Healing Mentaal & Emotioneel Engel Isda & Carneool

“Van droompartner naar relatie met jezelf”

Healing Mentaal en Emotinoneel met Engel Isda en Carneool gaat over “Van droompartner naar relatie met jezelf”.  In de healing op Ziels-niveau en Spirituele Wijsheid wordt nog meer spirituele wijsheid van Bergkristal en Metatron behandeld. 

Nadat je de spirituele wijsheid hebt gelezen kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastleggen in je journal

Spirituele wijsheid op Mentaal en Emotioneel niveau

Van “droompartner” naar relatie met jezelf

Je “droompartner” is de fantasie van je perfecte partner. Hij of zij bevat alle kwaliteiten en charme die je je zou kunnen wensen en is gewoon perfect voor jou (dat denk je tenminste). Een echte relatie die het Universum voor jou regelt, zal juist spiritueel perfect zijn voor jou en je groei, maar zal je vaak triggeren (ook wel bekend als groei-triggers) en kan soms uitdagend zijn. Je kunt in een uitdagende relatie blijven totdat je de lessen onder de knie hebt, of je kunt ervoor kiezen om eruit te stappen omdat het niet voldoet aan je “perfecte plaatje” en erop vertrouwen dat je iemand anders zult ontmoeten die wel zal voldoen.

Het “perfecte plaatje” bestaat niet
Het probleem echter met het zoeken van je “droompartner” is dat hij of zij een fantasie is. Het is een ideaal en niet een echt levend wezen. Ze zijn perfect (nogmaals, in je eigen geest) omdat ze een verzinsel zijn. Sommige zielen groeien op in een gezin waar generaties huwelijken chronisch ongelukkig en teleurstellend zijn omdat de ene partner (of beide) de andere ontoereikend acht omdat die niet voldoet aan het “perfecte plaatje”. Dit “perfecte plaatje” kan gebaseerd zijn op iemand die je in werkelijkheid gekend hebt zoals bijvoorbeeld een ‘perfecte’ vader die jong stierf, of een minnaar die op tragische wijze van je werd gescheiden of een gemiste romantische kans. Het kan ook gaan om een perfect ideaal dat nog moet verschijnen, zoals een fantasie die is gebaseerd op een film of een boek. Deze zielen leren misschien meer over fantasieverbindingen dan over echte relaties van vlees en bloed.

Relatie met jezelf
Fantasierelaties bieden niet de mogelijkheid voor echte emotionele en seksuele rijping en daarom ontzeggen ze ons de spirituele groei die wel bij een echte menselijke relatie plaatsvindt. Maar waarom creëren we dan überhaupt “droompartners”? De “droompartner” gaat helemaal niet om een ​​fysieke levenspartner. Het gaat er juist om dat we in contact komen en ons verbinden met wat de psycholoog Jung onze mannelijke of vrouwelijke kant noemt. Bij mannen gaat het om hun vrouwelijke kant en bij vrouwen juist hun mannelijke kant. Door dit te doen kunnen we onszelf op een veel vollediger en meer spiritueel volwassen manier leren kennen. Als we dit niet begrijpen ontstaat het probleem dat we onze “droompartner” gaan zoeken in een relatie met een ander mens.

Je vrouwelijke en mannelijke kant
Bij de man is de vrouwelijke kant het deel van zijn ziel dat hem in staat stelt liefde, tederheid, verbinding, gevoel, emotie, creativiteit en het zich uitten door middel van kunst, muziek, dans of poëzie. Mannen die in contact zijn met hun vrouwelijke kant kunnen zeer mannelijke mannen zijn, sterk en onafhankelijk, en in staat tot voldoende zelfrespect om persoonlijk te groeien meer dan een alfamannelijke man. Vrouwen die in contact staan ​​met hun mannelijke kant zijn vaak zeer onafhankelijke, avontuurlijke zielen die graag creëren, lezen, schrijven en de werelden van de geest, filosofie en spiritualiteit verkennen. Ze houden niet per se van traditionele vrouwelijke rollen en zijn meestal erg gesteld op gelijkheid en wederzijds respect in relaties. Ze zullen vaak een sterk ontwikkelde spiritualiteit hebben en graag tegen de stroom ingaan om een ​​authentiek leven te leiden.

Kristal Mandala - Engel Isda & Carneool - Voeding

Het verborgen deel van jezelf omarmen om heel te worden
Onze “droompartner” is dus eigenlijk het verborgen deel van onszelf, dat we bewust moeten maken en integreren en niet een ideaal dat door een partner moet worden vervuld. Als we dit beseffen zullen we merken dat onze persoonlijke groei in een hoog tempo toeneemt en we in onze relaties minder conflicten en teleurstelling ervaren en meer acceptatie en onvoorwaardelijke liefde voelen. Dit klinkt eenvoudig, maar onze “droompartner” lijkt iets buiten ons te zijn. We zien het op een ander geprojecteerd.

Echter als we in staat zijn om onze “droompartner” niet buiten ons zelf te zoeken maar in plaats daarvan leren houden van onze verborgen contra-seksuele kant (onze innerlijke mannelijke of vrouwelijke natuur) dan kunnen we groeien. Dit innerlijk werk belooft ons grotere heelheid, vindingrijkheid, welzijn en plezier en kan ons leven verbeteren. Maar ook onze relaties verbeteren omdat ze niet meer hoeven te concurreren met een fantasie.

Hoe weet je of je healing op Mentaal en Emotioneel niveau nodig hebt?
Healing op Mentaal en Emotioneel niveau is nuttig als je vindt dat je relaties (inclusief vriendschappen) meer voedend zouden kunnen zijn. Maar ook als je vindt dat je meer voedend voor jezelf zou moeten zijn, of als je het moeilijk vindt om je lichaam lief te hebben en te accepteren, als je ongecontroleerd eet, verslavende negatieve gedachten over jouw lichaam of gewicht hebt zal healing op dit gebied je helpen.

Maar ook als je worstelt om je seksualiteit te accepteren, of je seksueel geremd voelt met je partner, of seksueel handelt zonder verbinding met je hart en als je voelt dat je spirituele leven actiever is in je innerlijke wereld dan in de uiterlijke fysieke wereld, dan is deze genezing voor jou.