Spirituele wijsheid Helios & Citrien

Jouw Tijd om te Stralen

De Spirituele wijsheid van Helios & Citrien gaat over “Jouw Tijd om te Stralen”. In de healings Mentaal en Emotioneel en op Ziels-niveau wordt nog meer spirituele wijsheid behandeld. 

Na het lezen van de spirituele wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Boodschap van het Orakel

Het is jouw tijd om te stralen. Je bent niet alleen; en toch zul je soms het gevoel hebben dat je de enige schijnende vuurtoren van waarheid bent voor degenen die verdwaald zijn in een stormachtige zee van duisternis en die hulp nodig hebben om veilig hun weg naar de kust te vinden. Je kunt deze spirituele taak niet vervullen als je je vuurtoren zelf van de rotsen tilt en op zoek gaat naar een zonnige dag. Om mensen in nood te kunnen helpen, moet de vuurtoren aanwezig en lichtgevend zijn in de duisternis. Je moet er gedurende deze tijd op vertrouwen dat je genoeg licht in je hart hebt, van je eigen krachtige innerlijke verbinding tot het goddelijke licht van liefde, om je te ondersteunen terwijl je helder door de nacht schijnt. Als je merkt dat er veel pijn en lijden om je heen is, word dan niet bang. Je vervult een spirituele taak om degenen te helpen die verdwaald zijn.

Jij bent de vuurtoren die in de duisternis schijnt
Tijdens dit soort spirituele taken, waarbij je wordt blootgesteld aan duisternis zodat je je licht daarheen kunt brengen, word je bijgestaan ​​door vele onvoorwaardelijk liefhebbende wezens in de spirituele werelden. Daarom ben je niet alleen. Je zult troost, verbondenheid voelen en misschien verbaasd zijn dat, hoewel je mentaal soms worstelt met isolatie, je hart zich nog steeds diep verbonden zal voelen met het spirituele. Vaak wordt tijdens zo’n taak je spirituele verbinding nog sterker omdat dat nodig is, dus voel je je gesteund. Er kunnen momenten zijn waarop je zou willen dat er anderen waren die de dingen konden zien zoals jij. Het is alsof je een zwart schaap bent of een eenzame wolf die een taal van liefde probeert te delen die anderen om je heen niet lijken te begrijpen. Toch is dit de manier waarbij je licht in dienst wordt gesteld door het goddelijke plan. Gedurende deze tijd zul je als het ware je spirituele strepen verdienen. Je leert hoe je jezelf keer op keer terug kunt brengen naar je innerlijke waarheid. 

Kristal Mandala - Helios & Citrien - Jouw Tijd om te Stralen

Je zult de ‘afgevaardigde op aarde’ zijn terwijl het spirituele hoofdkwartier in de gaten houdt wat er gebeurt in de goddelijke speeltuin van moeder aarde  (die soms meer op een slagveld lijkt). Je wordt gesterkt en geleid door het Goddelijke, terwijl je jezelf aanbiedt als een krachtige speler van het liefdesteam, om zijn steun in de wereld te brengen.  Je moet niet alleen inzien dat je ondersteund wordt, maar ook erkennen dat je door je eigen moed, inzet en overtuiging deze taak op je kunt nemen. Het is betekenisvol voor velen want je werk is waardevol en je toewijding wordt opgemerkt door de spirituele werelden. Je bent zelfs uitgekozen voor deze taak vanwege je mededogen, liefde, helderheid en kracht.

Het licht in jou schijnt altijd helder
Er zal een tijd komen dat de manier waarop je liefde dient, zal veranderen. Het stokje in de heilige estafette van Zielen die anderen helpen gaat van jouw Ziel naar de volgende in rij om deze heilige taak te vervullen. Je goddelijke taak zal veranderen en je levenservaring zal ook veranderen. Of je jezelf nu als heler beschouwt of niet, weet dat jouw licht, houding, kracht en hart een inspiratie zijn voor anderen zelfs als je je dit niet bewust bent. Weet dat je de kracht van liefde en licht in je hebt. Zelfs als je de golven van de storm over je heen voelt spoelen en hunkert naar het einde van de donkere nacht. Watchend op het opkomen van de zon om de dageraad van je nieuwe dag te markeren, schijnt de kracht van die zon altijd en constant in jouzelf. Het is slechts een kwestie van tijd voordat de nacht de dageraad wordt. En terwijl jij en anderen in de duisternis zijn voor die dageraad, schijnt jouw licht helder.