Spirituele wijsheid Maria & Celestiet

Onvoorwaardelijk Vertrouwen

De Spirituele wijsheid van Maria & Celestiet gaat over Onvoorwaardelijk Vertrouwen. In Spiritule Wijsheid II wordt nog meer spirituele wijsheid behandeld. 

Na het lezen van de spirituele wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Boodschap van het Orakel

Het Orakel van Onvoorwaardelijk Vertrouwen zegt je dat je nu vertrouwen nodig hebt. Het is het moment waarop je onvoorwaardelijk vertrouwen moet hebben. Je voelt je misschien op je gemak bij het idee van onvoorwaardelijk vertouwen of het is juist een grote uitdaging voor je. Je hebt misschien niet het gevoel dat er specifiek bewijs is dat vertrouwen nodig is maar toch zul je het met plezier doen. Misschien heb je het gevoel dat onvoorwaardelijk te vertrouwen zonder een aanwijzing te hebben dat de dingen zullen verbeteren te veel gevraagd is voor jou. Hoe dan ook, dit orakel brengt je een boodschap: het Goddelijke zorgt voor je.

Wanneer dit orakel naar je toe komt laat het je weten dat het momenteel veiliger is om onvoorwaardelijk te vertrouwen op de goddelijke leidende hand dan het beperkte perspectief van je eigen geest. Het Goddelijke kan en zal je veilig door je levensreis leiden als je het toelaat. Je hoeft niet bang te zijn. Je zult alles aankunnen wat je aan moet kunnen en je zult het goed doen. Tegelijkertijd krijg je de mogelijkheid om onnodig lijden te vermijden en te genieten van een soepelere reis door er onvoorwaardelijk op te vertrouwen dat je zaken uitzonderlijk goed zullen aflopen. Waarom zou je die gelegenheid niet aangrijpen voor jezelf zodat het Goddelijke zich nog briljanter middels jou in de wereld kan manifesteren? Dus doe dat nu voor jezelf (en de rest van ons) door te vertrouwen dat alles goed komt.

Onvoorwaardelijk vertrouwen zorgt voor verlichting
Voor een vermoeide en angstige geest kan onvoorwaardelijk vertrouwen voor verlichting zorgen. Het idee dat je je geen zorgen hoeft te maken en dat alles volgens een hoger plan en goddelijke genade zal verlopen, kan mentale angst en emotioneel lijden verzachten. Als het voor je geest te moeilijk is om los te laten zal het er misschien de voorkeur aan geven zich zorgen te blijven maken en proberen een oplossing te vinden. Dit zal vooral zo zijn als je eerder op mensen hebt vertrouwd en in de steek bent gelaten. Maar ook als je er niet absoluut zeker van bent dat het Universum van je houdt en het beste met je voor heeft waardoor het altijd zal zorgen voor je grootste goed.

Kristal Mandala - Maria & Celestiet - Onvoorwaardelijk Vertrouwen

Door te vertrouwen geef je het Goddelijke ruimte je te helpen
Als de geest met angst reageert op de vraag om te vertrouwen moet het gerustgesteld worden. Het moet begrijpen waarom je in een situatie bent waarin in de eerste plaats onvoorwaardelijk vertrouwen van je wordt gevraagd. Er kunnen veel redenen zijn, waarvan je sommige pas achteraf zult begrijpen. Er is echter één reden die altijd waar is, en het kan je geest helpen om een ​​beetje te ontspannen zodat je hart het over kan nemen. Deze reden is dat het Goddelijke meer bij je leven betrokken wil zijn. Het wil je helpen onnodige valkuilen, pijn en obstakels te vermijden en alleen het lijden te doorstaan ​​dat absoluut essentieel is voor je groei. En dat is zoveel minder dan we vrezen of verwachten. Het wil dat je vervuld wordt met goddelijke liefde en een leven leidt dat steeds vrijer, gracieuzer en gezegender wordt, zodat je anderen inspireert om ook onvoorwaardelijk te vertrouwen. Dit kan alleen gebeuren als je het Goddelijke toestaat onbeperkte toegang tot je leven te hebben. De enige manier waarop je dat kunt doen, is door onvoorwaardelijk te vertrouwen.

Onvoorwaardelijk te vertrouwen is een leerproces
Het goddelijke overziet alles zodat het kan zorgen dat je veilig bent. Je maakt de reis nog steeds zelf, maar je hebt enkele goddelijke begeleiding om je te helpen de reis op de beste manier te maken. Misschien heb je moeite om erop te vertrouwen en denkt het zelf wel te kunnen en negeer je de begeleiding waardoor je in de problemen komt en jezelf pijn doet. Misschien geloof je dat de pijn die je ervaart is ontstaan ​​doordat het universum niet betrouwbaar is maar eigenlijk gebeurde het juist omdat je niet vertrouwde. Dat is geen probleem, ook al is het niet leuk, het komt wel eens voor. We moeten echter niet vergeten dat het Goddelijke er altijd is voor ons, wachtend totdat we onvoorwaardelijk vertrouwen, met liefdevolle begeleiding en de bereidheid om ons te helpen de volgende keer een gemakkelijkere weg te vinden. Dit is hoe we leren en groeien als menselijke wezens zodat we beter in staat worden om het universum ons in ons leven te laten helpen.