Voorstellen Engel Raziël & Pietersiet

Pietersiet - Kennis

Pietersiet edelsteen werking

Pietersiet is een relatief nieuw ontdekte steen en komt voornamelijk uit Namibië in Afrika en China. De steen varieert in kleurtinten van warme bruine tinten (soms met rode tinten) tot blauwe en grijze tinten, hoewel dit laatste zeldzamer is. Het kan ook gedeeltelijk doorschijnende witte of kleurloze segmenten bevatten met een licht melkachtige opaal gloed. Over het algemeen kan Pietersiet een rijke gouden glans hebben met een reflecterende kwaliteit die bekend staat als kattenoog. Dit is ook te zien bij andere stenen, zoals Tijgeroog. In Pietersiet zijn het wervelingen die het gevoel geven dat je in een eindeloze storm of naar een afgelegen planeet staart, terwijl je de wervelende, levende atmosfeer gereflecteerd ziet in de steen.

Werking Pietersiet
Pietersiet wordt geassocieerd met het stormelement dat radicale verandering teweegbrengt. Het activeert en zuivert alle energiecentra in het lichaam en maakt een diepe spirituele zuivering mogelijk. Het is een krachtige steen en kan grote veranderingen in gang zetten. Als je een persoon bent die al open, snel reagerend en flexible is met veel natuurlijke stormenergie (Als je altijd aan het transformeren en veranderen bent van binnen, of veel verandering of ontreddering in je fysieke of emotionele leven hebt), kan Pietersiet op bepaalde momenten te destabiliserend aanvoelen. Het is dan goed om in de gaten te houden hoeveel en vaak je Pietersiet gebruikt. Vertrouw jezelf en je eigen lichaam en luister naar wat goed voor je voelt. Je weet zelf het beste wanneer je iets niet wilt dragen en je er voorlopig genoeg van hebt. Er komt een moment dat je hem wel weer wilt gebruiken en dat is prima. Pietersiet is de steen van een sjamaan. Maar ook als je geen sjamaan bent kun je profiteren van het vermogen van Pietersiet om je snel en gemakkelijk in een veranderde bewustzijnsstaat te brengen. Dit kun je gebruiken om je meditatie te verdiepen waarbij het je dan ook helpt om toegang te krijgen tot antwoorden die je nodig hebt.

Een andere kwaliteit van Pietersiet is dat het je helpt om je waarheid na te leven. Pietersiet helpt je om te “Doen wat je zegt” en om authentiek te blijven. Het geeft je het vermogen om te zijn wat je onderwijst of deelt met anderen. Je hoeft niet perfect te zijn het gaat erom echt te zijn en vanuit je centrum te leven. Wie of wat je ook bent pietersiet helpt je om je waarheid echt te leven op een manier die niet alleen jou helpt, maar ook anderen raakt en inspireert zelfs als ze alleen maar aan je denken. Een van de mooiste helende eigenschappen van Pietersiet is dat het je verbindt met een liefdevolle bron van spirituele begeleiding. Deze verbinding onstaat doordat Pietersiet ons helpt met het oplossen van conditionering die niet authentiek. Dit kan conditionering zijn die we onbewust hebben overgenomen van bijvoorbeeld de media of culturele waarden die niet echt resoneren met onze innerlijke spirituele waarheden. Als je met Pietersiet begint te werken, kun je boosheid voelen terwijl je die elementen van conditionering vanbinnenuit loslaat en zo wat meer ruimte vrijmaakt voor je authentieke zielsaanwezigheid en spirituele verbinding.

Meer lezen over de werking van Pietersiet

Engel Raziël - Mysteries

Kristal Mandala - Engel Raziël & Pietersiet - Storm Wijsheid

De naam Raziel betekent ‘geheim van God’ en deze engel heeft een speciale geschenk aan ons – dat van hoger inzicht. Dit inzicht is nodig omdat we in de fysieke wereld leven, waar we gemakkelijk kunnen vergeten dat we goddelijke zielen zijn die een menselijke ervaring hebben. In plaats daarvan is ons bewustzijn in slaapstand waardoor we onszelf en anderen beoordelen, angst en bezorgdheid ervaren en eenzaamheid voelen en we ons niet meer bewust zijn dat we het vermogen bezitten om onze realiteit te creëren. Als iemand mentaal vermoeid is en het is bijvoorbeeld niet mogelijk om te mediteren of een dutje te doen dan kan Pietersiet helpen. Als je je uitgeput voelt maar moet doorgaan, zal de steen je ondersteunen met een flow van kennis die simpelweg direct beschikbaar is.

De engel Raziel helpt je de mysteries van geheime oude wijsheid te begrijpen die de meesten niet kennen, en om ze te delen met degenen die erom vragen vanuit een plaats van onvoorwaardelijke liefde. Er wordt gezegd dat kennis macht is want het geeft ons het vermogen om te creëren of vernietigen. Hoe groter onze macht is hoe groter het positieve of negatieve effect ervan kan zijn – niet alleen voor anderen maar ook voor onszelf. Want we moeten niet vergeten dat karma er altijd voor zal zorgen dat we alle kanten zullen ervaren van wat we in de wereld creëren. Het is verstandige als we ons richten tot Engel Raziël dat we niet alleen om kennis vragen maar ook om een ​​hoger begrip. Een hoger begrip brengt ons namelijk verder dan kennis alleen. Het brengt ons naar wijsheid, waarbij we onze kennis kunnen gebruiken om onze ziel te laten groeien. Zo kunnen we een situatie waarmee we worstelen omzetten in een groeimogelijkheid. Hoger begrip haalt ons uit het speelveld van de situatie en geeft ons een breder perspectief met een meer behulpzame perceptie. We worden als het ware uit de problemen gehaalt om oplossingen te kunnen zien. Hiervoor moeten we bereid zijn om los te laten wat we denken te weten en hoe we de situatie hebben geïnterpreteerd (ook de noodzaak om ‘gelijk’ te hebben). Alleen als we dit kunnen dan zullen we niet opnieuw in dezelfde situatie terechtkomen met iemand anders in de toekomst. Dit betekent dat we het zullen ontgroeien en verder gaan op een hoger niveau naar veel aangenamere en bevredigendere levenssituaties.

Dit is het geschenk van hoger begrip van Raziel. Het is kennis die groei mogelijk maakt. Het is het verschil tussen weten dat je met een bepaalde situatie worstelt en beseffen dat het een worsteling is met iets in jezelf. Als je het in jezelf oplost dan dan lost ook de worsteling met de situatie op. Je hebt dan hoger inzicht gebruikt om jezelf en de situatie te transformeren. Dit hoger begrip dat Engel Raziël je schenkt geeft je het vermogen om te transformeren.