Home » Informatie over » Kristal Challenge » Programma » Deel 2 – Lichtmeesters 333 » El Morya & Blauwe Ster Saffier » Spirituele wijsheid El Morya & Blauwe Ster Saffier

Spirituele wijsheid El Morya & Blauwe Ster Saffier

Goddelijke Wil

De spirituele wijsheid van El Morya & Bauwe ster Saffier gaat over de Goddelijke Wil. In Spirituele Wijsheid II wordt nog meer wijsheid besproken. Na het lezen van de wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Boodschap van het Orakel
Momenteel is hogere wil aan het werk in je leven. Natuurlijk is het altijd in werking, maar er zijn momenten waarop dat misschien moeilijk te geloven is. Je kunt intellectueel weten dat het universum van je houdt en je altijd helpt, terwijl je je emotioneel misschien onveilig, onzeker of uitgedaagd voelt door wat er in je leven gebeurt en zou willen dat het anders was dan het is.  Of je nu angst, twijfel, ongeduld, onzekerheid, schuld, schaamte of woede voelt – of zelfs opwinding en vreugde over een plan dat samenkomt – brengt dit orakel je een geruststellende boodschap. Doe wat je kunt doen en laat het dan los steeds opnieuw. Vertrouw erop dat de Hogere Wil ook werkt voor jouw belangen en je zal helpen je meest zielsbevredigende succes te manifesteren op het juiste moment en op de perfecte manier.

In de loop van de tijd zal hetgeen je onzekerheid bezorgt veranderen. Naarmate je groeit, heb je vanzelfsprekend toegang tot meer begrip, acceptatie en zelfs blije waardering voor hoe ongelofelijk creatief en intelligent het leven is en hoe geweldig je spirituele reis is.

Spirituele Wijsheid – Goddelijke Wil

Het Universum is een creatief genie
Het Universum begrijpt hoe het ervoor kan zorgen dat alle organismen evolueren, waarbij zelfs het kleinste of ogenschijnlijk meest onbeduidende schepsel niet wordt vergeten. Zo wordt aan alle behoeften op het juiste moment en op de perfecte manier voldaan. Ook jij maakt daar deel van uit. Elke wens, droom, verlangen en visie die je hebt is onderdeel van dat liefdevolle creatieve plan. Het is niet mogelijk voor de menselijke geest om de werking van het Universum te begrijpen in zijn microscopische aandacht voor detail en zijn macro kosmische uitgestrektheid. Het is echter wel mogelijk voor de menselijke geest om te begrijpen dat het Universum weet wat het doet, en dat wat het doet onvoorwaardelijk liefdevol is voor heel de schepping, inclusief jij.

Goddelijke wil verlangt niet dat je lijdt
Goddelijke Wil wenst dat je groeit en onthoudt wie je werkelijk bent. Soms brengt die groei lijden met zich mee, want het kan voor het verstand moeilijk zijn om ideeën en verwachtingen los te laten en te leren geloven dat wat er is, altijd een geschenk is (zelfs als we niet precies kunnen zien hoe op dat moment). Soms zal de Goddelijke Wil vragen dat je geduld cultiveert. Het heeft geen zin om je te haasten op je pad, te spreken, te stralen, te delen en te onderwijzen wanneer degenen die je wilt helpen nog niet klaar voor je zijn. Je stem zou verloren gaan in de duisternis zonder liefde voor alle betrokkenen. Geduld voor een tijd zal zorgen dat de liefde die kan groeien een kans krijgt om dat te doen, in de best mogelijke omstandigheden.

Kristal Mandala - El Morya & Blauwe Ster Saffier - Goddelijke Wil

Genieten van wat er is
Je hebt het recht om niet te genieten van het moment waarop je je bevindt. Misschien is geduld niet een van je deugden en ben je meer een enthousiaste, toekomstgerichte persoonlijkheid. Je voelt je misschien beperkt en geniet daar niet zo van. Dat is absoluut prima. Het zou echter leuker kunnen zijn als je net zozeer zou kunnen genieten van het bouwen van de fundering als de succesvolle voltooiing van de taak. Te leren de beperking te zien als een manier waarop je ziel vertrouwen en uithoudingsvermogen kan trainen om onmiddellijke bevrediging op te offeren voor succes op lange termijn. Maar dat is niet het enige waar het om gaat. Het is gewoon een manier om meer van het leven te houden, in contact te komen met wat is en een beetje minder weerstand te voelen.

De Goddelijke Wil communiceert met je
Hoewel het mysterie van hoe de hogere wil werkt, altijd enigszins ondoordringbaar is voor de geest, is er een zeer gemakkelijke manier om te weten wat de hogere wil je op een bepaald moment vertelt. Het communiceert elke dag met je, op elk moment, door de simpele waarheid van wat er in je leven gebeurt. Ervaar je op dit moment een golf van succes en kansen, of ben je geduldig en houdt je je bezig met een bepaald probleem of omstandigheid? Zie je op dit moment je visie voor je ogen materialiseren, of bouw je de basis in jezelf en misschien ook in je leven, zodat die visie wordt geboren in een niet al te verre toekomst? Wat er gebeurt, is de hogere wil aan het werk. Het helpt je. Op je eigen manier, terwijl je je goddelijke bestemming vervult, help je de hogere wil ook en doe je je deel om het grote goddelijke plan van liefde in de wereld te manifesteren.