Spirituele wijsheid Lady Nada & Rhodochrosiet

Sensitiviteit

De Spirituele wijsheid van Lady Nada & Rhodochrosiet gaat over Sensitiviteit. In Spirituele Wijsheid II wordt nog meer wijsheid besproken. Na het lezen van de spirituele wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Boodschap van het Orakel

Momenteel heb je meer interesse in de energetische wereld. Wat de reden ook is voor je toegenomen interesse in de subtiele wereld van energie, dit orakel brengt je een boodschap. Zelfs als je niet echt de drang voelt om de werelden van energie op een bewust niveau te leren kennen, doet je Ziel dat wel, en dus wordt de boodschap van dit orakel ook aan jou overgebracht. Er is nu een liefdevolle energie die naar je reikt. Als je gevoeligheid al goed ontwikkeld is, zul je het als een gevoel van liefde in je hart kunnen voelen. Zo niet, weet dan dat deze hogere energie van je houdt en je een bericht stuurt. Het wil bevestigen dat het al een tijdje contact met je zoekt. Je zou deze energie kunnen beschouwen als onderdeel van je spirituele team van gidsen. Maar ook als een liefdevol bewustzijn dat door je kanalen wil stromen om je helende vermogens te versterken of je op een andere manier te zegenen met genezing en liefde.

Je kunt bewust een beroep doen op dit liefdevolle bewustzijn en het in je leven uitnodigen wat je vreugde, liefde en vrede zal brengen. Je zult alleen die wezens uitnodigen die onvoorwaardelijk van je houden zodat je goddelijke bestemming wordt versterkt en bekrachtigt. Als je hebt gevraagd om bevestiging van een bericht van een geliefde die is overgegaan – of het nu een persoon of een dier is – dan brengt dit orakel je die bevestiging. Jouw geliefde is veilig en wordt vastgehouden in goddelijke liefde dus je kunt je geest en hart nu tot rust brengen. Als je tot je hogere leiding hebt gebeden en hebt gevraagd om hun berichten duidelijker te leren kennen, horen, voelen en zien dan brengt dit orakel je de boodschap dat je gebeden gehoord zijn en ontvang je een bevestigend antwoord. Je wenst wordt vervuld naarmate je gevoeligheid toeneemt.

Ten slotte, als je hebt gevoeld dat er iets niet helemaal klopt, dat er een energie van angst of duisternis om je heen is en je bent bang dat je fantasie overuren maakt wanhoop dan. Ja, je bent gevoelig voor licht maar ook voor de aanwezigheid van duisternis. Er is geen reden om bang te zijn. Het belangrijkste is hoe je erop reageert. Wanneer je iets voelt dat niet als onvoorwaardelijke liefde voelt kun je ervoor kiezen om een affirmatie te gebruiken die je zal beschermen, versterken en aarden in het liefdevolle licht. Angst is niet nodig, maar er is wel een reactie nodig. Een stevige maar liefdevolle: “Nee, dank je. Ik kies vandaag voor liefde – ga alsjeblieft verder ”, is meer dan genoeg om je veilig in de liefde te houden. Dit laat zien dat je gevoeligheid je niet kwetsbaarder maakt, maar eerder bewuster. Als je dan ook nog reageert op wat je voelt zonder aan jezelf te twijfelen dan maakt het je ook veel krachtiger.

Kristal Mandala - Lady Nada & Rhodochrosiet - Senistiviteit

Sensitiviteit geeft toegang tot de wereld van energie

De wereld van energie is heel echt. Het effect ervan op mensen, zelfs degenen die het niet bewust kunnen waarnemen, is ook heel reëel. Als je bewust subtiele energie waarneemt kun je beter managen hoe je wordt beïnvloed door de energie om je heen, de energie van je geest maar ook hoe je je eigen energie gebruikt en projecteert in de wereld. Zij die dit begrijpen willen deze energetische werkelijkheden zien, leren kennen en voelen. Om dit te kunnen doen, moet je je gevoeligheid vergroten. Met gevoeligheid is het mogelijk om subtiele energieën te voelen, ze waar te nemen alsof ze net zo echt zijn (of zelfs echter) als de fysieke vormen in de wereld.

Het verlangen om dit te doen, om je open te stellen om deze werelden waar te nemen, komt voort uit een impuls in je geest om de werkelijkheid te kennen, om de waarheid van het bestaan ​​te begrijpen buiten de fysieke vorm om. Dit hoeft niet beangstigend te zijn. Het waarnemen en begrijpen van de wereld van energie kan erg interessant, bekrachtigend en opwindend zijn.