Healing Spiritueel Durga & Hematiet

Manifestatie middels genialiteit

De healing van Durga & Hematiet gaat over manifestatie middels genialiteit. In Spirituele Wijsheid , Voorstellen Durga en Voorstellen Hematiet wordt nog meer spirituele wijsheid behandeld. 

Na het lezen van de spirituele wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Manifestatie middels genialiteit

Als er één ding is dat we kunnen leren door met het Goddelijke te werken, is het dat goddelijke intelligentie absoluut briljant is. Het is gewoon geniaal. De manier waarop oplossingen worden gepresenteerd in win-winsituaties, die op talloze niveaus werken voor alle betrokkenen. Oplossingen die op de een of andere manier de perfecte mate van uitdaging en ondersteuning bieden, ongeacht op welk niveau van spirituele groei elke persoon zich bevindt. Dit is absoluut perfect en verbazingwekkend. Hoe meer we het goddelijke zien en leren kennen hoe meer verbijsterd we zullen zijn in een ontzagwekkende stilte. Zijn helende genialiteit is adembenemend en absoluut, volledig, zonder uitzondering, betrouwbaar.

Het is het laatste deel dat we waarschijnlijk het moeilijkst te accepteren vinden. Vertrouwen is echter essentieel om dat genie te laten ontketenen. Hoe meer we bereid zijn te vertrouwen, hoe stoutmoediger het goddelijke zal worden in het gebruiken van onze gaven en talenten in de wereld. Het zijn niet altijd de meest getalenteerde die vooruit worden bewogen, maar degenen die er klaar voor zijn en bereid zijn om te worden bewogen. Vertrouwen, en de bereidheid die met vertrouwen gepaard gaat, dragen aanzienlijk bij aan ons pad van spirituele groei.

Lange tijd weten we dit misschien alleen maar in ons hart en niet door het zelf op een diepgaande manier te zien en te ervaren. Dat weten van het hart kan steeds krachtiger worden naarmate we levenservaringen hebben om het te bevestigen. Ons hart zelf heeft geen bevestiging nodig, maar onze geest heeft er zeker baat bij. Bij elke kleine stap van vertrouwen die we doen vinden we steeds meer absurde, wonderbaarlijk grappige en perfecte oplossingen die ons vooruit zullen leiden, als broodkruimels op ons pad. Na verloop van tijd zijn we zo ver dat we stappen ondernemen zonder erover na te denken. Stappen waarvan we nooit hadden gedacht dat we die zouden kunnen nemen zonder veel pijn en strijd in de aanloop. Natuurlijk blijven er nog steeds mijn momenten waarop we een stap voor ons voelen (en dat lijkt een machtige sprong) waarbij we onszelf eraan moet herinneren om diep te ademen en vertrouwen. Maar we kunnen erkennen dat dit slechts een onderdeel is van het groeiproces en niet meer dan dat.

Wanneer we goddelijke genialiteit accepteren, worden we meer nieuwsgierig dan angstig. We kunnen ons dan gaan afvragen wat het Goddelijke in petto heeft voor een bepaalde situatie, in plaats van of het wel of niet zal lukken. Alles komt goed, goddelijke genialiteit is het ‘hoe’. Om het Goddelijke werkelijk te ontvangen en zijn wegen met volledig vertrouwen te leren kennen, moeten we leeg worden.

Kristal Mandala - Durga & Hematiet - De Speer van Durga

Het volgende verhaal over een man die op zoek ging naar een monnik die vereerd werd om zijn wijsheid geeft dit mooi weer. Hij reisde een lange afstand en vond uiteindelijk deze wijze monnik. Ze gingen samen thee drinken en terwijl de monnik de man zijn thee inschonk, vertelde de man uitgebreid over zichzelf en zijn problemen en waarom hij de monnik zocht. De man praatte maar door en de monnik schonk in tot de thee uit het kopje stroomde, op het schoteltje, op tafel en op de grond. De monnik bood de man een lering aan, maar de man was mentaal zo vol dat hij overstroomde. Hij kon geen hulp krijgen totdat hij zichzelf niet meer vulde met verklaringen van zijn ellende. Om de thee te krijgen, moest hij leren zichzelf niet te overladen. We moeten voorzichtig zijn als we het Goddelijke zoeken, zodat we niet vergeten dat we hier zijn om te ontvangen. We moeten leeg worden, ons openstellen en loslaten. Als we al hebben besloten dat het moet en hoe, dan is er geen ruimte om het geschenk van thee te ontvangen waar we om hebben gevraagd. Dus, wanneer we ons manifesteren door genialiteit, moeten we onthouden om los te laten en god(in) te laten.

Heling met de energie van Durga & Hematiet
Heling zal ten goede komen aan degenen die multitasken. Of diegene die grote dromen hebben die ze willen manifesteren maar die talloze stappen en stadia vragen om ze tot leven te brengen. Werken met de energie van Durga en Hematiet helpt ons angst, stress en faalangst los te laten die gepaard gaat met de veronderstelling dat we ‘het allemaal zelf moeten doen’. Soms zit de grootste inspanning niet in de praktische stappen die we in de loop van de tijd nemen, maar juist in voldoende vertrouwen om los te laten. Zodat we intuïtief voelen wanneer we een stap moeten zetten en wanneer het tijd is om geduldig te zijn en te weten dat het leven ons duidelijk zal laten zien wanneer het tijd is om weer te handelen.

Als je je overweldigd hebt gevoeld door de enorme omvang van je visioenen of dromen, of gewoon door het leven, of de inhoud van je eigen geest en fluctuerende emoties, dan kunnen Durga & Hematiet je helpen. Ze zorgen voor een diepe reiniging die je zal helpen om gemakkelijker en effectiever de juiste prioriteiten te kunnen stellen in je leven (die je naar heelheid leiden in plaats van tot overbelasting of overweldiging).