Healing mentaal & emotioneel Engel Lahabiël & Zwarte Toermalijn

Mentale en Emotionele zuivering

Healing op mentaal en emotioneel niveau met Engel Lahabiël & Zwarte Toermalijn gaat over mentale en emotionele zuivering. Hun spirituele wijsheid op mentaal en emotioneel gebied geeft je inzicht in wat healing op dit gebied voor jou kan betekenen. In de healing op Ziels-niveau en Spirituele Wijsheid wordt nog meer spirituele wijsheid van Engel Lahabiël & Zwarte Toermalijn behandeld. 

Na het lezen van de spirituele wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Spirituele wijsheid op mentaal en emotioneel gebied 

Door te werken met de energie van Engel Lahabiël & Zwarte Toermalijn kun je je op mentaal en emotioneel niveau zuiveren.

Maak de weg vrij om het Goddelijke te laten stromen
Er is een gezegde in het boeddhisme dat een leeg vaartuig (oftewel waar ruimte is) nuttig is. Dit is zeker waar in relatie tot ons vermogen om te ontvangen – overvloed, steun, antwoorden, energie, manifestatie van een droom. Je kunt je kunnen voorstellen dat zodra je een verzoek aan het universum richt, je eigen goddelijke Creatieve energie het manifestatieproces start. We zijn in die zin als God, waar we het over hebben, zal zich manifesteren. Daarom is het ook nuttig om te praten over wat we graag zouden willen dat er gebeurt. Dus meer over oplossingen dan negatief over onszelf of anderen te praten of teveel stil te staan ​​bij problemen. Manifestatie gebeurt met een snelheid die gelijk is aan onze ontvankelijkheid. Voor sommige manifestaties zullen we zeer ontvankelijk zijn. Voor andere manifestaties moeten we eerst te groeien in ontvankelijkheid.

Door te interfereren kun je manifestatie juist blokkeren
Soms kan het zelfs zo zijn dat we manifestatie blokkeren. Dat kan gebeuren als je iets op jouw manier wil manifesteren in plaats van het zich te laten ontvouwen. Zo ga je van ontvankelijkheid naar gehechtheid en het willen sturen in de richting die jij denkt dat goed is en als gevolg daarvan komt de manifestatie tot stilstand. Je komt niet meer vooruit omdat je geblokkeerd wordt. Het is het goddelijke dat ingrijpt en je duidelijk wil maken: “Dit is niet wat met jou resoneert, je hoeft jezelf niet te veranderen en aan te passen om aan je behoeften te voldoen. Ik heb wat anders voor je in gedachten – laat los en laat me je bewegen”.

Als je niet meer intefereert en ontvakelijker wordt dan heb je de weg weer vrijgemaakt om de manifestatie van je eigen ziel weer te laten doorgaan. Al snel na het loslaten zul je merken dat je krijgt wat je wilt en je hoeft er niet eens om te vragen. Er kunnen onderweg wel uitdagingen zijn als je leert en groeit maar met relatief gemak zal iets waarvan je dacht dat het slechts een fantasie was in een levensechte ervaring manifesteren. Dit is alleen mogelijk als je bereidheid bent om zelf niet te intefereren zodat je eigen weg vrijblijft om het goddelijke te laten stromen.

Kristal Mandala - Engel Lahabiël & Zwarte Toermalijn - Zuivering

Hoe weet je of je healing op dit niveau nodig hebt?
Als je een droom koestert en deze moet zich nog in fysieke vorm ontvouwen, dan kan het zijn dat je onderweg een beetje vastloopt. Goddelijke timing is altijd perfect, maar we moeten er ook aan meewerken. We dragen ons steentje bij om met onze bestemming mee te bewegen. Overgave is niet hetzelfde als luiheid. Bewogen worden door het goddelijke offer vereist van ons discipline om onszelf af te blijven stemmen op hogere trillingen. Hoe lichter we energetisch zijn, hoe gemakkelijker het voor ons is om bewogen te worden. Zielreiniging en emotionele en psychologische reiniging zijn manieren om te verlichten en de goddelijke stroom gemakkelijker te laten gebeuren.
Afgezien daarvan is het altijd nuttig om gehechtheid los te laten en meer te leren vertrouwen, ongeacht waar we ons bevinden in ons proces van manifestatie. Hoe zuiverder we zijn hoe meer vertrouwen we hebben. Hoe minder gehecht we zijn aan het ‘hoe’, des te gemakkelijker zal de manifestatie plaatsvinden. Het is eenvoudig maar niet altijd gemakkelijk om dit te eren. Werken met de energie van Engel Lahabiël en zwarte toermalijn zal je helpen als je de Goddelijke stroom wilt stimuleren zonder te interfereren zodat in je goddelijke scheppingszone blijft.