Healing Spiritueel Bastet & Kattenoog

Manifestatie vanuit Genot

De healing van Bastet & Kattenoog gaat over manifestatie vanuit Genot. In Spirituele Wijsheid , Voorstellen Kattenoog en Voorstellen Bastet wordt nog meer spirituele wijsheid behandeld. 

Na het lezen van de spirituele wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Bastet & Kattenoog – Manifestatie vanuit Genot

De energie van Bastet & Kattenoog heelt door het ervaren van de sensualiteit van het lichaam, of dat nu seksueel is of niet. Het is de heling die de geest in staat stelt te genieten van een lichaam dat wordt geëerd en geliefd als zijnde heilig.

Het kan zorgen voor een sublieme ervaring van volkomen goddelijke sensualiteit en diepe, diepe vrede. Op zo’n moment kun je volledige eenheid voelen tussen het spirituele, het vlees, het erotische en het mystieke. Het is een heling die je in zoete, vertederende overgave laat zijn. Het is als de ervaring van het Goddelijke als de geliefde en de reis die we maken door relaties en het spirituele pad om ons te verenigen met het Goddelijke in een grote romantiek – of dat nu is met de goddelijke aanwezigheid, onszelf, onze geliefden of alle anderen. 

Het geeft je een gevoel van tevredenheid, veiligheid, kinderlijk- en vrouwelijkheid allemaal tegelijk waardoor het gaat stromen.  Je hebt het Goddelijke ervaren vanuit een plek van pure en totale overgave aan het eenvoudige plezier van het leven in een lichaam, geëerd met liefde. 

Kristal Mandala - Bastet & Kattenoog - Goddelijk Genot

Dit is de heling die de energie van Bastet en Kattenoog ons kan bieden, of we nu in een Turks badhuis zijn of in de oceaan dobberen of even stilstaan om frisse wind op onze huid te voelen of de tintelingen van verwarmend zonlicht. 

Wanneer kan heling van de energie van Bastet en Kattenoog je ondersteunen?
Als je bent vergeten te spelen, vanwege alle taken die je jezelf hebt opgelegd, bent vergeten echt te voelen vanwege hoeveel je denkt. Maar ook als je gewoon je lichaam wilt eren en heling wilt ontvangen door plezier in plaats van strijd en hard werken (soms een leuke afwisseling) dan is heling met de energie van Bastet en Kattenoog iets voor jou.