Spirituele wijsheid Maria Magdalena & Aqua Aura Kwarts

Goddelijke Alchemie

De spirituele wijsheid van Maria Magdalena & Aqua Aura Kwarts gaat over Goddelijke Alchemie. 

Na het lezen van de wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Boodschap van het Orakel

Wanneer het Orakel van Goddelijke Alchemie naar je toe komt, wordt je verteld dat iets in je wereld, misschien zelfs in je lichaam, gezegend zal worden met een zo diepgaande transformatie dat het nooit ongedaan kan worden gemaakt. Dit spirituele herstel is niet zomaar een opknapbeurt, maar een grondige herbouw die de substantie, kwaliteit en bewustzijn van die fysieke realiteit zal veranderen. Er komt een zuivering en een wederopbouw.

Dit orakel komt ook naar je toe met een bericht voor je alchemistische bekrachtiging. Wat je ook wilt veranderen in je fysieke wereld, je kunt het veranderen. Hiervoor heb je bewustzijn, groei en onvoorwaardelijk vertrouwen in het proces nodig. Geef niet op totdat het is zoals je zou willen dat het is. Je moet in jezelf en in de kracht van het goddelijke geloven. De kunst van goddelijke alchemie zal zich door jou uitdrukken; en jij, en de wereld om je heen ontvangen de helende kracht van goddelijke alchemie.

Spirituele WijsheidGoddelijke Alchemie

Alchemisten zien de werkelijkheid niet als ‘vaststaand’
Alchemisten werden vaak als excentriek beschouwd. Ze lijken te werken aan zaken die de doorsnee persoon niet begrijpt of als onmogelijk beschouwt. Toch zijn de alchemisten van weleer en de hedendaagse spirituele alchemisten degenen die de werkelijkheid het duidelijkst zien en de goddelijke macht het beste begrijpen. Ze weten dat de helende transformerende kracht van goddelijke energie alle beperkingen van de geest te boven gaat. Daarom gaan ze er nooit van uit dat iets onmogelijk is; ze staan ​​open voor de werking van de goddelijke wil en hoe genezing het beste kan plaatsvinden (wat niet altijd op de manier is die men zou verwachten). Ze zien de werkelijkheid niet als ‘vaststaand’ en de materiële wereld niet als een solide ondoordringbare onveranderlijke vorm. Ze weten dat de hele schepping energie is en dat energie van vorm kan veranderen. Wanneer een hoger bewustzijn op de energie wordt toegepast, ontstaat er een van stralende goddelijke schoonheid.

Kristal Mandala - Maria Magdalene & Aqua Aura kwarts - Goddelijke Alchemie

Zieletaak Alchemisten
De zieletaak van goddelijke alchemisten is om de schade te herstellen die door, op angst gebaseerd bewustzijn in de wereld is veroorzaakt. Een goddelijke alchemist kan dit doen met de focus op ecologische of sociaaleconomische kwesties; of door middel van kunst, creatieve expressie, genezingswerk op lichaam, geest en ziel; of door te koken en anderen voor te lichten over voeding. Alchemisten doen hun krachtige werk voor het menselijke collectief krachtig vaak achter de schermen. Ze kunnen dit doen door hun hoger bewustzijn door te laten dringen in hun werk in de zakelijke, financiële, juridische of politieke sector. Maar ook in de wereld van marketing en media, waar hun verhoogde spirituele frequentie momenteel zo hard nodig is. 

Goddelijke schoonheid door transformatie
Het maakt niet uit op welk gebied je werkzaam bent, je ziel heeft altijd het vermogen om alchemistische veranderingen teweeg te brengen. Of je je er nu van bewust bent of niet. Zelfs je aanwezigheid kan helpen om lichamen, geesten, harten en zielen te bevrijden van conditioneringen die hen beperken. Je helpt twijfel en de op angst gebaseerde gewoonten en zelfdestructieve gedragspatronen, die de menselijke collectieve psyche teisteren, te genezen. Je bent hier om liefde, hoger bewustzijn en wijsheid op de wereld te brengen. Door het inzetten van hogere bewustzijn begint de alchemie; en na verloop van ontstaat echte goddelijke schoonheid door het heilige vuur van transformatie. Alchemie begint altijd met de alchemist. Het is de wil en het geloof van de alchemist die hem in staat stelt door te gaan met zijn heilige werk, zelfs als het verkeerd wordt begrepen of afgewezen door degenen die niet beter weten.