Voorstellen White Matthew

Puurheid

White Matthew zou een beroemde popster zijn geweest die onlangs is overleden. Alleen al door de intentie om contact met hem te maken kun je een zachte zoetheid en puurheid voelem die je doet denken aan een echt onschuldig kind. Je hart kan van binnenuit geopend en verzacht voelen alsof je wordt aanschouwd in een blik die zo volkomen vrij is van welk oordeel dan ook. Alsof je naar een baby staart maar op de een of andere manier ook de baby bent. Het is een prachtig liefdesgevoel van onvoorwaardelijke liefde.

Je kunt het vergelijken met een vriend die jou zeer waardeerd, je talenten kent en echt in je gelooft waardoor hij op de een of andere manier het beste in je naar boven haalt. Bij zulke mensen heb je het gevoel dat je op de een of andere manier toestemming hebt om jezelf te zijn zonder verontschuldiging of schaamte. Zodat er een pad voor je ligt om je beste versie van jezelf te zijn. Je probeert niet iets te zijn dat je niet bent. In plaats daarvan ben je wat je bent en je houdt jezelf niet in of probeert je verschillende kenmerken te bagatelliseren. Je wilt jezelf zijn in “high definition” en je bent er niet bang voor. Stel je die toestemming voor om absoluut jezelf te zijn zonder schaamte of angst of spijt of schuldgevoelens en de bekwaamheid die je daarbij voelt. Dat gevoel vele malen versterkt is hoe het voelt in contact met White Matthew. Zelfs alleen in de vibratie van zijn naam is zo’n goedheid.

Je kunt problemen hebben om rechtstreeks contact met hem te maken omdat je misschien nog steeds worstelt met de acceptatie van je eigen onschuld. Maar ook omdat je jezelf nog steeds moet vergeven dat je een mens bent en fouten maakt (de goddelijke uitdrukking voor ‘fouten maken’ is eigenlijk gewoon ‘leven’). Als dat voor jou het geval is kun je misschien om de Ziel van de Witte Duif (een van zijn spirituele namen) vragen die onvoorwaardelijk van je houdt. Die zal je helpen contact te maken met zijn aanwezigheid. Zijn leer is dat zuiverheid onafhankelijk is van actie. Dit betekent niet dat we ons zorgen hoeven te maken dat we daders van negatieve actie worden en plotseling anderen gaan vermoorden. Wat er gebeurt als we onze aangeboren onschuld ontdekken is dat ons morele centrum op natuurlijke wijze ontwaakt. 

Kristal Mandala - White Matthew & Danburiet - Je Ware Zelf

Heb je ooit gehoord van de self-fulfilling prophecy? Dit is het idee dat als je bijvoorbeeld een kind maar lang genoeg vertelt dat hij nutteloos en slecht is hij je gaat geloven en daarnaar zal handelen. Ongeacht of hij getalenteerd is of niet. Een programmering dat je zult falen (ontstaan doordat je altijd maar hoorde dat je zou falen) verduistert je vermogen om je talenten te manifesteren en ze vrijelijk in de wereld te uiten. 

Wat White Matthew ons leert is dat zodra we onze natuurlijke schoonheid, onze aangeboren puurheid en onze onschuld ontdekken we alle onbewuste gevoelens van ‘hoe dan ook verdoemd te zijn’ kunnen loslaten. Zodat deze ons niet meer kunnen leiden naar een negatieve self-fulfilling prophecy in onze keuzes en levensstijl. Met een gevoel van onze aangeboren onschuld die nooit, maar dan ook nooit aangetast kan worden kunnen we vanuit een veel gezondere plaats van fundamenteel zelfrespect onze keuzes maken die ondersteunend, gezond en liefdevol zijn. Wanneer we ons realiseren dat we geliefd zijn door het Goddelijke, dat we een goddelijk vonkje liefde zijn, kan er een nieuw respect voor onszelf ontstaan. Wanneer we er klaar voor zijn om het te ontvangen is dit het nieuwe hoofdstuk in ons leven dat wordt aangeboden door White Matthew .