Voorstellen Crimson Cupriet

Het Goddelijke Vrouwelijke

Cupriet groeit in geometrische kristalformaties. Dit duidt op zijn vermogen om te werken met de heilige geometrie van ons lichaam en onze ziel, waardoor onze aangeboren patronen worden geheeld. Crimson Cupriet is de meest rode en levendige vorm van Cupriet die anders bruin of zwart kan zijn. Het ziet eruit als het rode bloed van de aarde en is gedrenkt in een weelderige vrouwelijke energie. Het is een tantrische steen. In die zin dat tantra de heling is van de relatie tussen mannelijk en vrouwelijk, geest en materie, en dat deze steen dat proces met passie zal ondersteunen en stimuleren.

De energie-herbalancering, de heling en de versterking die deze kleine steen ons kan geven is enorm. Het helpt onze energieniveaus te verhogen in plaats van uit te putten door het werk wat we doen. Het voelt alsof je gekoesterd wordt en geregenereerd door het alleen maar vast te houden. Verbinden met deze steen is verbinden met het Goddelijke Vrouwelijke in al haar wijsheid. Haar krachten van herstel en hernieuwde energie, van het opnieuw in evenwicht brengen en reinigen van het bloed en het ontsteken van het goddelijke licht in onze cellen.

Crimson Cuprite stimuleert onze shakti of vitale levenskracht en aanmoedigt het aan om door de chakra’s op te stijgen. Dit is nuttig wanneer we overmatig gebukt gaan onder astrale zwaartekracht. Dat is het gewicht van onze eigen gewoonten en de gewoonten van anderen om ons heen die weerstand creëren tegen het verhogen van onze vibratie als we proberen angst achter ons te laten ten gunste van vertrouwen. Het is ook nuttig als we niet gemakkelijk toegang kunnen krijgen tot de verfijnde vibratie van de hogere spirituele niveaus. Crimson Cupriet geeft ons een boost. Het zal ook hoger licht naar beneden trekken de vorm in. Dus als we de neiging hebben om te ‘zweven’, zullen we meer geaard zijn.

Deze steen bouwt onze verbinding op met Moeder Aarde en de energieën van de godin meer in het algemeen. Het helpt vooral vrouwen om te leren hoe ze zo’n goddelijkheid bewust in hun eigen lichaam kunnen vasthouden. Ontwaken voor de godin in ons is ons verbinden met een transpersoonlijke, eeuwige waarheid van het vrouwelijke.  Die kan ons voeden en inspireren om problemen los te laten die ons zouden beperken en tegenhouden, zoals schuld, schaamte, twijfel, haat of problemen betreffende zelf -waarde en zelfrespect. Je kunt je waarschijnlijk niet voorstellen dat een godin zegt: “O, dat zou ik niet kunnen!” – ze zou juist al druk bezig zijn om te doen wat ze in haar hart voelde om te doen. Deze onverschrokken bereidheid om de hartwaarheden na te leven is waar Crimson Cupriet vrouwen en mannen toegang toe kan geven.

Kristal Mandala - Mataji & Karmijn Cupriet - Ontspanning en Herstel

Als je werkt aan helingsproblemen door de generaties van vrouwen in je familie, zal Crimson Cupriet je helpen. In dit proces kunnen we ons bewust worden welke transmissies van spiritueel licht, biologisch evenwicht of zwakte, of psychologisch functioneren via ons DNA zijn doorgegeven. We kunnen er dan aan werken om dit in ons zelf weer in evenwicht te brengen en zo de familie-erfenis helen. Het kan goed zijn dat dit deel uitmaakt van onze spirituele taak in dit leven. Crimson Cupriet helpt om wat verborgen was in familieverhalen of schaamte aan het licht te brengen, zodat het kan worden aangepakt en losgelaten. Die informatie kan komen via vrouwelijke bronnen zoals innerlijke visie of meditatie. Maar ook via gewoon weten dat van binnenuit komt en door onze dromen. Crimson Cupriet helpt ons ons bewust te zijn van dit proces en stimuleert het voor onze eigen groei.

Crimson Cupriet helpt ook om talenten te ontwaken die nooit volledig zijn ontwikkeld via de familielijn, zodat het zielenlicht dat zich via de familiegroep probeert te manifesteren, kan worden uitgedrukt. We leiden niet het ongeleefde leven van onze voorgangers, maar er kan soms van ons worden gevraagd om talenten door te laten komen die we aankunnen en die onze voorouders om verschillende redenen misschien niet hebben kunnen uiten. Crimson Cupriet helpt ons om ons als ziel met de aarde te verbinden. Om het basischakra te versterken, waar we problemen van overleven en in een lichaam zijn helen. Maar ook door te leren om dieper in de aarde zelf te gaan om zo verbinding te maken met het spirituele licht dat zich manifesteert in onze Aarde ster chakra. Vanaf die plaats kunnen we ons licht manifesteren door hoe we ervoor kiezen om te leven. Maar ook om een reservoir van Goddelijke Vrouwelijke wijsheid te worden met openheid, ontvankelijkheid, wijsheid, geduld, bereidheid en kracht zodat dit heilige leven door ons heen kan plaatsvinden.

Meer lezen over de werking van Crimson Cupriet