Spirituele wijsheid Kuan Yin & Parel

Goddelijke Rebelsheid

De Spirituele wijsheid van Kuan Yin & Parel gaat over Goddelijke Rebelsheid. In de healings Mentaal en Emotioneel en op Ziels-niveau wordt nog meer spirituele wijsheid behandeld. 

Na het lezen van de spirituele wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Boodschap van het Orakel

Wanneer het Orakel van Goddelijke Rebelsheid naar je toe komt, word je erkend als één van degenen die anders zijn en die hier zijn om waarheden onder de aandacht te brengen op je eigen specifieke manier. Misschien ben je als het ware het zwarte schaap van het gezin en pas je niet per se volledig in een bepaalde sociale groep. Misschien lijk je aan de buitenkant hetzelfde als iedereen, maar van binnen ben je anders je denkt anders en misschien maak je je soms zorgen dat je zelfs een beetje raar bent. Misschien weet je dat je een goddelijke excentriekeling bent en voel je je daar perfect bij – je kunt het zelfs vieren. Het maakt niet uit of je goddelijk opstandige karakter subtiel of duidelijk is, je bent gewoon een soort buitenstaander. Je hoort hier en je hebt een goddelijke familie, maar die bestaat uit unieke, creatieve en ongewone wezens – zoals jij – en die zijn niet noodzakelijkerwijs onderdeel van je biologische familie. Soms heb je behoeften om met iemand te lachen die je begrijpt en die je respecteert voor wie je bent en van je houdt zoals je bent en niet wil dat je om welke reden dan ook verandert. De mensen waarmee je dit het beste kunt doen zijn in wezen andere rebellen.

Het Orakel van Goddelijke Rebelsheid komt naar je toe met de boodschap dat je, hoewel je niet in lijn met de rest loopt je het prachtig doet ook als je in spiralen danst. Zelfs als je je zorgen maakt omdat je niet veel rolmodellen lijkt te hebben, je zielenstam nog niet hebt gevonden,  je misschien denkt de vreemdste persoon op aarde te zijn of je afvraagt ​​of je eigenlijk wel op aarde thuishoort op ben je goed zoals je bent. Als je meer ontspant en van jezelf gaat houden en gaat accepteren zul je je goddelijke zielenstam aantrekken en je weg vinden om je hier thuis te voelen (omdat het de bedoeling is dat je hier bent – er zijn geen fouten in het universum).  Het universum zorgt voor de rest. 

De Goddelijke Rebel laat zien dat het ook anders kan
Een deel van je levensdoel als goddelijke rebel is het om anderen te laten zien dat er altijd een andere manier is, dat overtuigingen van de geest over ‘hoe dingen moeten worden gedaan’ kunnen en moeten worden aangevochten. De goddelijke rebel doet dingen die stereotypen wijd openbreken. Ze dansen als ze verondersteld worden stil te zitten. Ze maken ruzie als ze geacht worden stil te zijn. Ze zijn sereen als het de bedoeling is dat ze woedend zijn. En ze worden boos als ze kalm horen te zijn. Dit is normaal voor een rebel. Ze proberen niet anders te zijn, omwille van het anders zijn maar gaan gewoon tegen de stroom in en spelen niet mee omdat ze zo goddelijk zijn ontworpen. 

Kristal Mandala - Kuan Yin & Parel - Goddelijke Rebelsheid

Rebellen zijn vrije geesten
Rebellen zijn vrije geesten die geen controle over anderen hoeven te hebben om zich veilig te voelen. Ze weten dat het leven waanzinnig, mysterieus, mooi en oncontroleerbaar is, en dat we ons ofwel in angst kunnen verstoppen voor de prachtige wilde schepping of de uitdaging aangaan en ervan genieten. Dus ga naar interessante evenementen. Als je een gepassioneerde interesse of hobby hebt, ga dan gelijkgestemden ontmoeten. Laat je er niet van weerhouden om verbinding te maken door pijn  of angst op basis van pijn opgedaan in het verleden omdat je toen verkeerd begrepen of afgewezen bent. Die mensen waren gewoon niet je zielestam en dat maakt niet uit. Er zullen altijd mensen zijn die naar jou op zoek zijn, die jou nodig hebben, net zoals jij ze zoekt en ze nodig hebt. Het Goddelijke zal je hierbij helpen jij hoeft alleen maar klaar te zijn en open te staan ​​om mensen te ontmoeten. Je zult weten wanneer je de juiste mensen hebt ontmoet, je zult ze herkennen als je zielenbroeders en -zusters. Samen kun je elkaar steunen terwijl je weigert mee te gaan in het gangbare groepsdenken dat zo velen gevangen houdt in angst, onzekerheid en onwetendheid over hun eigen goddelijke aard. In plaats daarvan breng jij dingen op gang, creëer je op een liefdevolle manier opschudding en weiger je te luisteren als je wordt verteld dat je iets, dat je ziel tot leven brengt, niet mag doen.

Laat je niet aan banden leggen om erbij te horen
Als je je rebelsheid aan banden legt om ‘je bij de echte wereld te voegen’, zul je het gevoel hebben dat je jezelf in de steek laat. Misschien wil je erbij horen om je verbonden te voelen met de wereld; maar in relatie met anderen die je niet liefhebben en accepteren zoals je bent zul je je uiteindelijk heel alleen gaan voelen. Deze zogenaamde echte wereld is tenslotte niet zo echt en liefdevol want vragen ​​om je aan te passen om bemind te worden is niet zo liefdevol. Je zou veel meer kunnen ontvangen en bereiken als je je rebellerende natuur toestaat om naar boven te komen en je te laten leiden naar andere vrije geesten zoals jij, die misschien ook niet helemaal in de “mainstream” passen. Dan kun je genieten van de creatieve vonken en het plezier dat ontstaat wanneer je je inzichten, wijsheid en creativiteit met elkaar deelt.