Spirituele wijsheid Jezus Christus & Rosophia

Betekenisvolle Opoffering

De Spirituele wijsheid van Jezus Christus & Rosophia gaat over Betekenisvolle Opoffering. In Spirituele Wijsheid II wordt nog meer spirituele wijsheid behandeld. 

Na het lezen van de spirituele wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Boodschap van het Orakel

Er wordt een betekenisvol offer van je gevraagd. Het is het afzien van een situatie die je wilt, zodat een andere geschiktere situatie, een die je ziel echt nodig heeft, kan ontstaan. Dit betekenisvolle offer is eigenlijk een goddelijke zegen, hoewel het aanvankelijk misschien niet zo voelt. Het is je onthouden van datgene wat je zou afleiden van de waarheid van je pad. De wereld kan een zeer intrigerende en fascinerende plek zijn. Als je open en nieuwsgierig bent naar het leven, kun je je energieker en geïnspireerd voelen. Maar als je lichaam of geest betoverd raakt door dat wat niet echt voor jou bedoeld is, leidt dit je weg van het pad waarop je werkelijk echte vreugde, vervulling en geluk zult vinden. Zulke afleidingen – hoe verleidelijk of perfect ze ook mogen lijken – kunnen niet de diepe voldoening geven waarnaar je hunkert. Het kan je zelfs onverwachte en anderszins onnodige pijn bezorgen, die je dan weer zult moeten oplossen. 

Als dit orakel naar je toe komt, werk je op een bepaald niveau heel hard of je maakt een ervaring mee waarin iets dat je wilt je wordt ontzegd. Het orakel zegt niet dat je nooit kunt krijgen wat je wilt maar brengt je de boodschap dat wat je echt wilt en nodig hebt, aan je wordt geleverd. Het  zal zich manifesteren met volmaakte goddelijke liefde, tederheid, genegenheid en timing. Het kan veel vertrouwen vergen om dit te accepteren en het kan zijn dat je nog steeds pijn voelt bij het dwarsbomen van je verlangen, of bij het harde werk dat op dit moment van je wordt verlangd. Met de zegen van Betekenisvolle Opoffering ontvang je echter goddelijke geruststelling en een heilige belofte. Dit is de belofte van zoveel overvloed, liefde, schoonheid die zich in je leven zal manifesteren, dat alle gevraagde discipline of elk verlies dat je doormaakt met dankbaarheid in je hart zal worden geaccepteerd. Je zult gaan zien dat door jouw betekenisvolle offer het universum voor je kon zorgen op een niet te evenaren tederheid en perfectie. Het harde werk dat je hebt geleverd of doorstaan  zal zoveel zegen in je leven opleveren dat de uitdaging uiteindelijk zal plaatsmaken voor pure goddelijke genade.

Kristal Challenge Jesus & Rosophia - Betekenisvolle Opoffering

Betekenisvolle Opoffering zal je beschermen en belonen
Wanneer je de zegen van een Betekenisvol offer krijgt, wordt je beschermd. De bescherming lijkt misschien een ‘nee’ van het universum, wat frustratie en misschien ook diepe wanhoop of teleurstelling in je hart kan veroorzaken. We erkennen het lijden dat je kunt ervaren met teder mededogen maar er is meer voor jou dat geschikter, liefdevoller, grootser, genezender, genadiger en mooier is. Het Universum zal niet samenspannen met je ego om je minder te bieden dan je volledige goddelijke bestemming. Zelfs niet als je wil weten wat of wie je gelukkig zal maken en hoe dat geluk het beste aan je kan worden geleverd.

Het Universum begeleidt je op je pad
Er wordt veel meer van je gehouden dan dat. Er wordt zoveel van je gehouden dat het Universum de heiligheid, veiligheid en het succes van je ziel zal garanderen. Je zult getrouw worden geleid maar ook worden tegengehouden bij een doodlopende weg of obstakel dat ervoor kan zorgen dat je van je ware pad afwijkt. Je wordt aangemoedigd om voorwaarts te blijven gaan en niet in te gaan op afleidingen zodat je hongerig blijft naar het grootse dat op je wacht. Het is niet altijd een gemakkelijk pad – zelfs niet als je een zeer gedisciplineerd persoon bent. Maar vergeet niet dat voor dit moment van opoffering, waar iets moeilijks van je wordt gevraagd, er zoveel rijke beloning zal zijn. Het is die beloning die het universum je zo graag wil geven en alles wat daarvoor nodig is, zal in je leven voorbijkomen.