Healing Spiritueel Gaia & Oceaan Jaspis

Manifestatie vanuit Vertrouwen

De healing van Gaia & Oceaan Jaspis gaat over manifestatie vanuit Rijpheid. In Spirituele Wijsheid , Voorstellen Oceaan Jaspis en Voorstellen Gaia wordt nog meer spirituele wijsheid behandeld. 

Na het lezen van de spirituele wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Manifestatie vanuit Vertrouwen

Het is zoveel gemakkelijker te vertrouwen als we fundamenteel geloven dat we in een welwillend universum leven. Een universum dat onze goddelijke groei ondersteunt, van ons houdt en ons dagelijks leidt. “Roep elke dag de begeleiding aan die onvoorwaardelijk van je houdt.” Deze eenvoudige, snelle actie stelt ons in staat om in een veld van goddelijke genade en hulp te zijn dat ongelooflijk krachtig en behulpzaam is.

Die steun hebben is alsof je deel uitmaakt van een team dat allemaal naar hetzelfde doel werkt. Met het vermogen om goede gevoelens en ontspanning van binnenuit te cultiveren komt er een veel dieper vermogen om op goddelijke liefde te vertrouwen en te beseffen dat het echt en krachtig is en zijn werk doet. Ondanks de onzekerheid over wat onze volgende stappen zouden zijn zorgt vertrouwen uiteindelijk voor meer geluk. Een beslissing nemen die op veel niveaus niet logisch lijkt is moeilijk. Maar als je op hartniveau weet dat de keuze uit liefde komt en niet uit angst dan moet je gewoon vertrouwen. Want uiteindelijk komt het goed.

Kristal Mandala - Gaia & Oceaan Jaspis - Goede Wil

Wanneer kun je heling van Gaia & Oceaan Jaspis gebruiken?

De energie van Gaia & Oceaan Japsis kan worden gebruikt op elk moment dat je moeite hebt om te vertrouwen. Je weet dat dit het geval is als je gelooft dat een bepaalde gebeurtenis eerst moet plaatsvinden voordat je kunt ontspannen. Maar ook als je alleen een stap kunt zetten als je zeker weet dat het op een bepaalde manier zal aflopen.

Het werken met de energie van Gaia en Oceaan Jaspis zal ook helpen als je minder visie of inzicht in de toekomst hebt dan normaal. Maar ook als je het gevoel hebt dat je een fase in je leven ingaat waarin je wordt gevraagd je behoefte om te weten los te laten en gewoon te groeien.