Voorstellen Aqua Aura Kwarts

Lichamelijk ontwaken

Kristal Alchemie
Aqua Aura Kwarts is een gedeeltelijk kunstmatig gemaakt kristal. Het natuurlijke Bergkristal in Aqua Aura is vaak van zeer hoge kwaliteit. De Bergkristal wordt vervolgens in een bijna vacuüm geplaatst en gebonden met puur goud. Het resultaat is een permanente en verbluffende transformatie van Bergkristal in een stralend lichtblauw met een gouden glans. Het is een combinatie van het krachtige helende metaal van goud en de meester-healer zelf, Bergkristal. Er is enige discussie over kunstmatig gemaakte kristallen. Sommigen beweren dat er helende eigenschappen in dergelijke stenen zitten, voor andere worden ze niet als bijzonder ‘energetisch actief’ beschouwd, zeker niet vergeleken met natuurstenen.

Aqua Aura-kwarts is één van de behandelde edelenstenen die over het algemeen hoog aaanzien heeft en door veel kristalgenezers en experts wordt geaccepteerd als een krachtige helende steen. Het is een vrij dure steen, maar zelfs een klein stukje ervan zal een krachtig effect hebben in iemands energieveld. Het versterkt het keelchakra, herstelt en bouwt het energieveld op en heelt gaten of trauma van gewelddadige interacties zoals fysiek en emotioneel misbruik in alle chakra’s. Aqua Aura Kwarts kan onze intentie om te willen herstellen ondersteunen en mogelijkheden voor genezing toegankelijker maken, terwijl ze daarnaast dat genezingsproces helpen versnellen en intensiveren. 

Zelfrespect cultiveren
Aqua Aura kwarts is als een persoon die ons aanmoedigt en het beste in ons ziet – niet op een idealiserende, onmogelijk perfecte fantasiewijze, maar op een echte, oprechte herkenning van het licht en de goedheid in ons. Met deze steen wordt het gemakkelijker om goed over onszelf te denken en om zelfrespect te cultiveren. Vanuit die plaats van goede innerlijke gezondheid op psychologisch en emotioneel niveau, wordt ons immuunsysteem versterkt en kunnen we gemakkelijk innerlijke kracht aanboren, zelfs als we geconfronteerd worden met een uitdaging of negativiteit van anderen. Naarmate we geestelijk groeien, worden ook onze tests in het omgaan met de donkere en lichte aspecten van het goddelijke zwaarder. Elke onvoorwaardelijk liefdevolle hulp die we kunnen krijgen is waardevol, niet alleen voor beginners op het pad, maar vooral voor gevorderde ingewijde zielen.

Transformatie stimuleren
Aqua Aura heeft zo’n hoge vibratie dat het transformatie helpt stimuleren. In de alchemie is de transformatie van lood in goud via de steen der wijzen het doel. Voor spirituele aspiranten is het een metafoor voor het spirituele pad. Lood is de lagere natuur, dicht en inert en goud is de hogere natuur, de Christusnatuur, wat je uiteindelijk kunt bereiken door transformationele verbinding met de steen der wijzen. De steen der wijze is elk object, bewustzijn of manier van zijn waarmee we onze angsten in liefde kunnen veranderen.

In het proces van zijn creatie ondergaat Aqua Aura een soort alchemie, onderworpen aan een vacuüm waarin het zich kan binden met goud. Het vacuüm is het vrouwelijke, het vasthouden, het bevatten, de leegte en de creatieve baarmoeder waarin de geboorte plaatsvindt. Transformatie is een kunst van het goddelijke vrouwelijke in ieder van ons. Aqua Aura wordt een symbool en een katalysator voor goddelijke alchemie in ons. Het vertegenwoordigt het alchemistische proces wanneer natuurlijke vormen (zoals ons lichaam of Bergkristal) worden blootgesteld aan een hoger bewustzijn (de goddelijke liefde van het Christusbewustzijn, of goud) en het resultaat is een transformatie (ons ontwaakte lichaam, of Aqua Aura Kwarts). 

Aqua Aura Kwarts edelsteen werking

Bescherming van het bewustzijn
Als we eenmaal op een bepaald spiritueel niveau zijn zullen we het terrein van spirituele groei betreden voor het grotere goed van de mensheid en onze planeet.  Op dit punt in onze evolutie zullen we voor onze psychische bescherming moeten leren hoe we met negatieve energie om kunnen gaan, die we ongetwijfeld af en toe zullen tegenkomen in ons leven. Licht is tenslotte nodig waar duisternis is en duisternis wordt erg aangetrokken tot licht. We zullen leringen over hoe hiermee om te gaan nog onderzoeken maar voor nu kan het nuttig zijn om te weten dat Aqua Aura-kwarts het hoogste niveau van goddelijke bescherming biedt: de bescherming van het bewustzijn.

Aqua Aura-kwarts helpt iemand een bewustzijnstoestand te ontwikkelen waarin het niet nodig is om angst te ontwikkelen om aangevallen te worden. Zelfs niet als je emotioneel of psychologisch gepest of andere vormen van psychische aanvallen hebt meegemaakt in het begin van je pad. Maar ook niet als je later genoeg licht ontwikkelt hebt dat je interessant wordt voor duistere krachten die de menselijke evolutie tegenhouden. Er zijn altijd constructieve manieren om ermee om te gaan. Terwijl we leren de donkere natuur te overwinnen die zich voedt door angst, brengt die duisternis ook onze evolutie in evenwicht. De wrijving tussen de duisternis en het licht creëert de stimulans die we nodig hebben om spirituele groei in onszelf en anderen te katalyseren. Alles is dienstbaar hieraan zelfs als we dat op dat moment niet kunnen begrijpen.

Onderscheiden lagere van hogere energieën
Deze steen resoneert op een prachtige frequentie van positieve energie en hoger bewustzijn en kan ons helpen bij het onderscheiden (een van de vele krachten van het keelchakra is om trillingen te onderscheiden) van lagere energieën van hogere energieën en keuzes te maken over hoe we verder willen gaan in een bepaalde situatie. Aqua Aura kan helpen bij  het weerstaan van pogingen van lagere frequenties om ons te manipuleren tot onbehulpzame patronen van emotionele reactie en fysiek gedrag. Aqua Aura helpt ons bij het onderscheiden of negativiteit doelbewust op ons wordt gericht. Met de steun van ons ​​hoger bewustzijn kunnen we het herkennen en op de juiste manier handelen. In plaats van ons te verlagen tot een reactie met woede, angst of een ‘je kunt me niet krijgen, ik ben zo geëvolueerd en krachtig’ egohouding. Zo zijn we in staat om elke negativiteit meer over het karma van de afzender te laten gaan dan over ons. We kunnen reageren als dat nodig is, door ons af te stemmen op onze eigen ziel en wat reinigingswerk te doen. Aqua Aura zal de meeste alledaagse soorten negativiteit en strijd, van binnenuit en van buitenaf, wegnemen, wat op zijn beurt zal helpen om je lichaam te ontwaken en het goddelijke licht binnenin tot leven te brengen.

Meer lezen over de werking van Aqua Aura Kwarts