Spirituele wijsheid Engel Isda & Carneool

Voeding

De Spirituele wijsheid van Engel Isda en Carneool gaat over Voeding. In de healings; Mentaal en Emotioneel en op Ziels-niveau wordt nog meer spirituele wijsheid van Carneool en Engel Isda behandeld. 

Nadat je de wijsheid hebt gelezen en daadwerkelijk gaat werken met hun energie  kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastleggen in je journal

Boodschap van het Orakel

De Engel van Carneool en Engel Isda willen je laten weten dat hier op aarde warmte, vrede en overvloed op je wachten. Ze weten dat je soms bang bent om je leeg te voelen. Dat je je zorgen kunt maken dat je niet genoeg zult hebben. Soms neem je misschien te veel van wat je niet echt nodig hebt. Ze weten dat dit komt doordat je in de war bent, dus ze beoordelen het niet als hebzucht. In plaats daarvan helpen ze je te leren hoe je op alle niveaus gevoed kunt worden met wat je echt wilt en nodig hebt.

Voedsel voor de ziel, de geest en het lichaam, zodat je genoeg hebt en erop kunt vertrouwen dat er meer zal zijn als dat nodig is. Ze willen dat je je veilig en thuis voelt, in je lichaam, zodat je ziel kan groeien. Ze helpen je warmte, voeding en vrede te vinden, en bevrijden je van alle vormen van een tekort. Ze zorgen voor een plezierig en vitaal leven in een goed gevoed lichaam met een vredige geest zodat je ziel door ervaring kan groeien in een gelukkig, gezond en lang leven.

Als je om hulp hebt gevraagd om je gezondheid te verbeteren, zegt dit orakel dat je niet moet opgeven. Blijf zoeken naar antwoorden en vertrouw op je intuïtie terwijl je van binnenuit wordt geleid naar de informatie die je nodig hebt. Zelfs als er meerdere stappen nodig zijn, wordt je uiteindelijk geleidt naar wat je nodig heeft.

Geef niet op voordat je antwoorden krijgt. Je verdient zoveel toewijding van jezelf aan jezelf, en het Universum zet zich volledig in om je te helpen slagen. Als je op wat voor manier dan ook worstelt met hoe je je echt kunt voeden, brengt dit orakel je goed nieuws. Genezing is onderweg naar jou en je gebeden zullen worden verhoord. Verken je opties en ga ervoor. Het universum helpt je en je zult je antwoorden krijgen, ongeacht hoeveel – of hoe lang – je in het verleden hebt geworsteld. Je bent een kind van het Universum en het zal je voeden met haar levens ondersteunende zegeningen.

Je bepaalt zelf hoe je je echt kunt voeden

Keuzevrijheid maakt deel uit van je spirituele vrijheid. Je hebt de keuze uit een verscheidenheid aan mogelijkheden om jezelf – lichaam, geest en ziel – te voeden. Van fysiek voedsel om je lichaam van brandstof te voorzien tot stof tot nadenken voor je geest. Je kiest zelf waarmee je jezelf dagelijks wilt voeden.

Soms lijkt je keuzevrijheid misschien beperkt omdat de media je via beelden en ideeën, die vaak gebaseerd zijn op angst, sterk beïnvloeden. Maar voedsel aangeboden krijgen is iets heel anders dan ervoor kiezen om ervan te eten. Wanneer voeding voor je geest of lichaam wordt aangeboden, en je weet in je hart dat het niet goed voor je is, dan heb je een keuze. Je kan ervoor kiezen een maaltijd of een idee aan te nemen omdat je de mensen met wie je op dat moment bent niet wilt beledigen.

Maar als je dit te vaak doet gaat het ten koste van jezelf en verlies je energie en wordt je moe. Als je wilt en wanneer je je er klaar voor voelt kun je een betere keuze voor jezelf maken. Namelijk de keuze om je bewust te zijn van wat je wordt aangeboden – bijvoorbeeld op je bord of in een nieuwsbericht – en te reageren met mededogen zonder er noodzakelijkerwijs in mee te gaan. Als iemand je een op angst gebaseerde realiteit voorspiegelt, kun je met je hart begrijpen dat dit het enige is wat die persoon op dat moment wil of kan uiten.

Als je je bewust bent zul je duidelijk kunnen zien dat, hoewel het voor die ander misschien onschadelijk lijkt, het voor jou niet voedend is. Je geeft er de voorkeur aan jezelf te voorzien van gezondere, voedzamere en versterkende voeding. Uit liefde voor jezelf kies je er niet voor om je recht op echte voeding opzij te zetten door je aan te sluiten bij keuzes van anderen enkel om de ​​ander op zijn gemak te stellen.

Kristal Mandala - Engel Isda & Carneool - Voeding

Je op alle niveaus voeden en spirituele groei

Ja zeggen tegen dat wat jou echt voedt, betekent: dat lezen dat goed voelt om te lezen, beeldmateriaal bekijken dat goed voelt en voedsel eten dat een positief effect heeft op je lichaam en emoties. Jezelf voeden betekent nee zeggen tegen datgene dat je energie verzwakt en verspilt. Dus ook nee zeggen tegen fysiek voedsel dat niet goed is voor je lichaam en je energie vermindert. Vele op het spirituele pad ondermijnen hun eigen inspanningen omdat ze zichzelf lichamelijk en geestelijk niet goed voeden. Je hoeft je hierover niet schuldig te voelen als je denkt dat dit op jou van toepassing is.

Het kan juist onderdeel zijn van jouw pad dat je door een minder gezonde tijd moet gaan om je verschillende dingen te realiseren  zoals bijvoorbeeld mededogen of begrip van hoe gezondheid spirituele groei kan ondersteunen of het vermogen om vreugde en vitaliteit te voelen. Misschien is jouw pad wel om eerst je eigen gezondheid te genezen om vervolgens anderen inspireren om hetzelfde te doen.

Het kan goed zijn dat je moet leren hoe je jezelf voldoende kunt liefhebben en respecteren om echt in je behoeften te voorzien. Zelfs als dat betekent dat je bepaalde gewoontes moet afleren zodat je gezondere mogelijkheden van jezelf voeden kunt verkennen op een minder door angst gestuurde manier. Je hoeft niet bang te zijn voor junkfood en bepaalde ideeën die er in de wereld zijn, je bent gewoon bewust en besluitvaardig over wat je wilt opnemen en wat niet. Er is moed, kracht en wil nodig om ervoor te kiezen gezonde keuzes te maken in een wereld die nogal verwarde ideeën heeft over wat gezond is. Gezondheid heeft te maken met liefde, niet met overheersing, schaamte of controle. Het verhoogt je vreugde en maakt je niet ellendig of beschaamd.

Door je lichaam en geest op een goede manier te voeden, krijg je een gevoel van innerlijke zekerheid en steun die je kunnen helpen de stappen te nemen die je nodig hebt om je potentieel waar te maken.