Spirituele wijsheid Yogananda & Rhodoniet

Authentieke Dienstbaarheid

De spirituele wijsheid van Yogananda & Rhodoniet gaat over Authentieke Dienstbaarheid. In Spirituele Wijsheid deel II wordt nog meer wijsheid van Yogananda & Rhodoniet behandeld.

Na het lezen van de wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Boodschap van het Orakel

Wanneer het Orakel van Authentieke Dienstbaarheid naar je toe komt, zijn er specifieke boodschappen voor jou vanuit hogere leiding.

Volg je hart
Vertrouw op je capaciteiten, je hoeft niet te concurreren of je te vergelijken met anderen. De mensen, plaatsen en situaties die je tegenkomt in dit leven zijn er om je te helpen. Ze zijn op een hoger niveau geselecteerd lang voordat je incarneerde. Door je hart te volgen en voldoende in jezelf te geloven durf je risico’s te nemen om je groei mogelijk te maken en zul je je bestemming vervullen.

Sta open voor verandering
Dit orakel vraagt ​​je om open te staan ​​voor veranderingen die nu of binnenkort ontstaan inclusief nieuwe kansen. Veranderingen in je werk of leven zijn noodzakelijk zodat het beter past bij jou en jouw levensdoel. Je gaat naar een nieuw niveau. Dit kan betekenen dat je nog steeds hetzelfde werk doet, maar op een krachtigere en verder reikende manier. Maar het kan ook zijn dat je in de externe wereld veranderingen zult doormaken.

Misschien moet je iets zeggen, de leiding nemen, loslaten, verdergaan of al deze dingen (en meer) om de kracht die je door je spirituele werk hebt verkregen, liefdevol te uiten. Het is in overeenstemming met het goddelijke plan dat je dit doet. Het zal allemaal goed komen als je eenmaal doet wat je moet doen en vertrouwen hebt.

Ga ervoor
Als je je afvraagt of iets een echte roeping is dan geeft dit orakel je bevestiging. Je krijgt de gelegenheid om dat te doen wat je wilt. Je bent gemachtigd om je hartstochtelijke doel te manifesteren, volgens het liefdevolle goddelijke plan. Ook als je je hebt afgevraagd of je een bepaalde uitdagende situatie echt aankunt, dan komt dit orakel ter bevestiging. Je hebt de kracht om er voor te gaan.

Kristal Mandala - Yogananda & Rhodoniet - Authentieke Dienstbaarheid

Spirituele Wijsheid over Authentieke Dienstbaarheid

Goddelijke Promotie
Op het spirituele pad zijn er momenten van goddelijke promotie. In de aanloop daarnaartoe realiseer je je misschien niet dat je veel vooruitgang hebt geboekt. Het zijn namelijk vaak momenten waarop je verstand je vertelt dat er niet veel gebeurt maar waarbij je juist op een ander niveau grootste vooruitgang boekt.

Voor het licht werken als je in duisternis bent
Eén van de moeilijkste en meest spirituele lessen die je op aarde kunt leren zijn uithoudings- en doorzettingsvermogen in situaties waar een onmiddellijk waarneembaar resultaat ontbreekt. Het lijkt misschien niet interessant of erg “glamorous”, maar in staat zijn om voor het licht te werken als je in duisternis bent, is een van de meest geavanceerde lessen die je ziel kan leren. Hierdoor wordt je een licht waarop men kan vertrouwen. Een licht dat in volledige overtuiging en met onvoorwaardelijk vertrouwen zal schijnen daar waar het het meest nodig is – en dat is natuurlijk in de duisternis. Dit is kenmerkend voor een werkelijk krachtige ziel met groot mededogen. Je bent bereid de duisternis niet achter je te laten en laat je licht schijnen zolang als nodig om diegene die in nood zijn te dienen.

Evolueren naar een nieuw niveau
Net als op school ga je ook in de “aardse school” voor de ziel door naar het volgende niveau als je eenmaal je lessen hebt geleerd. Als je eenmaal een bepaald niveau van bekwaamheid onder de knie hebt, krijg je meer spirituele kansen en verantwoordelijkheid. Zo kun je gaan ervaren dat je het in je hebt om op een nieuwe wijze met meer potentie, wijsheid en effectiviteit dienstbaar te zijn. Hoe dit er precies uitziet zal per persoon variëren. Je kunt er echter wel vanuit gaan dat hetgeen je te bieden hebt zowel kwalitatief als kwantitatief zal toenemen. De manier waarop je mensen kunt bereiken zal je duidelijk worden óf zal evolueren naar een nieuwe manier die beter past bij je toegenomen macht. Je dromen en kansen zullen groeien zodat ze overeenkomen met de groei van je Ziel. 

Verder lezen Spirituele Wijsheid deel II
Meer over Rhodoniet Voorstellen Rhodoniet
Meer over Yogananda Voorstellen Yogananda
Shop Rhodoniet