Healing op Ziels Niveau Engel Raziël & Pietersiet

Storm wijsheid

Healing op Ziels niveau met Engel Raziël & Pietersiet is gericht op Storm wijsheid. Hun spirituele wijsheid op Ziels niveau geeft inzicht in wat healing op dit niveau voor jou kan betekenen. In de healing op Mentaal emotioneel niveau en Spirituele Wijsheid wordt nog meer spirituele wijsheid van Engel Raziël & Pietersiet behandeld. 

Na het lezen van de spirituele wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Spirituele Wijsheid op Zielsniveau

Door te werken met de energie van Engel Raziël & Pietersiet ga je Storm wijsheid waarderen.

Transformeren vanuit chaos
Er is een bepaald vermogen dat de ziel bezit, namelijk om in de stilte van het centrum van elke transformatie te zijn. Transformatie kan grote chaos en onrust in ons leven oproepen en toch diep vanbinnen een vredige wijsheid bevatten. Deze vrede is gebaseerd op de orde die ontstaat door de verandering, de goddelijke wil die haar aandrijft en de wijsheid die zich ontvouwt door deze transformatie. Een andere manier om het te omschrijven is de doorbraak die mogelijk wordt gemaakt als gevolg van een ineenstorting. Of zoals de oude wijsheid het omschrijft: wat de rups het einde van de wereld noemt, noemt de meester de vlinder. Verbinding maken met de ziel temidden van diepe krachtige transformaties is als het centrum of het oog van de cycloon binnenstappen. Alles om je heen kan instabiel worden doordat structuren die je kende en waarop je vertrouwt worden verscheurd of verdreven door een kracht die ver buiten je macht ligt. Je kunt er dan voor kiezen om toe te geven en mee te gaan in de stroom en een vredige zone binnen te gaan waar je gewoon loslaat en het laat gebeuren.

Stormen doorstaan vanuit het vredige centrum in jezelf
Als ziel op zoek naar je eigen waarheid en je hoogste bestemming ben je moedig genoeg om de goddelijke storm door je leven te laten razen. Alleen door te leren ons te identificeren met ons kalme centrum, terwijl het daarbuiten wild stormt, kunnen we een vredige weg erdoorheen vinden. We komen zo niet alleen in rustiger vaarwater terecht maar kunnen zo door een grote (soms stormachtige) persoonlijke transformatie evolueren om tevoorschijn te komen in een nieuwe vorm van goddelijke schoonheid. Zo worden we uiteindelijk de vlinder die eerst rups was. Interessant genoeg is het oog in de sterkste stormen het helderst en vredigst. Dat geldt ook voor de ziel. Zo kan het voorkomen dat we geraakt worden door een relatief onbeduidende kwestie en relatief vredig kunnen blijven tijdens de meest uitdagende levenservaringen. Tijdens uitdagende ervaringen ben je meer in staat het centrum in jezelf te vinden en daar te blijven totdat datgene dat ontgroeid moet worden, ontgroeid is. Het kan erg pijnlijk zijn voor het ego, maar ook bevrijdend, omdat de ziel zo sterk wordt dat ze krachtiger wordt dan onze weerstand of angst. We leren ons over te geven aan ons eigen goddelijke helingsproces en meer te vertrouwen. Dit geeft ons toegang tot de goddelijke kracht van het stormelement. We leren ons te centreren in het oog van de storm, zodat we in onze transformatieprocessen kunnen duiken en ervan kunnen profiteren, zonder ons volledig te laten verwoesten door de ervaring. Engel Raziël en Pietersiet helpen ons om vrede te vinden in onszelf en in ons leven, ook al is niet alles om ons heen vredig.

Kristal Mandala - Engel Raziël & Pietersiet - Storm Wijsheid

Het waarderen van Storm wijsheid
Er zijn veel zielen die ‘naar de aardse school’ willen gaan en in menselijke vorm willen leven. Degenen onder ons die dit keer een lichaam hebben, hebben de spirituele loterij gewonnen. We hebben de neiging dit te vergeten als we terecht komen in de ups en downs van het dagelijks leven. Waarom zou er zo veel vraag zijn naar menselijke incarnatie? Welnu, het leven op aarde is het hoogste niveau spirituele bootcamp waar de ziel aan deel kan nemen. De vaardigheden die we op aarde kunnen ontwikkelen zijn buitengewoon en de ziel zelf wordt uitzonderlijk krachtig door het bereiken van dat hoge spirituele niveau. Het wordt een baken van licht en hoop voor alle andere zielen die de opleiding op de Aardse school nog volgen. Als extra bonus wordt het leven ook veel leuker naarmate het proces vordert.

Er is echter verkeerd en gevaarlijk te denken dat als je eenmaal geestelijk groeit, het leven een gemakkelijk en luchtig bestaan ​​wordt. Wat wel waar is, is dat we in staat worden om op een andere manier te handelen. Naarmate de ziel bekwamer wordt, heeft ze de neiging om meer spirituele verantwoordelijkheid op zich te nemen. Het neemt zo gezegd meer gewicht op zich. Dit doet het echter met minder inspanning omdat het is uitgelijnd met meer kracht. Daarnaast leeft het meer in het centrum van de storm en is er dus meer vrede, in plaats van lijden. Er zullen misschien nog wankele momenten zijn, maar de ziel die stormwijsheid heeft, leert om meer te vertrouwen en kan daarbij meer vrede ervaren.

Hoe weet je of je heling op dit niveau nodig hebt?
Als je het gevoel hebt in chaos te leven die zo complex is dat je het niet meer overziet.  Je hebt het gevoel dat je het niet kan beheersen en je lijkt in angst te verdrinken omdat je niet weet hoe het allemaal zal aflopen.  Dit is wanneer je baat zult hebben van stormwijsheid. Om in staat van eenheid te zijn met de vrede van de ziel, is een geweldige ervaring. Deze verbinding is het binnenstappen in het centrum van de storm, het vredige centrum waar alle strijd wegvalt en inspanning wordt opgegeven.  

Storm wijsheid brengt ons van het gevoel te hebben te moeten streven, naar goddelijke vrede. Zo kunnen we overbelasting voorkomen door het toelaten van de stroom.  Het doen gebeurt nog steeds, maar het voelt niet langer alsof het je eigen wil is. Je voelt je als de golf die door de oceaan wordt bewogen, er pompt zoveel kracht door je heen. Er is geen gedachte, alleen rust. Als je meer van dit gevoel in je leven nodig hebt, om je door een  bepaalde fase, project of levensles te helpen dan is healing op zilesniveau nuttig voor jou.