Healing op Ziels niveau Engel Uzziël & Rookkwarts

Barmhartigheid bij groei in spirituele kracht

Healing op Ziels niveau met Engel Uzziël & Rookkwarts is gericht op Barmhartigheid bij spirituele groei . Hun spirituele wijsheid op Ziels niveau geeft inzicht in wat healing op dit niveau voor jou kan betekenen. In de healing op Mentaal emotioneel niveau en Spirituele Wijsheid wordt nog meer spirituele wijsheid van Engel Uzziël & Rookkwarts behandeld. 

Na het lezen van de spirituele wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Spirituele Wijsheid op Zielsniveau

Door te werken met de energie van Engel Uzziël & Rookkwarts kun je spiritueel in kracht groeien op een meer meedogende en barmhartige manier.

Groei in spirituele kracht kan gepaard gaan met pijn en lijden
Door een meer barmhartige benadering van groei die meer kalmerend, meelevend, minder gewelddadig en zachtaardiger is kan een nieuwe manier van leven op aarde ontstaan waarbij spiritueel groeien in kracht zonder grote angst en lijden bij onszelf en anderen kan plaatsvinden. Op deze manier groeien zal ook leiden tot grote stappen in spirituele groei en zelfs tot verlichting. Maar eerst moeten we bewust worden van ons gebrek aan barmhartigheid en de noodzaak ervan voordat een dergelijke groei of ontwikkeling kan plaatsvinden. Op het moment dat je groeit in spirituele kracht is het nodig om te leren inzien hoeveel barmhartigheid er nodig is om die kracht medelevend te laten zijn. Kracht gebruiken met liefdevolle vriendelijkheid die effectief is zonder hard te zijn vereist het in evenwicht  brengen en temperen van de kracht met barmhartigheid.

Het lichaam is de tempel van de Ziel
Je hoort spirituele leraren weleens praten over de grote eer om dit leven een lichaam te ontvangen en hoe ze ervoor hebben moeten vechten. Ondanks problemen die we als ziel in een lichaam kunnen ervaren in dit aardse leven heeft de ziel grote eerbied voor het lichaam. Wat we echter ontdekken wanneer de ziel zijn nieuwe “huis” binnenkomt is dat er misschien wat werk aan de winkel is. Delen van het huis hebben misschien wat werk nodig om meer bewoonbaar te worden. Als we ervoor kiezen om dit werk te doen wordt het huis een veel aangenamere plek om te wonen – het kan zelfs onze tempel worden. Net zoals fysieke huizen herinneringen bevatten (als muren konden praten) zo bevat ons lichaam energetisch ook herinneringen. Herinneringen van voorouderlijke lijnen en van de aarde zelf waaruit het is voortgekomen. Als het reinigende licht van de ziel zijn zuiverende vibratie brengt laat ons lichaam zware energie vrij. Er komt pijn, lijden, herinneringen en fysieke sensatie vrij. Het kan een grote verrassing zijn hoeveel pijn er precies vrijkomt als we diep innerlijk helingswerk doen. De ziel wil meer bewustzijn, het lichaam ook, maar het kan teveel van het goede zijn. Barmhartigheid helpt ons om ons enthousiasme of onze drang naar spirituele groei op een beheersbaar niveau te houden. Dus beetje bij beetje schoonmaken, het lichaam voorbereiden om in een relatief goede staat te zijn, zodat het een groot ontgiftingsprogramma aankan.

Teveel of te intens spiritueel licht kan schadelijk zijn
Spiritueel licht is goedaardig, maar de effecten ervan kunnen destructief en schadelijk voor ons zijn als het niet met vriendelijkheid wordt getemperd. Te snel te veel licht kan angst en ontgiftingssymptomen veroorzaken die niet zo plezierig zijn. Het gewenste resultaat – meer verbinding tussen ziel en lichaam – kan worden bereikt via een pad met minder strijd en weerstand en meer daadwerkelijke vooruitgang. Als je groeit in je vermogen om het licht van je eigen ziel op te roepen, om als ziel te leven, krijg je spirituele kracht. Om te leren hoe je met die kracht omgaat is barmhartigheid nodig.

De kunst van belichaming van je Ziel
We willen het lichaam niet met licht verwoesten, we willen het zachtjes ontsteken en het van binnenuit verlichten. Dit is een veel zachtere, meer organische en van nature duurzame en plezierige manier dan door het licht binnen te laten dringen via intens spirituele technieken die voor uitputting, ziekte en onbalans kunnen zorgen. Dat is verre van plezierig en ook niet nodig. Rookkwarts ondersteunt ons lichaam met mededogen en zachtheid bij het leren omgaan met goddelijke energie en het verwerken ervan, om de ontgiftende effecten op lichaam, geest en emoties te beheersen met behoudt van effectiviteit. Engel Uzziël draagt ​​in zijn veld de energie van goddelijke barmhartigheid die ons helpt het evenwicht te vinden. Hierdoor kunnen we grootste stappen zetten, niet door extremen of gedrevenheid, maar door een evenwichtige benadering waarin we onderzoeken en groeien en onszelf daarna de tijd geven om te integreren om daarna weer verder te verkennen en groeien.

Kristal Mandala - Engel Uzziël & Rookkwarts - Genade bij Groei in Kracht

Hoe weet je of je healing op dit niveau nodig hebt?
Als je een sterke krachtige ziel hebt, zul je waarschijnlijk grote dromen hebben en een nog grotere vastberadenheid om jezelf gewoon te blijven pushen totdat ze zich manifesteren. Er is ongetwijfeld kracht, toewijding en vastberadenheid nodig om oude gewoontes af ​​te leren en spiritueel te groeien maar deze kracht kan ook uit balans raken. Balans stelt ons in staat om de aangeboren goddelijke kracht te gebruiken op een manier  waarbij we meer op een positieve manier bijdragen en minder schade veroorzaken. We kunnen ervoor kiezen om onze zielswaarheden een stem te geven en zo een concrete bijdragen te leveren om het leven op deze planeet te verbeteren. We kunnen onze kracht gebruiken in dienst van de ziel in plaats van in dienst van de angst iets te moeten bewijzen, of niet goed genoeg te zijn, of geen waarde te hebben tenzij we bijvoorbeeld iets creëren. We kunnen onze innerlijke kracht ook gebruiken om onze gedrevenheid te temperen en onszelf toestemming te geven om gewoon te zijn. Barmhartigheid stelt ons in staat om met bewustzijn en verantwoordelijkheid te leren omgaan met onze kracht. Verbinding maken met Barmhartigheid als een goddelijke kwaliteit, helpt ons erop te vertrouwen dat we kracht veilig kunnen gebruiken, dat we de verleiding zullen weerstaan ​​om het te misbruiken. Het leert ons dat macht en kracht gaat over liefde in actie. Veel spiritueel ingestelde individuen weerhouden zich van hun macht uit angst dat het het ego is en vermeden moet worden. Hoogstwaarschijnlijk hebben ze in vorige levens macht gehad en waren de gevolgen daarvan niet naar hun zin. Ze kunnen zelfs in dit leven gedesillusioneerd zijn door degenen in posities met politieke macht of autoriteit en willen hoe dan ook niet zoals zij te worden.

De kracht van je Ego omarmen
Toch is er een tijd op het spirituele pad om het ego te omarmen, het met zoveel mogelijk ziel te bezielen en het te laten spelen. Het is alsof je een kind opvoedt en het vervolgens de wereld in laat gaan, erop vertrouwend dat je je uiterste best hebt gedaan om waarden en bewustzijn bij te brengen die hem het beste dienen. Op dit punt van de reis is het nuttig om je voor te stellen dat het ego bedoeld is om verbinding te maken met en opgenomen te worden in de ziel. Het is niet bedoeld om weggeduwd en ontkend te worden. Het is het beste om te leren macht in evenwicht te brengen en het het hogere zelf te laten dienen. Want als we het wegstoppen kan het in de schaduw gaan etteren en uiteindelijk uitbarsten in passief-agressief gedrag waardoor het onbewust schade zal toebrengen aan onszelf (verslaving) of de buitenwereld.

Als je voelt dat je je relatie met je eigen kracht moet veranderen door meer barmhartigheid te cultiveren zal healing op zielsniveau nuttig voor je zijn. Maar ook als je voelt dat macht onrein is en moet worden vermeden of dat je een nieuw rolmodel zou willen voor verantwoordelijke spirituele kracht. Het kan ook zijn dat je het gevoel hebt dat er iets van waarde in je is waarvoor je nog het vermogen moet verwerven om het in de wereld te brengen. Of je voelt dat er misschien diep in je iets van waarde verborgen ligt dat je nog bewust moet ontdekken. Al deze situaties kunnen profiteren van een toegenomen bereidheid om toegang te krijgen tot onze spirituele kracht en deze bewust te gebruiken met barmhartigheid. Zodat er evenwicht ontstaat waardoor kracht met wijsheid, mededogen en liefde wordt gehanteerd.