Spirituele wijsheid Ishtar & Astrofylliet

Moedige Wedergeboorte

De Spirituele wijsheid van Ishtar & Astrofylliet gaat over Moedige Wedergeboorte. In de healings Mentaal en Emotioneel en op Ziels-niveau wordt nog meer spirituele wijsheid behandeld. 

Na het lezen van de spirituele wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Boodschap van het Orakel

Het Orakel van Moedige Wedergeboorte komt naar je toe wanneer er een kans is om een ​​angst onder ogen te zien en los te laten, om overtuigingen of gedrag los te laten dat in de weg staat van het leven waarvan je echt droomt. Het is jouw beslissing of je die angst nu, later of helemaal niet wilt uitdagen. Als je echter twijfelt aan je bereidheid en capaciteit laat dit orakel je weten dat je er meer klaar voor bent dan je denkt en dat nu de tijd rijp is. Er komt een nieuwe jij aan. Het zou je vrienden en familie kunnen choqueren. Ze kunnen je ervan beschuldigen dat je niet meer jezelf bent, maar je wordt meer jezelf dan ooit tevoren. Vertrouw op de nieuwe jij die naar voren komt in de grotere authenticiteit en kracht die je in jezelf ontdekt. Je hoeft je wezen niet te verloochenen om aan de verwachtingen van een ander te voldoen. Door moedige gedurfde wedergeboorte boor je de moed aan die je nodig hebt om niet alleen het transformatieproces te doorlopen, maar ook de spirituele brutaliteit te hebben om jezelf toestemming te geven om de nieuwe jij die naar voren komt te zijn en lief te hebben. Dus koester je herboren zelf, want het was geen makkelijk gewin en het is een goddelijke schat.

Wedergeboorte vereist een sjamanistische dood
Het vergt durf om je een nieuw leven voor te stellen. Dapperheid van geest en bereidheid is nodig om jezelf toe te staan ​​een andere leven te omarmen en te leiden. Je kunt zelf kiezen hoe je in deze wereld zult zijn. Jouw waarheid kan veel verschillende versies hebben – sommige zijn beangstigend en anderen bevrijdend. Er is zoveel om te ervaren in dit leven. Jij heb het licht en de kracht van een levende zon in je. Een wedergeboorte is nieuw leven – een ander leven – een andere jij volledig waarheidsgetrouw, authentiek en toch levendiger, stralender en vrijer. Je kunt het allemaal hebben. Een wedergeboorte vereist echter wel de ervaring van een sjamanistische dood. Dit is geen fysieke dood maar een spirituele transformatie. Het vereist dat alles wat je ervan weerhoudt om een vrijer, mooier, vreugdevoller en zielsbevredigend leven te leiden wordt opgeofferd. Het zal als het ware moeten sterven zodat je opnieuw geboren kunt worden. Afhankelijk van hoe sterk je jezelf identificeerde met deze dingen en hoe gehecht je was aan deze identiteit, zul je het gevoel hebben dat je samen met hen sterft. Je zult veranderen door dit hele proces en niet meer voelen, denken, gedragen of geloven zoals je ervoor deed.

Kristal Mandala - Ishtar & Astrofylliet - Moedige Wedergeboorte

Een sjamanistische dood is een diepgaande transformatie
De sjamanistische dood zorgt voor een transformatie die zo diepgaand is dat een meer echte jij uit het proces tevoorschijn komt. Het ontdoet je van wat je dacht te zijn en wat overblijft is de echte jij, lastenvrij, zonder maskers en sluiers volledig authentiek. Moed en durf  is nodig omdat de sjamanistische dood en wedergeboorte je mentaal kunnen beangstigen. Nadat het proces is voltrokken zul je feestvieren maar wanneer je er doorheen gaat, zullen je angsten worden gestimuleerd. Dat is echter ook de bedoeling want je kunt alleen je angsten opzij zetten als je de confrontatie aangaat en ervoor kiest ze los te laten. Als ze zich in de schaduw verbergen, kun je er niet mee omgaan. Je angsten kunnen gaan over succes, je eigen waarde, alleen zijn, of over afgewezen, verlaten, veroordeeld, beschaamd of genegeerd te worden. Je bent misschien bang dat je verkeerde beslissingen neemt of er spijt van krijgt. Het kan zijn dat je niet weet wie je bent zonder je baan, relatie, rol als ouder of een andere beperkte identiteit waar je je hele wezen in hebt geprojecteerd. Het leven aan de andere kant van die angst lijkt misschien niet voor te stellen voor je brein. Misschien maak je je daarom zorgen dat je gewoon ophoudt te bestaan. 

Voor alle duidelijkheid: niemand die is overgegaan van op angst gebaseerde realiteit naar op liefde gebaseerde realiteit heeft ooit gezegd, of zal ooit zeggen: “Ik mis mijn op angst gebaseerde realiteit!” Hoewel het pijnlijk kan zijn, zal wat je opgeeft geen reden tot spijt zijn. De mate waarin je bereid bent om moedig je angsten onder ogen te zien, ter discussie te stellen en vervolgens los te laten (in plaats van te geloven dat je angsten een accurae weergave zijn van de realiteit) is de mate waarin je wedergeboorte kunt ervaren. Je wedergeboorte kan zo radicaal, zo gedurfd zijn, dat je het gevoel krijgt dat je in dit ene leven een heel ander leven leidt.