Spirituele wijsheid Babaji & Diamant

Zo zal het zijn

De Spirituele wijsheid van Babaji & Diamant gaat over “Zo zal het zijn”. In Spirituele Wijsheid II wordt nog meer spirituele wijsheid behandeld. 

Na het lezen van de spirituele wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Boodschap van het Orakel

Dit orakel vraagt ​​je om met volledige zekerheid naar de waarheden van je hart te handelen. Het is het verlangen van het universum dat je in je heilige hart voelt. Indien nodig zal er goddelijke tussenkomst, bescherming en hulp zijn om hemel en aarde te bewegen, zodat het goddelijke verlangen tot leven zal komen in de wereld. Als je denkt dat dit misschien je laatste leven op aarde is of het einde van een hoofdstuk in je leven, dan brengt dit orakel je bevestiging. Blijf je met je hele hart overgeven aan de ervaring van je leven, omarm alles wat is en houd niets achter. Dit is geen tijd om gereserveerd te zijn. Als je dit leven, of dit hoofdstuk in je leven, gaat eren als het einde van een spirituele cyclus, laat het dan niet eindigen voordat zelfs maar één noot van je zielslied onbezongen is. Deel je licht en leef je waarheden zonder toestemming of erkenning van iemand anders nodig te hebben. Wees eerlijk tegen jezelf. Maak je niet klein maar geef je over aan liefde en werk hard. Houd van jezelf en laat het Universum van je houden en je op alle manieren helpen. Als je om hulp vraagt ​​en het vervolgens toestaat het te laten gebeuren dan is er niets te moeilijk of te groot voor het universum om op te lossen. Als je een vraag aan het universum hebt gesteld, zegt dit orakel: JA! Het is een aanmoediging, een groen licht, een ‘go for it’. Vraag naar aanwijzingen die je kunt volgen en onderneem de stappen die je kunt nemen met een duidelijke intentie en een open hart.

Vrije Wil versmelt met Goddelijke Wil
Dit orakel brengt jouw de ultieme goddelijke goedkeuring met de bevestiging dat het zich zal vertalen in je goddelijke vervulling. Op een bepaald punt op het spirituele pad bereikt een ziel een niveau van evolutie waarop ze in staat wordt om lief te hebben en te vertrouwen in het Goddelijke. Zodanig overtuigd dat het zich nergens meer van afkeert wat er in het leven ook van haar gevraagd word. Ik wil enkel onvoorwaardelijk dienstbaar zijn. De wil in zo’n ziel is geworden tot een diamanten wil, ontwikkeld door inwijding en strijd. Vergelijkbaar met de langzame, gestage druk die een natuurlijke diamant creëert. Door de impact van de wereld en spirituele tests wordt een onmiskenbare kracht in de ziel gecreëerd. Die spirituele taaiheid verhindert dat de ziel toegeeft aan vrees of twijfel. In plaats daarvan zal het onvoorwaardelijk vertrouwen in het werk van het goddelijke, zelfs als dat werk niet begrepen worden. Zelfs als er dingen gevraagd worden die moeilijk of uitdagend zijn voor de ziel zal het zich niet afkeren van het onwankelbare vertrouwen en toewijding aan het goddelijke. 

Kristal Mandala - Babaji & Diamant - "Zo zal het Zijn"

In dit stadium is de werking van de vrije wil versmolten met de goddelijke wil. De staat van vertrouwen en overgave van de ziel aan het goddelijke is zo compleet dat er maar één wil – onvoorwaardelijke liefde – in het spel is. De keuzes die de ziel maakt, zijn de keuzes die het Goddelijke maakt. Er is geen scheiding. Dit is hoe het mogelijk te weten dat de waarheden en verlangens van je hart in feite in overeenstemming zijn met je hoogste bestemming. Wat door je hart spreekt, is het goddelijke.

Je lot is je plan en de vrije wil de weg er naartoe
Het leven is een wild spel van kansen en onzekerheid. Toch verloopt het op de een of andere manier ook volgens een hoger plan. Sommige mensen vinden dat het idee van vrije wil en lotsbestemming elkaar uitsluiten, maar toch zijn het beide aspecten van de goddelijke uitdrukking van het leven. Het lot is het plan en de vrije wil creëert het soort reis dat je hebt terwijl je evolueert naar alles wat je kunt zijn. Met vrije wil varieert de manier waarop je lot kan worden uitgedrukt enorm. Je kunt kiezen hoe toegewijd je bent om je dromen te ontdekken en te vervullen. De mate van je toewijding bepaalt hoeveel energie en moeite je zult steken in wat belangrijk voor je is en in hoeverre je er een prioriteit van maakt in je leven. Maar ook hoeveel risico’s je bereid bent te nemen en hoeveel je je kunt overgeven aan het Goddelijke zodat het tot bloei kan komen.

Al deze keuzes zijn brandstof voor het heilige vuur van jouw levensdoel. Je bestemming kan levendiger, sneller, creatiever en wilder gebeuren, als je het heilige vuur aanwakkert met de keuzes die je maakt. Het Universum weet wat je in dit leven kunt en het wil je op een heel bijzondere manier helpen om twijfel en aarzeling te overwinnen. Het wil dat je moedig bent en jezelf toestemming geeft om zo volledig mogelijk  in jouw waarheid te staan dat je innerlijke kracht en geloof niet zullen wankelen, zelfs als de grond onder je lijkt te schudden. Om je te helpen dit niveau van geloof te bereiken, krijgt je nu de absolute goddelijk goedkeuring. Je kunt het zien als een “high five” van de hand van de Schepper. Het is een grote: “Ja! Ga er nu mee door! ” vanuit het Universum.