Healing Spiritueel Freya & Amber

Manifestatie vanuit Levenslust

De healing van Freya & Amber gaat over manifestatie vanuit Levenslust. In Spirituele Wijsheid , Voorstellen Freya en Voorstellen Amber wordt nog meer spirituele wijsheid behandeld. 

Na het lezen van de spirituele wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Manifestatie vanuit Levenslust

Het leven is een snel reagerende intelligente uitdrukking van universele creatieve energie. Als we er verliefd op zijn en ervoor openstaan dan danst en flirt het met ons en reageert op ons. Soms is dat leuk, soms uitdagend, maar mensen met echte levensvreugde genieten van alles wat op hun pad komt. Mensen met levenslust  laten als het ware het Goddelijke genieten doordat het ervan geniet om door hen, als hen tot leven te komen. Hun levensvreugde en totale overgave aan alles (het goede, slechte, opwindende, duistere en onverklaarbare) hun plezier daarin en hun vastberadenheid om voedende wijsheid te vinden in elke ervaring, is zo Freya.

Deze mensen inspireren anderen met hun bereidheid en pure levensvreugde. Ze geven energie aan de mensen om hen heen. In een groepssetting gewijd aan bewustzijn wordt dit enorm gewaardeerd. In andere situaties waar ze mensen van streek maken door groei te bevorderen die niet gewenst is, worden ze niet altijd zo gewaardeerd. Toch zijn ze zichzelf in alle situaties wat er ook op hun pad komt. Ondanks hun fundamenteel vreugdevolle en uitbundige karakter hebben ze ook donkere levenservaringen in hun leven gehad. Echter die gaan ze aan als een kans om meer van zichzelf te ontdekken en te zijn. Ze behandelen het leven als het grote avontuur dat het is. Dat is echte levensvreugde.

Kristal Mandala - Freya & Amber - Ongetemd Leven

Levenslust betekent niet dat we altijd ‘aan’ zijn want soms zullen we ook genieten van de rustige tijden. Het gaat erom aanwezig te zijn en echt betrokken te zijn. Als je ooit hebt geklaagd over de kou van de winter, alleen om er in de hitte van de zomer nogal liefdevol aan terug te denken, dan weet je dat het niet altijd gemakkelijk is om met openheid en acceptatie aanwezig te zijn bij wat is. Hoewel we soms als we terug kijken kunnen denken: hadden we dat toen maar wel gedaan!

Wanneer kun je heling van Freya en Amber gebruiken?
Als je je een beetje “bleh” voelt geen inspiratie hebt of opwinding mist. Maar ook als je wat meer pit in je leven wilt,  avontuur nodig hebt of de moed om de avonturen en uitnodigingen die op je pad komen te accepteren, dan is werken met de energie van Freya en Amber iets voor jou.

Werken met hun energie kan ook helpen als je het gevoel hebt dat je je gevoel voor verwondering en waardering voor het leven bent kwijtgeraakt. Alsof het leven een eindeloze reeks klusjes is geworden die van een groeiende to-do-lijst moet worden afgevinkt. Of dat je zo moe bent van alle eisen die aan je worden gesteld dat je al veel te lang niet gelachen hebt of je sexy, romantisch of geïnspireerd gevoeld hebt Maar ook als je je gewoon dieper wilt verbinden met de tijdloze schoonheid van barnsteen en de ongetemde uitstraling van Freya dan kan werken met hun energie je helpen.