Voorstellen Engel Lahabiël & Zwarte Toermalijn

Zwarte Toermalijn - Zuivering

Zwarte Toermalijn - Edelsteen werking

Zwarte Toermalijn kan behoorlijk robuust, glanzend en stevig zijn als het gepolijst is. In zijn ruwe vorm is het delicaat, kan het gemakkelijk afschilferen en heeft het lange strepen die stukken van verschillende grootte vormen. Zwarte toermalijn heeft een grijszwarte uitstraling als het ongepolijst is, met enkele glanzende ribbels als het tegen een lichtbron wordt gehouden. Het lijkt ondoorzichtig en dicht. Bij het polijsten lijkt de steen meer reflecterend en heeft hij meer glans. Zowel ruwe als gepolijste stukken zijn mooi. De ruwe steen is minder glanzend dan een afgewerkt stuk, maar straalt veel kracht en rust uit.

Werking Zwarte Toermalijn
We ervaren alle polariteiten van het leven als een manier om te groeien. Zo zijn er ook momenten met negativiteit of slechte wensen zijn. Dit kan van externe bronnen afkomstig zijn of vanuit ons eigen onbewuste ontstaan in de vorm van poging tot sabotage of hatelijke gevoelens. Zwarte toermalijn heeft een ongelooflijk krachtig en toch zachtaardig vermogen om dergelijke energie af te ketsen en te absorberen. Een stuk in je linkerhand houden (of rechterhand als dat je niet-dominante en ontvangende hand is) is een effectieve manier om je energieveld te reinigen. Dit is erg handig als er iets naar boven komt dat niet goed voelt en ook niet het gevoel geeft dat het bewust verband houdt met iets waar je op dat moment iets mee moet. Soms zijn er gewoon dingen die naar boven komen omdat het lichaam zware energie loslaat terwijl het zuivert en zo ruimte maakt om meer licht te kunnen ontvangen. Op dat moment is analyse niet nuttig omdat er niets te analyseren valt en we het vaak gewoon moeten loslaten. Als hetgeen we loslaten nog steeds een beetje aan ons vastzit (in die zin dat we de les waarop het betrekking heeft niet helemaal onder de knie hebben), dan kan zwarte toermalijn ons helpen het los te maken en in beweging te krijgen. Als we bewustzijn en begrip nodig hebben over hetgeen we loslaten zal het komen want Zwarte toermalijn helpt ons te begrijpen wat we moeten weten. Maar het zal ons ook helpen om enkel de energie los te laten als we gewoon moeten loslaten en niet hoeven te weten waarom.

Zwarte toermalijn houdt ons veilig tijdens ons zuiveringsproces
Zwarte toermalijn creëert een veld van zeer beschermende en afketsende energie om ons heen. Als we door zuivering gaan, kunnen we ons een tijdje kwetsbaar en onstabiel voelen, vooral als we veel oude energie loslaten. In zulke tijden houdt zwarte toermalijn ons veilig. Het is al moeilijk genoeg om onze issues te verwerken en het los te laten als het pijnlijk is of lange tijd onbewust is vastgehouden. Het is waarschijnlijk een beetje te veel gevraagd om in zulke tijden gebombardeerd te worden met externe afleiding terwijl we in ons eigen proces moeten blijven. Dus zwarte toermalijn is er om ons te helpen. Zuivering kun je zien als het gezonde gebruik van de doodsenergie wat zorgt voor de geboorte of het vernieuwen van de levensenergie. Afhankelijk hoe je ernaar kijkt kun je je identificeren met het deel dat sterft of het deel dat wordt geboren. Hoe je het ook bekijkt, het proces is zowel onvermijdelijk als krachtig en soms delicaat en het kan een intense focus van ons vergen.Tijdens deze belangrijke overgangsmomenten is het het beste om onszelf te richten op het zuiveringsproces door ons in enige mate terug te trekken uit externe afleidingen. Zo kan het proces zo snel en gemakkelijk mogelijk op een gracieuze manier plaatsvinden. De afketsende eigenschappen van zwarte toermalijn helpen ons die tijd voor onszelf te nemen.

Zwarte toermalijn beschermt op psychisch en fysiek niveau
Zwarte toermalijn beschermt tegen slecht wensen (soms vloeken genoemd – wat zeer bewust en opzettelijk of onbewust en onbedoeld kan zijn), psychische negativiteit inclusief psychische aanvallen (die ook weer onbewust kunnen zijn, zoals roddelen en negatief spreken over iemand tot een volledig kwaadwillende aanval). Deze verschijnselen ontstaan vanuit angst. Als we ermee geconfronteerd worden kunnen we weigeren deze situaties te accepteren en te ondergaan. De moeilijkheid kan zijn om uit de trilling van angst te stappen en een compassievolle houding aan te nemen. Echter alleen met compassie zijn we in staat om oprecht te zeggen tegen degenen die ons zouden willen schaden: “Het spijt me dat je boos bent en ik hoop dat je me kunt vergeven voor hetgeen ik je nu of in het verleden heb aangedaan, opzettelijk of onbedoeld. Ik wens je geen kwaad en ik veroordeel je niet maar je hebt geen toestemming om op deze manier met mij om te gaan. Ik verdien en accepteer deze aanvallende energie niet en ik laat het nu los. Ik wens je het beste en geef mezelf toestemming vrij te zijn van je invloed.” Zwarte toermalijn helpt ons om boven de angst uit te stijgen die een aanval in ons energieveld actief zou houden. Door niet toe te geven aan paranoia, achterdocht, angst en defensiviteit krijgt negativiteit geen sterke positie en kunnen wij ons los maken van wat het is in ons dat ons in deze situatie heeft gebracht. We kunnen een dergelijke situatie aantrekken door elke ervaring van hulpeloosheid, angst of woede in dit of enig ander leven. Als we ons Zielelichaam reinigen zijn we in staat om dergelijke negativiteit los te laten, zelfs zonder dat we er bewust door hoeven te worden beïnvloed. Het is een proces en zwarte toermalijn ondersteunt ons als we leren de les onder de knie te krijgen dat liefde krachtiger is dan angst, en dat we het meest effectief kunnen vechten door liefdevol mededogen dan door agressie of machtsspelletjes. Zwarte toermalijn helpt ons het deel van ons uit te schakelen dat wraak wil nemen zodat we kunnen groeien in wijsheid en zo het conflict te ontgroeien.

Zwarte toermalijn beschermt ons ook op fysiek-energetisch niveau wat zeker nuttig kan zijn in deze moderne tijd waarin we aan veel verschillende soorten straling worden blootgesteld. Zwarte toermalijn leert ons echter ook straling te absorberen die ons kan helpen (zoals de spirituele straling van de zon met zijn goddelijke kracht en de levende straling van de aarde, die ons voorziet van een enorme alchemistische container waardoor spirituele transformatie mogelijk is) en het weerkaatst datgene wat niet goed voor ons is (zoals elektromagnetische velden van computers en telefoons).

Zwarte Toermalijn is een spirituele spons voor negatieve energie
Zwarte toermalijn trekt negatieve energie uit het lichaam, als een spirituele spons. Het is vooral goed voor het verwijderen van energie, die niet goed samengaan met het licht, zoals op angst gebaseerde gedachten. Zijn donkerzwarte en vredige kracht kan troost bieden.Deze steen helpt het immuunsysteem te versterken en het Zielelichaam aan te moedigen negativiteit te elimineren en bevordert de zuivering. Zo bouwt zwarte toermalijn feitelijk een veld van positiviteit op in en rond het lichaam en energieveld. Zo ontstaat blijdschap die gegrond en realistisch is – aangezien zwarte toermalijn een aardende en aarde-uitlijnende steen is. Soms lijkt blijdschap bij anderen meer gebaseerd op fantasie, verslaving of als verdediging tegen duistere gevoelens. Dit soort blijdschap kan gekunsteld, kunstmatig of ongemakkelijk aanvoelen. De blijdschap waar zwarte toermalijn ons helpt toegang toe te krijgen, is echt en geaard, Misschien minder dramatisch en openlijk, maar echt, verbonden met het lichaam en geruststellend. Het optimisme dat dit in het lichaam stimuleert, is zeer nuttig om de gezondheid en het welzijn van het lichaam te behouden, het immuunsysteem te versterken en energetische en fysieke kracht op te bouwen. Dit is een van de vele gaven van zwarte toermalijn. Het helpt om een ​​positieve mentale houding te creëren die ons vervolgens kracht geeft op alle gebieden van ons leven, zonder de duisternis of het lijden te ontkennen – het helpt ons gewoon dat te verwerken en terug te gaan naar ons centrum.

Meer lezen over de werking van Zwarte Toermalijn

Engel Lahabiël - Bescherming

Kristal Mandala - Engel Lahabiël & Zwarte Toermalijn - Zuivering

Lahabiël is een engel die de aartsengel Raphaël helpt. Hij is goed thuis in magische beoefening en zeer ervaren in het omgaan met alle soorten vloeken, slechte wensen, paranormale aanvallen en negativiteit. Hij is verborgen in een donkere mantel en toch gevuld met licht en kracht. Deze mantel stelt hem in staat om getuige te zijn van de details van elke situatie zonder dat de afzender van de aanval zich bewust wordt van zijn aanwezigheid. Zo wordt voorkomen dat de dader zijn sporen uitwist zodat zijn duistere spel niet wordt gezien en gedwarsboomd. In deze mantel van duisternis kan Engel Lahabiël waarnemen wat er gebeurt en dan reageren op de meest effectieve en gepaste manier. Hij wordt opgeroepen om het kwaad in welke vorm dan ook af te weren – of het nu betovering, vloek, boze oog of wat dan ook is. Hij is goed thuis in alle vormen van magische bescherming en nog meer. Hij helpt ons toegang te krijgen tot het compassievolle bewustzijn in ons dat uiteindelijk de beste soort bescherming is. Compassie leidt niet tot toegeeflijkheid en acceptatie van negatief gedrag, door het te laten bestaan of het bestaan ​​ervan te ontkennen. Het is wel meer gebaseerd op heling dan op vechten. Het helpt ons te leren dat het soms de manier is om met liefde te leiden ( “Je krijgt meer vliegen met honing dan met azijn”). Je hoeft niet te proberen de ander te domineren om machtig te zijn. In feite is het vaak je eigen angst of onzekerheid die je tot meedogenloosheid drijft.

Lahabiël helpt ons om geweld niet met geweld te bestrijden
Lahabiël helpt ons het bewustzijn te laten groeien dat nodig is om krachtiger te worden zodat we niet meer kiezen voor een aanval die gebaseerd is op geweld met geweld te bestrijden. Zo voorkom je dat je veel energie in een situatie stopt en ervoor zorgt dat deze onnodig escaleert. Door Lahabiël aan te roepen en hem toe te staan ​​je te helpen naar een plaats van hoger bewustzijn zal de situatie sneller oplossen. Deze oplossing biedt het niet alleen een kans op bescherming maar is ook voor het hoogste goed, wat in feite de heling is van waarom die situatie überhaupt is ontstaan. Soms wordt er negatieve energie op ons afgestuurd omdat we die kunnen helpen helen voor een andere ziel. Samen met Lahabiël en zwarte toermalijn en onze bereidheid om de goddelijke wijsheid te eren die deze situatie aan ons heeft bezorgd kunnen we het helen. We hoeven niet bang te zijn dat we het niet aankunnen want samen met ons goddelijke team van helpers kunnen we het helen zodat het permanent kan worden opgelost. Dit is een geweldige spirituele dienst. Het betekent niet dat je eropuit trekt als een gevleugelde kruisvaarder op zoek naar negativiteit om te helen. Wat het wel betekent, is dat je aanwezig kunt zijn bij wat er naar je toe komt en er dienstbaar aan zijn en je hulp aanbieden. Het zal je hulp accepteren of niet, maar je bent vrij om het met onthechting en compassie aan te bieden. Lahabiël’s boodschap is om hem aan te roepen en zijn wijsheid en ervaring het werk voor je te laten doen – je hoeft alleen maar je bewustzijn op één lijn te brengen met het zijne. Zo sta je hem toe zijn bescherming en expertise te gebruiken om je bij te staan. Dit is één van de vormen van spirituele intelligentie – om jezelf toe te staan om je af te stemmen op grotere wezens en daarbij het voordeel te ontvangen van hun goddelijke tussenkomst. Hij zegt ook dat je je geen zorgen hoeft te maken voor welke bron van negativiteit dan ook. Hoe hard of hoe lang het ook duurt er is een kleine en effectieve stap die kan worden gezet en hij weet wat die stap is en hoe hij je er naartoe kan brengen. Het enige wat je hoeft te doen is om zijn hulp te vragen en je zult het ontvangen. Als je te maken krijgt met een langdurige, bittere familierechtelijke procedure of een andere disfunctionele gezins- of werksituatie, kan deze boodschap op zijn zachtst gezegd geruststellend zijn.