Spirituele wijsheid Kuthumi & Mosagaat

Goddelijk Ecosysteem

De Spirituele wijsheid van Kuthumi & Mosagaat gaat over Goddelijk Ecosysteem. In Spirituele Wijsheid II wordt nog meer spirituele wijsheid behandeld. 

Na het lezen van de spirituele wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Boodschap van het Orakel

Wanneer het Orakel van het Heilige Ecosysteem naar je toe komt, wordt je ervan op de hoogte gebracht dat het Universum je helpt bij het vinden van je rechtmatige plek, je thuis op aarde, zodat je je levenswerk het beste kunt vervullen. Dat kan betekenen dat het systeem waarin je je best hebt gedaan om in te werken, meer heeft geprofiteerd van je licht en aanwezigheid dan je beseft. Het kan ook betekenen dat voor jou de tijd is aangebroken om van het ene systeem naar het andere over te schakelen, dat er een nieuwe gemeenschap is waarin je kunt dienen. Dit kan een fysieke verplaatsing of een energetische verschuiving inhouden, of beide. Het kan resulteren in het vormen van nieuwe verbindingen en het oplossen van oude. Je hebt misschien het gevoel dat je uit een verhaal of een wereld bent gestapt, in een heel ander verhaal of een andere wereld. Dit zijn slechts tekenen dat je aan het evolueren bent naar een nieuw heilig ecosysteem. Het kan even duren voordat je je plaats gevonden hebt in dat nieuwe heilige ecosysteem, maar dat zal te zijner tijd komen. Onthoud in de tussentijd dat de manier waarop je in elk ecosysteem het beste dient, is om zo authentiek mogelijk je goddelijke en briljante (niet)perfecte zelf te zijn.

Alles heeft zijn waarde en is dienstbaar aan het grotere goed
De voortreffelijke intelligentie bij goddelijk ontwerp zorgt ervoor dat elk aspect van elk wezen zo wordt gemaakt dat het het grotere plan van liefde kan dienen. Het volgende verhaal over een gebarste pot illustreert dit op een duidelijke wijze:

Een gebarsten pot werd gebruikt om water van de fontein naar de tafel van de meester te brengen. Vanwege de scheur lekte het water langs het pad en kwam het slechts gedeeltelijk gevuld bij het huis van de meester aan. Terwijl een andere pot, zonder scheur, zijn volledige voorraad water voor het huishouden kon bevatten. 

Kristal Mandala - Kuthumi & Mosagaat - Goddelijk Ecosysteem

De gebarsten pot vroeg zich af of het niet goed genoeg was. Op een dag voelde de waterdrager medelijden met de gebarsten pot en vroeg zich af waarom het zo triest leek. Toen de waterdrager zich realiseerde dat de pot voelde dat zijn gebreken slecht waren, vooral in vergelijking met de onbeschadigde, perfecte pot, vroeg hij de gebarsten pot om naar het pad te kijken waar het elke dag water lekte. “Wat zie je?” vroeg de waterdrager van de gebarsten pot. “Ik zie bloemen,” antwoordde de gebarsten pot. “Ja, dat klopt,” zei de waterdrager. ‘Die bloemen zijn langs het pad ontsproten omdat je ze water hebt gegeven. Elke dag worden ze als offer van schoonheid en gratie op de tafel van de meester. ”De gebarsten pot voelde zich erg blij om dit te horen en realiseerde zich dat wat volgens hem onvolmaakt was, eigenlijk gewoon een mooie manier was om te dienen.

Dit verhaal leert ons iets over het goddelijke ecosysteem. In dit ecosysteem heeft alles zijn waarde en is dienstbaar aan het grotere goed – zelfs de dingen die we aanvankelijk als ongewenst of beschamend zouden kunnen afschrijven – . Als we gewoon zijn wie we zijn, gedijt het ecosysteem. Het is niet altijd logisch, maar het is waar. Daarom hoef je nooit jezelf of een ander te veroordelen. Het Universum is ingenieus in zijn creatieve ontwerp van alle wezens, inclusief jou. Alle dingen dienen en hebben een doel. Dus als je je buitengesloten, verlaten, afgewezen of bekritiseerd hebt gevoeld door een systeem waarin je hebt geprobeerd te dienen, houd dan moed.