Spirituele wijsheid Durga & Hematiet

“de Speer van Durga”

De Spirituele wijsheid van Durga & Hematiet gaat over “de Speer van Durga”. In de healing op Ziels-niveau wordt nog meer spirituele wijsheid behandeld. 

Na het lezen van de spirituele wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Boodschap van het Orakel

De speer van Durga gaat recht op zijn doel af
Het orakel laat je weten dat het Goddelijke je een taak geeft die je aan kunt. Zelfs als je ervoor moet groeien, je hebt het in je om het met succes te voltooien. Wanneer het universum je een kans of levenssituatie geeft waar je mee aan de slag kunt dan is dat een blijk van vertrouwen. Het Universum zegt tegen je: “Hier is mijn wil. Ik zal je kracht geven, ga er nu voor! ” Als je het advies wilt opvolgen, aarzel en twijfel dan niet. Wees gefocust en ga recht op je doel af alsof je de speer bent die Durga met haar almachtige hand en onberispelijk doel heeft gegooid. Hoewel je kunt kiezen of je de taak al dan niet wilt aanvaarden, moet je weten dat deze op goddelijke wijze aan je is verleend. Hoe weet je welke taak dit is? Kijk naar je leven. Wat is er gaande? Wat is er mogelijk voor jou om naar te handelen? Waar is jouw groeivoorsprong? Waartoe ben je momenteel in staat? Daar ligt jouw taak. Doe wat je kunt en doe het nu.

De speer van Durga geeft kracht en focus
Verder laat dit orakel je ook weten dat jouw inspanningen goddelijke kracht achter zich hebben. De situaties in jouw leven waarmee je bereid  bent de strijd aan te gaan, zullen veel sneller en krachtiger worden opgelost dan je voor mogelijk had gehouden. De kracht van je eigen inspanningen, versterkt met goddelijke wil, zorgt voor buitengewone dynamiek. Afleiding, uitstelgedrag en aarzeling zullen je niet kunnen beinvloeden. Je focus zal compleet zijn en je taak zal worden bereikt. Het vertrouwen dat je voelt in jezelf en het Goddelijke zal hierdoor toenemen. Je krijgt meer vertrouwen in jezelf en bent klaar voor grotere en gewaagdere uitdagingen. 

Kristal Mandala - Durga & Hematiet - De Speer van Durga

Het universum zal hierdoor om meer van je kunnen vragen en je meer geven omdat je er steeds meer voor open zult staan. Het risico dat je op dit moment in volle overtuiging neemt zal je zoveel meer opleveren dan alleen het oplossen van de taak die voor je ligt.

De speer van Durga geeft je richting
De Speer van Durga is de directe, gerichte en duidelijke taak die je is gegeven door het compassievolle goddelijke vrouwelijke. Durga is de onvoorwaardelijk liefdevolle gids die je ziel zal beschermen. Ze zal je op het rechte pad houden (spiritueel gesproken), en ervoor zal zorgen dat je inspanningen je de beste spirituele resultaten opleveren en je niet richting een afleidend en uiteindelijk zinloos doel leiden. Als je je overweldigd of verward voelt en je voor je gevoel alle kanten wordt opgetrokken en niets bereikt dan zal de energie van Durga & Hematiet je begeleiden en ondersteunen. De speer van Durga zal als je erom vraagt door je leven vliegen en je meenemen voor de rit. Het ontketenen van goddelijke wil zal de onbelangrijke zaken opruimen en je onthullen wat belangrijk is en wat je moet doen. Als je bereid bent je over te geven aan deze vurige genade zul je haar respect verdienen. Dus ga naar je hart, en als je je dapper en moedig genoeg voelt (je kunt het!) laat de energie van Durga & Hematiet je dan ondersteunen om de tussenkomst van Durga op te roepen.