Spirituele wijsheid White Matthew & Danburiet

Je Ware Zelf

De Spirituele wijsheid van White Matthew & Danburiet gaat over Je Ware Zelf. In Spirituele Wijsheid II wordt nog meer spirituele wijsheid behandeld. 

Na het lezen van de spirituele wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Boodschap van het Orakel

Als je nog duidelijkheid moet krijgen over wie je bent en waarom je hier bent, dan brengt dit orakel je een boodschap. Dat is de bevestiging dat je oorspronkelijke zelf, je aangeboren goddelijke essentie intact en onbeschadigd is en in volle schoonheid aan je zal worden onthuld.

De zegen van Je Ware Zelf stelt je in staat jezelf te bevrijden van de verwachtingen, oordelen, controle en manipulaties van anderen. Het helpt je om elke macht die je ooit aan een ander hebt gegeven terug te winnen zodat jezelf kunt bepalen hoe je over jezelf zou moeten denken en wie je zou moeten zijn. Je hebt in het verleden rollen en identiteiten aangenomen gebaseerd op hoe je dacht dat je je zou moeten gedragen in plaats van hoe je je authentiek voelde. Soms heb je geprobeerd jezelf te vormen en te kneden om aan externe verwachtingen te voldoen en dit voelde als een beperking voor je ziel. Je hebt het misschien gedaan om redenen waarvan je dacht dat die goed waren. Maar nu ben je zo gegroeid dat je gaat begrijpen dat er nooit een reden is die het verloochenen van wie je bent waard is. Nu ben je klaar om te breken met beperkingen, verwachtingen en projecties en durf je jezelf te zijn, onbeschaamd, waarheidsgetrouw, liefdevol en trots. Als je die stap zet, eer je jezelf en eer je de grote creatieve intelligentie die je ontworpen heeft om te zijn zoals je in werkelijkheid bent.

Loskomen van projecties van anderen
Projecties van anderen van je afschudden vereist heilige woede, mededogen, moed en de wil om onszelf lief te hebben. Een manier om dit te doen, is door jezelf eraan te herinneren dat projecties niet over jou gaan. Ze gaan over de onrealistische vaak op trauma gebaseerde fantasieën van de mensen die de projectie maken. Deze onrealistische beschadigde fantasieën verhinderen dat echte verbinding en echte liefde plaatsvindt. Ze zijn een onzichtbare muur van verwachtingen die liefde op afstand houdt. Mensen zullen vaak heel overtuigd meningen geven over anderen die ze nog nooit persoonlijk hebben ontmoet en waar ze verder niets van weten. Dan zijn er ook nog de projecties van degenen met wie we een persoonlijke relatie hebben. Deze kunnen zo krachtig worden dat we na verloop van tijd beginnen te geloven in wat anderen willen dat we zijn in plaats van wat we zelf weten diep van binnen. Als  je mensen in je leven hebt van wie je houdt, maar die je proberen te veranderen, te manipuleren of boos zijn als je niet voldoet aan hun verwachtingen over wie zij denken dat je zou moeten zijn, moet je voor jezelf opkomen.

Kristal Mandala - White Matthew & Danburiet - Je Ware Zelf

Alleen als Je Ware Zelf kun je je levensdoel leven
Je bent gecreëerd volgens  goddelijk ontwerp voor een perfect doel. Om je levensdoel te kunnen leven, moet je zijn wie je bent. Als je een open persoonlijkheid bent, waar velen op het spirituele pad naar streven, moet je er zeker van zijn dat je van binnen sterk genoeg bent. Dit is nodig om te voorkomen dat de openheid die je hebt voor anderen er niet toe leidt dat je in de war raakt over wie je bent en waarom je hier bent. Voel je niet schuldig als je nee zegt tegen de projecties van anderen over jou. Je hoeft niemand ergens van te overtuigen, en je hoeft ook niets te bewijzen. Je kunt vastberaden nee zeggen, maar met liefdevolle vriendelijkheid in je hart, terwijl je je veilig en zeker voelt bij het claimen van Je Ware Zelf, je waarden, wensen en behoeften. Anderen kunnen ervoor kiezen om te leven in hun op angst gebaseerde behoefte om te beheersen en te manipuleren. Dat is hun keuze en je moet hun recht om daarvoor te kiezen respecteren. Maar dat betekent niet dat je het met hen eens moet zijn. Je mag ervoor kiezen om mensen in je leven te hebben die je zien en van je houden zoals je bent. Niemand anders kan jou kiezen als je niet zelf kiest. Wacht niet op toestemming om jezelf te ontdekken en jezelf te zijn.

Je bent prachtig dus ben gewoon Je Ware Zelf
Als je niet weet wie dat is, neem dan de tijd om jezelf te leren kennen en erachter te komen. Je bent de tijd en moeite waard en de wereld heeft je nodig om jezelf te zijn, ongeacht of anderen denken dat ze beter weten hoe je moet zijn dan het goddelijke dat je heeft geschapen. Om je te helpen je ware zelf te ontdekken kun je jezelf volgen door de jaren heen? Wat heeft altijd voor jou betekenis gehad? Wat vond je het leukst om als kind te doen? Waar droom je nu van? Als je je perfecte leven zou kunnen realiseren, hoe zou dat dan zijn? Leer jezelf kennen en je zult merken dat het origineel (Je Ware Zelf) zichtbaar wordt. Zoals de zon meer zichtbaar wordt als de wolken oplossen. De energie van Danburiet en White Matthew zullen je hierbij helpen en zo is het slechts een kwestie van tijd voordat de aangeboren, echte, authentieke en originele jij, die je altijd diep van binnen bent geweest, wordt onthuld.