Spirituele Healing Ishtar & Astrofylliet

Manifestatie vanuit waardigheid

De healing van Ishtar & Astrofylliet gaat over Manifestatie vanuit waardigheid. In Spirituele Wijsheid , Voorstellen Astrofylliet en Voorstellen Ishtar wordt nog meer spirituele wijsheid behandeld. 

Na het lezen van de spirituele wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Manifestatie vanuit waardigheid

Een van de Hopi-leringen uit de Indiaanse traditie voor de New Age verschuiving van bewustzijns is dat we moeten leren dingen niet persoonlijk op te vatten. Er is zoveel verandering dat we erin verstrikt kunnen raken en soms zullen we beseffen dat het veel groter is dan één individu. Hoewel we een vrije wil hebben over hoe we op dit proces reageren echter op een ander niveau kwamen we juist naar de aarde om deze reis te maken (en wel met alles erop en eraan).

Als er iets ‘fout lijkt te gaan’ omdat ons ego vindt dat het anders zou moeten, hoeft dat niets anders te betekenen dan dat het gewoon bij het leven hoort. Er is altijd een groter perspectief en hoe groter het perspectief, hoe meer onze fundamentele goddelijke waardigheid intact is. Er is geen schaamte op dat niveau, niets om je door vernederd te voelen of iets waar je in hebt gefaald. Er is alleen het goddelijke spirituele licht dat door de ervaring gaat dat het gemanifesteerd wordt. Voor de ziel is het een wilde, opwindende en interessante reis. Voor ons ego is het een minder glanzende reis. Echter wanneer je dapper genoeg bent om aanwezig te zijn tijdens het afsterven van bepaalde dingen in je leven en bewust genoeg bent om getuige te zijn van de geboorte die plaatsvindt als onderdeel van dat proces, zou je je kunnen voorstellen dat je ziel in vuur en vlam staat en goddelijk straalt.

Terwijl we in de greep zijn van het uiteenvallen van onze eigen persoonlijkheid en het lijden dat dat met zich mee kan brengen kun we beseffen dat onze ziel straalt.  Op dat moment kun je tegen je ziel zeggen “Dit lichaam en deze geest zien dat je hiervan houdt, maar wij hebben ook mededogen nodig!” Op dat moment kan er een gevoel van liefde komen voor het proces. Er is een fundamentele zuiverheid in het spirituele wezen dat in ons lichaam woont. Onze zielenessentie wordt aangetast of verminderd het wordt alleen maar helderder door ervaring in de loop van duizenden en duizenden levens. Wanneer we in staat zijn dit deel van onszelf te accepteren en ons er meer mee gaan identificeren, in plaats van onszelf onterecht enkel te zien als ons lichaam, vindt er een diepgaande verandering in manifestatie plaats. We beginnen onze aangeboren, goddelijke, koninklijke aard en onwankelbare waardigheid te realiseren. We worden daardoor veel wilder en gaan meer van het leven houden.

We hoeven ons namelijk niet meer te verbergen voor mogelijke schaamte of vernedering, omdat we het niet meer  als waar aannemen op de manier zoals we dat eerder wel deden. We zijn in staat om los te breken en ons uit te drukken. Misschien heb je ooit gezien hoe een artiest of atleet zichzelf volledig verloor in wat ze aan het doen waren en merkte je dat er iets in jou werd geraakt – een verlangen dat je niet helemaal kon identificeren -. Op dat moment maakte je contact met de behoefte aan innerlijke waardigheid die je de vrijheid geeft om volledig en onbevreesd los te laten en te leven.

Kristal Mandala - Ishtar & Astrofylliet - Moedige Wedergeboorte

Je manifesteren door de waardigheid van Ishtar is toestaan om je levenslust en je verlangen om te proeven van alles wat er is naar boven te laten komen. Het zal je groter, moediger en sterker maken. Het vereist geloof in jezelf en vertrouwen in het leven. Dat je naar ervaringen wordt geleid die goed voor je zijn op het moment dat ze goed voor je zijn. De juiste ervaringen, op het juiste moment, zorgen ervoor dat je niet al te veel gebroken of platgedrukt wordt door het leven, maar net genoeg geschud of zachtjes geduwd zodat je zult herstellen door te groeien.

Wanneer kun je heling gebruiken van de energie van Ishtar & Astrofylliet?

Als je ooit last hebt gehad van perfectionisme en als je denkt dat iets minder dan het beste jezelf of anderen zal beschamen. Het werken met de energie van Ishtar en Astrofylliet zullen je dan helpen bij het terugwinnen van je waardigheid, omdat je je gaat realiseren dat het op geen enkele manier voorwaardelijk is, maar dat het gewoon zo is. Wat je ervaringen ook zijn, wat anderen ook van je ervaringen denken, je hebt een onaangetaste, fundamentele waardigheid in je. Wanneer je dit accepteert en respecteert, zul je zoveel durf hebben dat je leven zich zal openen voor avonturen. Zo kun je dingen manifesteren die je misschien had gehoopt maar waarvan je nooit had durven dromen dat ze mogelijk waren.

Ishtar en Astrofylliet zullen je elke keer dat je je beschaamd of verslagen voelt door een tegenslag of uitdagende levenservaring helpen. Maar ook als je jezelf op je kop geeft omdat je niet ‘verder’ bent op je pad of in het leven, of als je in een ongezonde relatie of vriendschap bent geweest waardoor je je niet goed voelt over jezelf. Het kunt de energie ook gebruiken als een goede chakra-reiniger wanneer je jezelf voorbereidt om nog een stap op je pad te zetten en je de kracht van Ishtar wilt, zodat je er echt voor kunt gaan zonder je in te houden.