Voorstellen Serapis Bey

Karmische Genade

Serapis Bey voelt als een mannelijke aanwezigheid die subtiel, krachtig en technisch bedreven is in het werken met energie. Hij wordt geassocieerd met het oude Egypte en dan in het bijzonder met de godheid van wijsheid, kennis en goddelijk oordeel uit die cultuur. De god met het Ibis-hoofd die bekend staat als Thoth. Er wordt erkend dat Serapis Bey het vermogen heeft om de ziel op karmisch niveau te helen. Dit is een diepgaand vermogen dat het soort ervaringen op aarde verandert in die we nodig hebben voor onze spirituele groei. Door de ziel op karmisch niveau te helen verandert onze levenservaring snel. We kunnen beginnen te voelen dat er zoveel veranderingen plaatsvinden dat het bijna lijkt alsof we twee of drie levens snel achter elkaar leven in plaats van slechts één. Als je ooit aan je verleden hebt gedacht en ontdekt dat het zo anders was dan hoe je nu leeft. Zelfs bijna alsof je toen een ander persoon was of een heel ander leven leidde dan begrijp je wat er wordt bedoel.

Als Serapis Bey sterk aanwezig is in ons mijn leven dan is er veel licht aanwezig en dan zal leren door de aanwezigheid van spiritueel licht op dat moment gewoon plaatsvinden. Het kan een opwindende tijd zijn wanneer je het gevoel hebt dat je gewoon kunt vliegen omdat je gevuld bent met zoveel licht. De ziel zoekt uiteindelijk altijd naar balans maar dit deel van het proces kan heel plezierig en verheffend zijn. Het kan ook een beetje beangstigend zijn als je bang bent waar dat licht je naartoe brengt of als je nog geen sterke spirituele verbinding tot stand hebt gebracht met het licht om het te vertrouwen. Als je je zo voelt en ook enige resonantie voelt met Serapis Bey dan is het waarschijnlijk dat hij je leert hoe je op het licht kunt vertrouwen.

Als je de kwaliteiten van licht nodig hebt om je opgetild te voelen, omdat je misschien al veel duisternis en strijd in je leven hebt doorstaan, dan is Serapis Bey waarschijnlijk lichtmeester van wie je het meeste voordeel zult hebben. De meeste van ons die met Serapis Bey werken zijn zelf lichtwezens. Het zijn vaak stralende en natuurlijke kanalen voor een hoger lichtbewustzijn. Hoewel ze nuchter en praktisch zijn hebben ze een verfijnd kruinchakra waarmee ze bewustzijn op hoog niveau kunnen kanaliseren. Het voelt gewoon heerlijk om in hun aanwezigheid te zijn en anderen voelen instinctief aan dat zij spiritueel zijn zelfs als ze er geen woord over zeggen. Veel mensen die op dit niveau zijn voelen zich instinctief aangetrokken tot anderen die dezelfde vibratie hebben (zelfs als er nog nooit een spiritueel woord tussen beiden is uitgewisseld tijdens dagelijkse bezigheden). Dit komt omdat ze onbewust de vibratie van hun zielenstam herkennen. Het is alsof je in een vreemd land reist en dan iemand uit je eigen stad ontmoet.

De herkenning en vertrouwdheid kunnen je helpen herinneren wie je bent en waar je vandaan komt. Je voelt je meer op je gemak zelfs terwijl je je avonturen voortzet en contact hebt met de lokale bevolking. Terwijl Serapis Bey spiritueel licht op hoog niveau uitstraalt is hij een uiterst praktische gids die geïnteresseerd is om dingen op fysiek niveau voor elkaar te krijgen. Dit doet hij door intelligent met licht te werken. Zoals bijvoorbeeld om wezens met een hoger bewustzijn aan te roepen en aan te trekken (aanroeping) zodat het spirituele licht het lichaam kan binnenkomen (in plaats van het lichaam te verlaten om zich bij het licht te voegen) voor heling en spirituele groei. Serapis ziet graag dat licht wordt gebruikt door middel van technische methoden die kunnen worden aangeleerd en vervolgens met anderen kunnen worden gedeeld. Hij zou het eens zijn met het idee dat als je een man een vis geeft  je hem voor één maaltijd voedt. Echter als je een man leert vissen zul je hem een ​​leven lang voeden. Hij is behoorlijk methodisch en duidelijk wat heel verfrissend en gestructureerd kan zijn. Als hij je begeleidt dan voel je die helderheid, eenvoud en praktische wijsheid in zijn boodschappen aan jou. Het is een beetje zoals ‘praten met een man’ en als je een vrouw bent zul je weten wat hiermee bedoel wordt.

Serapis Bey creëert geavanceerde helingstechnologieën die nog relatief onbekend zijn op onze planeet maar worden onthuld aan helers naarmate de behoefte aan meer verfijnde ascentietechnieken groeit. Hij is erg geïnteresseerd in efficiëntie en economie in de zin van ‘de meeste waar voor je spirituele geld’. Daarom zijn de technieken die hij ontwikkelt en met ons deelt vaak heel eenvoudig en effectief. Als we leren accepteren dat alle materie energie is dan zijn we steeds beter in staat om te werken met de goddelijke genade van onmiddellijke heling. 

Kristal Mandala - Serapis Bey & Helder Calciet - Karmische Lessen

Serapis Bey moedigt ons aan om onze eigen innerlijke wijsheid en spirituele kennis zo goed mogelijk te leven. Om vertrouwen te hebben in onze spirituele principes en om te leven volgens onze hogere overtuigingen. Hij is echt een cheerleader die ons aanmoedigt om dingen zelf uit te proberen. Iemand anders kan je de smaak van een appel omschrijven maar we kunnen er beter zelf in bijten om het zelf te ervaren. Serapis Bey helpt je ook om je innerlijke licht zichtbaarder te maken in de fysieke wereld. Hij kan je helpen bij het opruimen van oude karmische patronen rond comfortabel zijn met je eigen licht. Zodat je je veilig genoeg gaat voelen om ‘uit de spirituele kast te komen’ en anderen te laten weten waar je voor staat. Dit helpt je om je liefdevolle visie echt met anderen te delen. Hij is die gids die je wenkt naar de rand van je eigen comfort, om voorbij je huidige beperkingen te springen. Hij is ook bedreven in het helpen bij het verlichten van mutatiesymptomen (zoals scherpe pijnen in het hoofd- en hartgebied en misselijkheid) die tijdelijk kunnen worden ervaren als chakra’s open en helder worden naarmate we groeien. Wanneer dit gebeurt dan komt oude pijn los en we voelen dat soms emotioneel en soms fysiek.

Het is verstandig om medische zorg te raadplegen en niet klakkeloos aan te nemen dat pijn alleen maar energie is. Echter er zullen veel momenten zijn waarop energie het enige is wat er speelt. Je kunt een energetische afgifte van pijn ervaren die zo fysiek krachtig is dat het je schokt. Het is niet altijd zo dramatisch maar als je te maken krijgt met onopgeloste problemen uit je kindertijd kan dat zowel fysiek als emotioneel intens zijn. Dat zijn de momenten waarop je arts je misschien aankijkt alsof je gek bent en je vertelt dat er absoluut niets mis met je is. Maar de pijn die je voelt is echt maar het is gewoon energetisch en de hedendaagse geneeskunde heeft niet het vermogen om dergelijke energie te controleren. Tenminste nog niet. Echter tijdens bijvoorbeeld een acupunctuursessie kan de therapeut die symptomen (energetische onbalans die voelt als een fysiek fenomeen) vaak nauwkeurig diagnosticeren zonder zelfs een woord  te wisselen. Het verschil is dat Acupunctuur en andere vormen van energetische genezing (ook het terrein van Serapis Bey) ook op dat niveau werken. Terwijl de moderne geneeskunde vaak niet in staat is om dat wat energetisch is te registreren. Het neigt meer naar genezing van dat wat als ziekte is geconcretiseerd. Dat zal in de loop van de tijd ongetwijfeld veranderen.

Als bovenstaand ook op jouw van toepassing is weet dan dat je vibratie wordt verhoogd door het loslaten van op angst gebaseerde dichtheid. Dat is wat er gebeurt je groeit en dat is goed. Je zult je er op de lange termijn beter door voelen. En voor nu kun je Serapis Bey om hulp vragen en vertrouw op je intuïtie om goede energetische helers te vinden als meer medische technieken niet lijken te werken. Zijn energie is uitstekend geschikt voor het opruimen van negatieve energie en het verzegelen van de aura. Dit komt omdat de heldere vlam (een symbool van Serapis Bey) een krachtig hulpmiddel is voor zuivering en reiniging. Serapis Bey werkt bijzonder goed samen met Isis. Dus als je een vraag of probleem hebt dat te maken heeft met heling van welke aard dan ook bid dan tot hem (en misschien ook tot haar) om hulp en vertrouw erop dat je geholpen zult worden. Je kunt hem ook aangeroepen voor goddelijke genade en karmische absolutie – zijn bijzonder helende talent. Wat dit betekent is dat je bidt om goddelijke heling van karma door liefde en zijn specifieke talent voor karmische zielsheling. Dit is een soort versnelde helende schok. Een besef van de waarheid in jezelf die je uit de constante repetitieve strijd van karma haalt en je optilt naar een hogere vibrationele manier om te zijn. Ofwel je wordt beter in staat om met je situatie om te gaan of de situatie kan zelfs helemaal wegvallen en er komt iets beters voor in de plaats. Dit is het effect van door genade verheven worden tot goddelijke afstemming. We hebben zeker het recht om erom te vragen.