Healing mentaal & emotioneel Engel Raziël & Pietersiet

Storm Wijsheid

Healing op mentaal en emotioneel niveau met Engel Raziël & Pietersiet is gericht op Storm Wijsheid. Hun spirituele wijsheid op mentaal en emotioneel gebied geeft je inzicht in wat healing op dit gebied voor jou kan betekenen. In de healing op Ziels-niveau en Spirituele Wijsheid wordt nog meer spirituele wijsheid van Engel Raziël & Pietersiet behandeld. 

Na het lezen van de spirituele wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Spirituele wijsheid op mentaal en emotioneel gebied 

Door te werken met de energie van Engel Raziël & Pietersiet wordt je ondersteund met het inzicht van Pietersiet.

Mentaal flexible zijn om hogere waarheid te vinden
Een van belangrijke les om te leren is dat hogere leiding niet kan doordringen in een al vaststaand besluit. Leren om mentaal flexibel te zijn is een essentiële stap in je persoonlijke groeiproces. Alleen zo kun je een meer bewuste verbinding met je begeleiding creëren en hen toestaan je te helpen om je eigen weg te gaan en het leven voor jezelf een beetje gemakkelijker te maken. Dit klinkt misschien niet zo moeilijk. Echter het moeilijke hierbij is de mening die we hebben te identificeren en te beseffen dat het het slechts een mening is, geen hogere waarheid. Geloven dat een situatie is zoals ze is, of dat het een probleem of strijd is die overwonnen moet worden, is gewoon een mening. Er is geen hogere waarheid in die mening, het is slechts één manier om een bepaalde situatie te bekijken. Echter er zijn altijd alternatieve meningen te vinden als we ernaar op zoek gaan.

Als we het gevoel hebben vast te zitten in een situatie, is het waarschijnlijk dat we een nieuw inzicht van een hoger perspectief kunnen gebruiken om ons te helpen los te komen. Wat hiervoor nodig is, is mentale flexibiliteit, de bereidheid om de onzekerheid te dragen van het loslaten van wat we denken te weten. Alleen zo kunnen we open te staan ​​om de dingen op een andere manier te zien. Je laat je eigen standpunt los om vanuit een veel hoger perspectief de situatie te bekijken wat je een meer bevrijdend en speels beeld bezorgt. Hogere begeleiding zal uren van zelfanalyse en reflectie overtreffen met zijn “inzicht moment” doorspekt met diepe waarheid, die soms slecht een paar seconden tijd in beslag neemt.

Hoger Inzicht transformeert
Als het inzicht echt is, zul je het weten omdat het je van binnenuit zal transformeren.  Kennis is één ding, maar de gave van hoger inzicht is iets heel anders omdat het dingen echt verandert. Het kan in een oogwenk een diep gewortelde psychologische blokkade ontwortelen en je in staat stellen om anders te werk te gaan. Het is een beetje alsof je ineens snapt hoe het specifieke spel dat je speelt werkt. Je leert de regels kennen en je bent vrij om er gewoon voor te gaan, in plaats van te blijven aanmodderen terwijl je het allemaal zelf probeert uit te werken.

Kristal Mandala - Engel Raziël & Pietersiet - Storm Wijsheid

Hoe weet je of je healing op dit niveau nodig hebt?
We denken misschien dat we een les hebben gehad maar als het steeds weer opduikt – misschien met andere mensen of situaties, maar met hetzelfde gevoel voor ons – dan kunnen we ons ervan verzekeren dat een hoger perspectief zou kunnen helpen. Misschien heb je juist het gevoel dat je helemaal niets leert. Je hebt het gevoel dat je vastzit en niet verder komt. Alsof je in groef van een plaat blijft hangen en hetzelfde liedje zich steeds weer herhaalt. Een flits van inzicht is dan precies wat je nodig hebt om je ziel te helen en je energie in meer constructieve richtingen te laten stromen.