Spirituele wijsheid Mataji & Crimson Cupriet

Ontspanning en Herstel

De Spirituele wijsheid van Mataji & Crimson Cupriet gaat over Ontspanning en Herstel. In Spirituele Wijsheid II wordt nog meer spirituele wijsheid behandeld. 

Na het lezen van de spirituele wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Boodschap van het Orakel

Dit orakel heeft een boodschap voor je over je spirituele groei. Je bent je er misschien wel of niet bewust van maar je leert momenteel meer spiritueel licht in je lichaam, je geest en je leven op te nemen. Misschien heb je vaker het Universum om hulp gevraagd of heb je vaker gemediteerd of spirituele boeken gelezen die je geest openstellen voor nieuwe bewustzijnsniveaus. Het kan ook zijn dat je Ziel gewoon spiritueel aan het groeien is zelfs als je niet weet waarom dat gebeurt of het niet bewust herkent. Weet dat dit allemaal goed is. Echter je lichaam heeft tijd nodig om zich aan te passen aan de toename van het licht. Als je gewoon doorgaat zonder een korte pauze te nemen, zou het zijn alsof je doorgaat met eten zonder de tijd te nemen om het te verteren en te elimineren. Het kan wel zo zijn dat je maaltijden van zeer goede kwaliteit eet maar op termijn maakt ook dat niet meer uit. 

Het wordt gewoon teveel, daarom zal het orakel je helpen. Neem een ​​korte rustpauze en herstel nu, zodat je niet ziek of overbelast raakt en later een veel langere pauze nodig hebt. Je krijgt heling en die heb je nodig. Als je mentaal sterk bent en je lichaam en je brein geconditioneerd zijn om gewoon te blijven doorgaan kan het gemakkelijk zijn om te vergeten dat je lichaam en geest niet onbegrenst zijn in hun mogelijkheden. Dit betekent dat je lichaam en geest slaap en hersteltijd nodig hebben.  Als je de signalen van je lichaam en geest, die aangeven dat ze rust nodig hebben, niet hebt opgemerkt of opgevolgd kun  je ziek worden of uitgeput raken. Dit orakel komt dan met compassievolle genade naar je toe. Het is een uitdrukkelijke boodschap van Mataji & Cupriet die je vragen ​​te versmelten met hun warmte en herstel. Ze bieden je de kans om hersteld te worden door hun helende kracht. Het wordt sterk aangeraden om jezelf de kans te geven om het te ontvangen door te werken met hun energie en dan een tijdje te rusten.

Dit orakel geeft ook aan dat elke situatie die schijnbaar nooit eindigt dat uiteindelijk toch zal doen. Maar ook elk gebroken hart of wilskracht, nederlaag of schijnbare mislukking kunnen en zullen worden opgelost en hersteld door de energie van Mataji & Cupriet. Ze zullen jou en jouw levenssituatie zegenen en zorgen voor ontspanning en herstel. Sta hen toe om jouw levensomstandigheden naar hun eigen inzicht op te lossen, zodat je weer tot leven kunt komen door hun rijke, warme levenskracht. Als zij hun aandacht op een zaak richten, bestaat er niet zoiets als een verloren zaak of een onvermijdelijke nederlaag. Hun manieren zijn talrijk en hun middelen zijn geweldig. Wanneer ze besluiten ergens leven in te blazen dat anders misschien zonder leven leek, lijkt hun kracht op die van de feniks, die weer opstaat nadat alles verloren leek te zijn gegaan. Sta hun energie toe om jouw lichaam, geest en ziel te dienen op de manier die jou nu het beste van pas komt. Geef je over aan hun liefdevolle zorg.

Kristal Mandala - Mataji & Karmijn Cupriet - Ontspanning en Herstel

Het pad van Licht kent hoogtepunten maar pas op voor dieptepunten
Op het pad van licht zijn er vele hoogtepunten zoals prachtige visioenen, verbluffende inspiraties en transcendente ervaringen van gelukzaligheid, liefde en vrede. Dat kan zeker geweldig voelen, maar net als het opbeurende en inspirerende licht van de zon, is het mogelijk om meer van het goede te krijgen dan je aankan. Overmatige blootstelling aan het spirituele licht voelt in eerste instantie geweldig maar daarna verschrikkelijk. Het lichaam en de geest kunnen opgebrand, overbelast en verward aanvoelen (een geweldige high gevolgd door een vreselijke dieptepunt). Als je geen plan hebt met praktische stappen dan kun je je emotioneel onstabiel en zelfs overweldigd voelen door zoveel inspiraties. Het spirituele licht kan je helpen je goddelijke bestemming te leven. Maar om het helder te laten schijnen en je de weg te wijzen moet je leren hoe je je liefde voor het licht in evenwicht kunt brengen met toewijding en zorg voor je lichaam.

Naast discipline zijn zelfzorg en zelfliefde nodig bij spirituele groei
Het inroepen van spirituele hulp is een belangrijk aspect van spirituele groei. De energie van de spirituele wereld, je hogere Zelf, je gidsen en engelen, is heel behulpzaam. Je kunt het zien als meer lichten aanzetten in je “zielenhuis”. Meer licht kan het gemakkelijker maken om te zien waarnaar je op zoek bent. Echter als je teveel licht laat branden, vooral gedurende een lange periode, kun je onbewust het electriciteitsnetwerk overbelasten en laten ontvlammen waardoor het huis afbrandt. Je wilt dit niet laten gebeuren, want het voelt niet goed en het helpt je niet op je pad. Je hebt genoeg licht nodig om te zien en te groeien, maar niet zoveel dat het licht belangrijker voor je wordt dan de behoefte om voor je lichaam te zorgen en het te respecteren. Er zijn momenten waarop het lichaam gewoon zachtheid en tijd nodig heeft om gewoon “te zijn” en zich op een spontane, zorgeloze manier uit te drukken. Het moet zijn als een klein kind dat gelukkig kan zijn en toestemming krijgt om te spelen en zich goed te voelen. Het moet soms het nadenken over spirituele zaken en het doen van healings stopzetten. Je hebt discipline nodig om te blijven groeien op het spirituele pad en om jezelf te helen. Als je die discipline in evenwicht brengt met zelfliefde en zelfzorg dan zal het niet zo moeilijk zijn om vol te houden.