Healing op Ziels Niveau Engel Isda & Carneool

Voeding

Healing op Ziels niveau met Engel Isda & Carneool is gericht op Voeding. Hun spirituele wijsheid op Ziels niveau geeft inzicht in wat healing op dit niveau voor jou kan betekenen. In de healing op Mentaal emotioneel niveau en Spirituele Wijsheid wordt nog meer spirituele wijsheid van Engel Isda & Carneool behandeld. 

Na het lezen van de spirituele wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Spirituele Wijsheid op Zielsniveau

Herorientatie van het leven op aarde
Voor veel zielen die momenteel zijn geïncarneerd is het een deel van hun zielentaak om de goddelijke vrouwelijke wijsheid  door middel van een bewuste relatie met het lichaam en seksualiteit te eren. Carneool en de engel Isda helpen bij deze zielentaak door het belang van voeding van het lichaam én de ziel te benadrukken. We moeten leren hoe we ons lichaam en onze seksuele energie kunnen eren zonder er geobsedeerd door te raken en hoe we vervormde oordelen over dit deel van ons wezen kunnen helen. Gevoelens van schaamte of afwijzing over je lichaam of jezelf als persoon kunnen zich verschuilen onder een obsessie. Deze gevoelens van schaamte en afwijzing kunnen worden geheeld door onvoorwaardelijk van jezelf en van elkaar te houden. Afwijzing of schaamte over je lichaam of jezelf als persoon kunnen een obstakel zijn voor carrièresucces. Het kan ook voor problemen zorgen met je gewicht, lichaamsbeeld en op het gebied van seksualiteit of relatie.

Carneool kan helpen seksuele energie te helen, te beschermen en te voeden.  Of het de ​​opvoeding was waarbij seksualiteit ongemakkelijk was, religieuze of sociale conditionering of als gevolg van een trauma na misbruik dat maakt niet uit. Op dit spirituele pad van het eren van het goddelijke vrouwelijke gaat het over het tot stand brengen van een heilig huwelijk tussen geest en materie. De gelukzaligheid die ontstaat als lichaam en ziel samensmelten als een eenheid. Wanneer de geest door de materie schijnt en de materie, inclusief het lichaam zelf, een gouden licht van goddelijk ontwaken uitstraalt. Dit is enkel mogelijk wanneer we schuld, schaamte en woede van ons af durven te werpen en ons in plaats daarvan openstellen voor de goddelijke energie van lichaam en ziel als één puur, onschuldig geheel.

‘Sterrenkinderen’
Veel zielen die incarnaties hebben gehad in andere rijken dan de aarde ervaren spiritueel heimwee. Dit kan het moeilijk maken om echt te aarden en contact te maken met het leven hier op aarde. Sterrenkinderen zijn gewend om in hogere rijken te leven, waar tijd en ruimte niet betsaan en communicatie via gedachten natuurlijk is. Telepathisch vermogen en een snelheid van begrip zijn typische talenten van deze zielen. Naarmate hun ziel went aan het leven in een fysieke wereld zullen ze zich realiseren dat ze nog steeds toegang hebben tot hun zielslicht en talenten, zelfs als ze in een fysieke lichaam zijn. De tijd voor die bewuste herverbinding met de spirituele werelden kan pijnlijk zijn. Als je je niet thuisvoelt op aarde kan dat leiden tot depressie, zelfmoordgedachten, wanhoop, woede en angst. Dit zijn reacties op het gevoel dat je misschien thuishoort op een andere ster of planeet.

Op aarde zijn zielservaringen vaak uitdagender, alles gaat langzamer omdat we door dikkere sluiers van illusies moeten heen werken. Dit zorgt voor een behoorlijk intense levenservaring op deze hogere aarde-school. De spirituele taak voor ons op aarde is om onze goddelijkheid te herinneren. Dit kun je eerder zien als een spirituele doctoraat dan een spirituele basis les zeker als je kijkt naar het geweld en misbruik op aarde dat zelfs in zogenaamde spirituele gemeenschappen plaats vindt. Je goddelijkheid herinneren is gemakkelijker te midden van vrede en sereniteit dan tijdens een strijd met je ego of  je eigen duistere natuur. Het is zoveel moeilijker als je stikt in de dikke sluiers van illusie om je licht te vinden en het te zijn. Daar is spirituele heldenmoed voor nodig.
Het naar deze planeet komen is dan ook het kenmerk van een moedige ziel.

Kristal Mandala - Engel Isda & Carneool - Voeding

Deze zielen kwamen naar de aarde met de overtuiging dat ze hier het licht zouden kunnen vinden zelfs in die situaties of wezens die allesbehalve goddelijk lijken. Ze kwamen om de schoonheid te zoeken die verborgen is. Deze zielen zijn medelevend, toegewijd aan de verlichting van alle wezens en bezitten grote macht. Door dit besef, komt er rust en acceptatie in de ziel. De ziel acccepteert niet alleen dat het hier is, maar het geeft zich over aan zijn plan en doel voor incarnatie. Het begint actief te leren over de aarde en hoe ze van haar moet houden zoals ze is. De ziel leert met het lichaam om te gaan, het te zuiveren en te ontwaken zo krijgt het lichaam het leven door het liefdevolle licht van de ziel. De twee gaan uiteindelijk van een schijnbare scheiding naar een heilig huwelijk.

Carneool en Engel Isda helpen hierbij zodat lichaam en ziel samengaan en de ziel het leven niet meer als een beperking ziet die gedragen moet worden, maar als een kans om te groeien. Onze zielen worden opgewonden en gestimuleerd door de mogelijkheid hun licht op aarde te manifesteren. Ze kunnen zo enthousiast zijn dat ze veel kansen grijpen om te helpen en gewoon echt genieten in plaats van het leven te verdragen. Het is een complete heroriëntatie van het leven, het leven in de vorm van het lichaam wordt gezien als de hemel op aarde. Dit brengt vrede, toewijding, betrokkenheid bij de aarde en groot spiritueel succes.

Hoe weet je of je heling op dit niveau nodig hebt?
Als je momenten kent dat je worstelt om te accepteren dat je op aarde bent, je wilt vrij zijn van je lichaam en de zwaarte van de aardse werkelijkheid. Je voelt je niet thuis op aarde en in je lichaam. De pijn van het verzet tegen je incarnatie kunnen zo ondragelijk zijn dat je het wegstopt om het niet meer te voelen. Want ervaren dat de geest zich probeert te verzoenen met het feit dat het in een lichaam is kan heel zwaar zijn. Door het onbewust blijven hiervan kan er depressie ontstaan of gebrek aan betrokkenheid bij het leven of zelfs zelfmoordgedachten of -fantasieën. Dit zijn allemaal aanwijzingen dat je ziel een ongelooflijk belangrijk overgangspunt doormaakt. Het is de overgang naar deelname aan de fysieke wereld die vrijer, met meer overgave, aantrekkelijker en uitnodigender zal worden. Het is niet altijd gemakkelijk om zover te komen en de energie van Engel Isda en Carneool kunnen je hierbij helpen. Als je meer het gevoel wilt hebben dat je aanwezigheid op aarde betekenis heeft voor je zielepad of  dat je fysieke bestaan ​​en je innerlijke spirituele leven meer in harmonie wilt brengen dan is genezing op dit zielniveau zinvol voor jou.