gehechtheid aan de wereld los kunnen laten. Soms hebben we rust en stilte nodig om ons voldoende gecentreerd te voelen om de strijd weer aan te kunnen. Want als we niet ook voor rust zorgen wordt onze geest overprikkeld en verward.