Spirituele wijsheid St. Germain & Amethist

Spirituele verbinding

De Spirituele wijsheid van St. Germain & Amethist gaat over Spirituele verbinding. In de Healings en Voorstellen Amethist wordt nog meer spirituele wijsheid behandeld. 

Na het lezen van de spirituele wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Boodschap van het Orakel

Wat door dit orakel wordt bevestigd, is dat je spirituele verbinding tot stand is gebracht. Het is aanzienlijk, en je hebt het vermogen om je er dit leven op af te stemmen. Je wordt gevraagd om onvoorwaardelijk op je spirituele verbinding te vertrouwen, om hulp te vragen bij alle dingen in je leven. Er is niets te klein; want door je spirituele verbinding toe te staan ​​je te helpen bij het sneller oplossen van de kleine, schijnbaar onbeduidende, alledaagse kwesties, maak je vitale energieën vrij om de grotere taken op je goddelijke levensreis uit te voeren. Van parkeerplaatsen tot algemene timing voor je dag, voor hulp tijdens reizen, bij het maken van goede keuzes tijdens winkelen, tot inspiratie voor betere relaties, en op het gebied van financiën, gezondheid en professionele ontwikkeling.

Goddelijke begeleiding zal je bij alles helpen met slechts één doel – om je te helpen in de frequentie van liefde en waarheid te verblijven. Soms kan er angst zijn om je verder open te stellen voor het spirituele. Misschien wil je het en ben je er tegelijkertijd bang voor. Als je een bericht hebt gehoord of iemand je iets heeft verteld waarvan zij denken dat het uit de spirituele werelden komt, en je voelt je er slecht door of als wat je ziet, voelt, hoort of wordt verteld op enigerlei wijze gebaseerd is op angst dan is dat niet afkomstig van de hogere spirituele werelden. 

Echte goddelijke leiding is altijd liefdevol
Dus alles waardoor je je losgekoppeld voelt van liefde, of waardoor je je slecht voelt over jezelf, is geen hogere leiding. De angst om je verder open te stellen voor de spirituele wereld kan zo diep zijn dat je niet eens beseft dat het er is. Je volgt ontwikkelingslessen en werkt hard om spirituele connectie waar te nemen, en toch is het frustrerend dat het niet zo duidelijk doorkomt als je zou willen. Misschien heb je het gevoel dat je de enige persoon bent die ‘het niet lukt’, terwijl anderen een connectie lijken te hebben waar je jaloers op bent. Je hebt misschien het gevoel dat de spirituele wereld je vergeten is, of dat je niet belangrijk genoeg bent om aandacht te verdienen, of dat er iets mis is met je dat je niet kunt ontvangen zoals je wilt. Al die reacties en frustraties zijn begrijpelijk, maar ze weerspiegelen niet de hogere waarheid.

Afstemmen op je spirituele connectie
Een spiritueel pad bewandelen is erg belangrijk voor je ziel. Het is waarvoor je hier bent in dit leven en je hebt het in feite al zoveel levens eerder gedaan. Je hebt een sterke spirituele verbinding ontwikkeld tijdens je vorige levens, met het vermogen om bewust te voelen, te kennen en je met de spirituele wereld te verbinden. Zelfs terwijl je in deze fysieke wereld leeft waar de heldere stem van de spirituele wereld soms kan worden vervormd door angst, twijfel of woede. 

Kristal Mandala - St. Germain & Amethist - Spirituele Verbinding

Je zult verschillende manieren hebben waarop je het beste kunt afstemmen op je sterke spirituele connectie. Wat voor jou het beste werkt, kan voor een ander anders zijn. Je kunt je spirituele connectie aanboren door middel van meditatie, dans, in de natuur zijn, ontspannen of je geest uitschakelen met lichaamsbeweging, door gebed of het creëren van kunst, muziek of een ander een andere manier van toewijding aan liefde en het leven.

Barrière voor verbinding – Angst – oplossen
Het is je spirituele taak om aardig voor jezelf te zijn. Wees bij je gevoelens en laat de energie van St. Germain en Amethist je helpen. Weet dat als angst opkomt – en het kan zelfs voorkomen bij degenen die lange tijd bewust met de spirituele wereld werken – je op de proef gesteld wordt om te vertrouwen en je nog meer open te stellen zodat je een barrière tussen jou en spirituele wereld loslaat. Je hoeft je nooit te schamen voor je angst. Het is gedurende vele levens in je lichaam geconditioneerd. Het kan even duren om je ziel ervan te zuiveren. Angst kan een hardnekkige vervuiling zijn, maar het Goddelijke heeft allerlei trucs om het te verdrijven. De spirituele wereld wil net zo graag met je in contact komen als dat jij je ermee wilt verbinden. Meer zelfs want je bent zo geliefd. Zet dus elke frustratie over jezelf of het Goddelijke opzij want je zult ervaren, dat zelfs als je niet ziet of hoort zoals sommige anderen lijken te doen, de spirituele wereld nog steeds elke dag met je praat.

Kun je de boodschappen zien? 
Cijfers, witte veren, het lied op de radio dat voor jou geschreven lijkt, de boeken die je graag leest, of de orakelkaart die steeds weer opduikt. De spirituele wereld houdt zoveel van je dat het voor jou al deze manieren heeft gecreëerd om zijn liefdevolle stem in je hart te laten horen. Zullen er te zijner tijd andere manieren voor je opengaan? Ja natuurlijk. Maar zelfs nu is je spirituele verbinding al echt. Om het meer te laten groeien, moet je elke dag – minstens twee minuten – tijd vrijmaken om ermee te praten. Stel je het voor als je dagelijkse telefoontje naar je (Goddelijke) Moeder. Praat tijdens die dagelijkse goddelijke tijd met het universum. Je hebt geen speciale woorden nodig. Vertel het Universum gewoon (hardop als je kunt) waar je hulp bij wilt hebben en waar je dankbaar voor bent in je leven.