Spirituele wijsheid Engel Raziël & Pietersiet

Storm wijsheid

De Spirituele wijsheid van Engel Raziël & Pietersiet gaat over Storm wijsheid. In de healings Mentaal en Emotioneel en op Ziels-niveau wordt nog meer spirituele wijsheid behandeld. 

Na het lezen van de spirituele wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Boodschap van het Orakel

Wat je ziet, hangt af van waar je kijkt. Hogere kennis maakt van datgene dat chaotisch lijkt of gevreesd wordt een goddelijke orde. We helpen je te beseffen dat in dit goddelijke levensspel alles een uitdrukking is van het goddelijke. Je hoeft alleen de regels te kennen waarmee je moet spelen, waardoor je liefdevolle kennis krijgt terwijl je je weg vindt. We delen met jullie de heilige spirituele sleutels om jullie te helpen de oude mysteries te ontsluiten. Je zult binnen de chaos de orde te zien, binnen de strijd zul je de rust vinden zodat je vervolgens je beperkte percepties kunt loslaten. We laten je zien hoe je de vrijheid kunt vinden die op dit moment in jou bestaat, om alles te zijn wat je kunt zijn. Het begint allemaal met het corrigeren van bepaalde gedachten in de geest zodat je in contact kunt komen met je hart en leert om vriendelijk te zijn. Door geloof te hebben dat voorbij je kennis gaat, zul je je hart openen en groeien. Terwijl we je naar de waarheid leiden dat God overal is en  diep in je goddelijke hart ben je dat nooit vergeten. We zullen je helpen herinneren hoe je je leven moet leiden en winnen. Samen zullen we reizen naar oude en nieuwe werelden, en je zult in je hart gaan beseffen dat je hier op aarde bent om te groeien en vrij te zijn. Om ervoor te kiezen je over te geven aan je eigen goddelijkheid.

Terwijl de geest vaak de status quo wil vasthouden en handhaven, uit angst voor verandering, raakt de ziel opgewonden bij het vooruitzicht van vreugde, geluk en vervulling die groei met zich meebrengt. De ziel is toegewijd aan de manifestatie van goddelijke liefde in de wereld. Daarom is het bereid door groeipijnen te gaan om het inspirerende, vitaliserende leven van het goddelijke in de prachtige vorm van het lichaam te brengen. De ziel weet dat tijdelijk ongemak enorme voordelen kan opleveren voor het spirituele pad, en uiteindelijk zorgt voor veel meer vreugde en plezier in het leven ook voor het lichaam. De geest heeft misschien geruststelling van het hart nodig dat alles goed zal komen in tijden van grote verandering.

Stormwijsheid is liefde in actie
Misschien heb je al een gevoel van ontevredenheid of rusteloosheid in je lichaam, geest of ziel gevoeld. Dat je het gevoel hebt dat een verandering nodig is, zelfs als je niet zeker weet welke dat het beste kan zijn. Of misschien heb je het gevoel dat je leven eindelijk tot rust is gekomen en ben je best blij als dat nog jaren zo blijft. Het maakt niet uit of je al midden in de storm van verandering zit, er herstellende van bent of juist wacht tot het zijn reinigende werking door je leven beweegt. Vegeet niet dat  stormwijsheid liefde in actie is. Het zal je geen kwaad doen en je hoeft er niet bang voor te zijn. Het zal je op alle niveaus reinigen zodat er meer leven, vitaliteit, doelgerichtheid en passie je wereld binnen kan komen. je zult genieten van het resultaat dat zich uiteindelijk voor je manifesteert terwijl de heling plaatsvindt. Je moet jezelf ervan verzekeren dat zelfs onder grote veranderingen – of dat nu meer intern is of externe veranderingen in je leven – het veilig is om het leven te vertrouwen.

Kristal Mandala - Engel Raziël & Pietersiet - Storm Wijsheid

Stormachtige veranderingen zijn een liefdevol geschenk
Een speciaal bericht voor jou. Als je al midden in een transformatie zit, die een grote uitdaging is, en je geen einde in zicht hebt, of je bent bang dat de veranderingen verwoestend zullen zijn, heb dan vertrouwen. Deze storm is inderdaad woest, maar hij is gevuld met gratie. Je wordt geholpen en je zult hier doorheen komen. De reden dat deze storm in je leven nodig was, is omdat een zachtere methode niet voldoende zou zijn om je te bevrijden. Goddelijke interventie en bescherming zitten achter de storm die door je leven raast en die uiteindelijk voor bevrijding zal zorgen. Het is liefde die alles in beweging zet, ga ermee akkoord en verzet je niet. Vertrouw op de reacties van je gevoelens en weet dat alles goed zal komen, volgens een barmhartige hogere wijsheid.

Als je de storm in je leven nog niet ziet, wees dan niet bang. Dit orakel kan er ook op wijzen dat alles weer in beweging komt na een periode van stagnatie waar niets vooruit leek te gaan. Het is als een frisse wind in je leven die je vitaliteit vergroot en je inspireert. Die je meezuigt in een liefdevolle wervelwind van nieuwe kansen, verbinding en liefde. Er zijn mensen die bang zijn voor de stormen van het leven omdat ze niet vertrouwen in de welwillendheid van het universum en geen idee hebben hoeveel er werkelijk van hen wordt gehouden. Ben niet bang en heb het leven lief zodat je moedig de genade van liefde kunt ontvangen. Ontvang verandering als een geschenk van de eeuwige genade van liefde, want dat is het een liefdevol geschenk.