Spirituele wijsheid Freya & Amber

Wild en Ongetemd leven

De Spirituele wijsheid van Freya & Amber gaat over Ongetemd leven. In de healing op Ziels-niveau wordt nog meer spirituele wijsheid behandeld. 

Na het lezen van de spirituele wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Boodschap van het Orakel

Dit orakel heeft de volgende boodschap voor jou: Sta niet toe dat de op angst gebaseerde realiteit je geest tempert, je hart temt of je dromen afstompt. Er zijn zoveel mensen die je willen tegenhouden, je gek noemen en zeggen dat je in een droomwereld leeft. Dat is wat ze moeten geloven, want je toenemende levendigheid is nog te veel voor hen. Ze zijn er niet klaar voor. Wat ze zeggen en geloven gaat over hen, niet over jou of de werkelijkheid. Een deel van je proces om los te komen van maatschappelijke conditionering bestaat uit het  terughalen van je kracht. Kracht die je aan anderen hebt gegeven omdat de ​​mening die zij hebben meer voor je betekende dan de waarheden in je eigen hart. Vergeet niet dat een deel van de conditionering en de leugens die in een cultuur bestaan erover gaan dat het leven binnen die cultuur veiliger en gemakkelijker is. Dat is absoluut niet waar. Als je leert om echt puur en ongetemd te leven, zul je zien dat het zoveel gemakkelijker voor het universum is om je te helpen. Want alleen als je volledig deelneemt aan het leven en niet ineenkrimpt van angst kan het Universum je verheffen, inspireren en ondersteunen. Als je voelt dat je leven of jijzelf losgeslagen zijn  of als je behoefte hebt aan verandering maar iedereen denkt dat je gek bent, geloof dan in jezelf. Weet dat het Universum je bekrachtigt om puur en ongetemd te gaan leven.

Loskomen van massaconditionering om puur en ongetemd te leven
Een van de meest opwindende, angstaanjagende, bevrijdende en, voor diegenen die in angst leven, bedreigende drempels die je op het spirituele pad kunt nemen is je los maken van massaconditionering. Net zoals sekteleden hun geest moeten deprogrammeren als ze de sekte verlaten en zich weer bij de normale samenleving voegen, zal er een punt op het spirituele pad zijn waarop je je realiseert dat de normale samenleving eigenlijk vastzit in zijn eigen sekte-achtige mindset. De goddelijke rebel in jouw die van vrijheid houdt, wil eraan ontsnappen. Je kunt je vrijheid krijgen maar daar is wel moed voor nodig want je zult verlies ervarens. Toegegeven, het is wel het verlies van wat uiteindelijk je ziel zou verstikken, maar dat kunnen ook mensen, plaatsen of dingen zijn waaraan je gehecht bent geraakt. Je weet misschien dat het de juiste keuze is om verder te gaan, maar je zult om het verlies treuren. 

Kristal Mandala - Freya & Amber - Ongetemd Leven

Geef niet op totdat je je plek hebt gevonden
Je zult wat tijd doorbrengen tussen werelden, waar je niet meer helemaal in het verleden bent maar ook nog niet helemaal in het nieuwe leven. Misschien heb je een aantal reisgenoten op je overgangsreis, maar die voelen niet echt als familie. Je kunt je zelfs geestelijk een wees voelen, verloren en alleen. Het huis dat je hebt verlaten, was niet het juiste voor jou, maar nu ben je dakloos en dat lijkt ook niet te kloppen.  Gelukkig, als je dapper genoeg bent om door te gaan, zul je de plek vinden waar je thuishoort. Dus geef niet op totdat je het hebt gevonden. Wanneer een wild dier gewond is geraakt, blijft het in beweging totdat het een veilige plek heeft gevonden om uit te rusten en te herstellen. Je instincten zullen je helpen hetzelfde te doen bij het helen van de wonden die je lichaam en geest hebben opgelopen door de op angst gebaseerde maatschappelijke conditionering. Je zult uiteindelijk sterk genoeg zijn om jezelf te bevrijden van de conditionering en geloofssystemen die jouw hart en dromen belemmeren.

Van deprogrammeren naar herprogrammeren
Na verloop van tijd zal het deprogrammeren verschuiven naar herprogrammeren. In plaats van alleen maar te vechten tegen wat door angst in je lichaam en geest is gestampd, zul je je vrij gaan voelen. Je zult nieuwe ideeën, meer liefdevolle realiteiten beginnen te omarmen en die nieuwe overtuigingen op de proef stellen. Na verloop van tijd zul je een manier vinden om een leven te leiden dat authentiek aanvoelt voor je pure ongetemde goddelijke aard. Bovendien zul je ook verbindingen met andere zielen aangaan die hun eigen losmaak-proces hebben doorgemaakt. Met hen kun je uiteindelijk je grote liefde voor het leven delen.