Voorstellen Maria

Bescherming

Als je liefde voor Maria voelt dan is ze dicht bij je of je het nu weet of niet. Zij is getuige van onze meest intieme oprechte gebeden en zal altijd antwoorden. Ze heeft zoveel liefde voor je en wil dat je weet dat ze je gebeden heeft gehoord. Zelfs voordat je ze hebt uitgesproken leest ze de waarheid van je hart en vraagt ​​je bewust tot haar te bidden als je haar genade en bescherming wilt ontvangen omdat ze dat met jou wil delen. Je zult begeleid worden over wat te doen en wanneer en het zal gebeuren in overeenstemming met haar wijsheid en wil. Een ontmoeting met Moeder Maria kan voelen als het licht aan het einde van de tunnel tijdens een bijzonder uitdagende periode in je leven.

De Heilige Moeder zal je ook beschermen in tijden dat je niet eens weet dat je bescherming nodig hebt en daarom er ook niet om vraagt. Haar wijsheid is zo groot dat ze je hoe dan ook haar genade geeft. Door die genade te bieden kun je leren dat je je bijvoorbeeld in een situatie bevindt waar je jezelf uit moet verwijderen. Zonder haar tussenkomst was je er uiteindelijk misschien ook zelf achter gekomen maar dan had het veel langer geduurd en veel meer pijn opgeleverd. Maria weet dit en stuurt bescherming wanneer we in nood zijn. Het kan soms tijden duren voordat we de redenen begrijpen waarom deze bescherming in die omstandigheden nodig was. Soms zullen we uiteindelijk zien dat het logisch was en voelen we ons opgelucht.

Kristal Mandala - Maria & Celestiet - Onvoorwaardelijk Vertrouwen

Ondanks tijdelijke verwarring moeten we er gewoon op vertrouwen dat we worden geholpen wanneer we het het meest nodig hebben. Dus als we geholpen worden, dan hadden we het nodig, ook al beseffen we het dan misschien niet.

Moeder Maria is bij velen bekend en geliefd. Je kunt haar toegewijden ontmoeten in de vorm van heksen, zelfs katholieke heksen, nonnen, christelijke mystici, yogaleraren die het hindoeïstische pad eren en meer. Ze houdt van je wat je religieuze voorkeuren ook zijn.