Voorstellen Astrofylliet

Wedergeboorte

Astrofyliet is een perfecte aanvulling op Ishtars bewustzijn. Net als het leven en Ishtar heeft het de ongebruikelijke eigenschap dat het een compleet scala aan trillingen omvat, van vrij laag en dicht tot ijl en verfijnd. Het kan daarom door iedereen worden gebruikt en zal licht in alle chakra’s brengen om evenwicht en afstemming te creëren waar dat nodig is. Zijn glinstering brengt licht op wat we moeten zien en weten. Astrofylliet betekent ‘blad van sterren’ en heeft een donkerzwart, glanzend oppervlak en zilverachtige insluitsels die glinsteren in het licht. Het kan je doen denken aan het staren naar een rijke zwarte nachthemel met komeet-staarten en vallende sterren die in alle richtingen uitbarsten.

Als je naar astrofylliet kijk, is het alsof er een universum in de steen zit. Als je er als het ware energetisch in zou vallen gaan deuren wijd open en komen portalen naar andere bewustzijnsniveaus en astrale reizen naar werelden beschikbaar. Dit alles zou kunnen gebeuren door een diepe en open verbinding met deze steen die werelden in zich bevat en toegang geeft tot werelden daarbuiten. Het is een relatief zeldzame steen, maar kan tegen redelijke prijzen worden gevonden in getrommelde stenen. De blad- of veervormige insluitsels kunnen zilver of brons van toon zijn.

Astrofylliet ondersteunt onze reizen of afdalingen naar de onderwereld, in een crisis voor heling en transformatie, omdat het de wijsheid bevat van bevrijding, dood en wedergeboorte. Het bevat de diepe waarheid dat een einde ook een begin is, zoals de slang die in zijn eigen staart bijt. Als een deur sluit, is dat niet omdat we worden geweigerd maar omdat ons gevraagd wordt om een ​​ander pad te nemen, een andere weg er doorheen. Er is iets dat meer afgestemd of passender is en we moeten dat pad nemen. De houding van nooit opgeven, gewoon een andere weg zoeken, is het equivalent van Ishtar die deuren intrapt die voor haar gesloten waren. Ze verklaarde niet dat het moest gebeuren zoals ze wilde, ze verklaarde dat het haar niet zou moeten worden geweigerd.

Astrofylliet helpt ons herinneren dat we universa in ons hebben, dat we oneindige, grenzeloze spirituele wezens zijn en dat we open kunnen staan ​​voor al het leven. Het helpt ons onze gehechtheid aan hoe we denken dat dingen naar ons toe moeten komen los te laten. Maar ook onze gehechtheid aan een gesloten deur los te laten, en onmiddellijk onze aandacht te verleggen en te zoeken naar waar de deur voor ons opengaat. Net als Ishtar verwachten we dat het leven en universele liefde onze groei ondersteunen en ons alles bieden wat er is. Het wordt daarom gemakkelijker om dingen die aan het “doodbloeden” zijn los te laten en ons open te stellen voor datgene wat bloeit van het leven en ons roept.

Astrophyllite is een steen van geboorte en een deel van zijn helende eigenschappen omvat het balanceren van hormonen, wat fysiek, psychologisch en spiritueel nuttig is voor alle stadia van de geboorte. Hormonale balans helpt ons een deel van de stress die we aan verandering toeschrijven op te geven, om ons meer op één lijn te voelen met de gratie van transformatie. Ze kunnen we het onvermijdelijke loslaten accepteren dat van ons wordt gevraagd. Zodat we het meer als een voertuig gaan zien, in plaats van de leegte van verlies te voelen, waardoor we zoveel meer naar ons openende wezen kunnen laten komen. Astrofylliet ondersteunt zowel uittredingen als fysieke heling. Met diepe transformatie en de resulterende verandering, wat nodig is voor gemoedsrust, leren we van perspectief te veranderen.

Kristal Mandala - Ishtar & Astrofylliet - Moedige Wedergeboorte

We kunnen soms het gevoel hebben dat we vastzitten in de manier waarop we een persoon, plaats of relatie zijn gaan zien en interactie hebben uit gewoonte in plaats van spontaniteit. Het kan beginnen te voelen alsof de situatie of relatie in kwestie “immitatie” is, in plaats van een levende, spontane uitdrukking van het leven. Dit kan ons emotionele of psychologische veiligheid geven doordat het bekend is. Echter moeten we oppassen dat het de levendigheid van vrijheid, authenticiteit en spontaniteit in een relatie of andere levenssituatie niet verplettert. Dit zou er namelijk voor kunnen zorgen dat we gevoel krijgen dat we ons in ons leven en onze relaties meer gedragen als in reality-tv dan als realiteit. Astrofhylliet helpt ons om ook verder dan onze verwachtingen te kijken en ons open te stellen voor andere perspectieven. Als je iets nieuws leert over iemand die je al jaren kent kan dat tot resultaat hebben dat je daardoor anders naar hem of haar kijkt. Maar ook dat je verbinding levendiger en interessanter wordt, doordrenkt met nieuw leven en een nieuw perspectief. Dit is hoe je het geschenk dat astrofyliet ons kan geven kunt ervaren. Het helpt ons onze waarnemingsvermogens te openen om daardoor gevoeliger, bewuster en ontvankelijker voor het leven te worden.

Astrofylliet helpt ons om te leven in acceptatie met het nu, terwijl we ons ervan bewust blijven dat wat we kiezen om te doen en nu te zijn, altijd een uitnodiging is voor toekomstige ervaringen om zich te manifesteren. Het helpt ons contact te maken met ons vermogen om een ​​toekomst te zien terwijl we in het wonderbaarlijke huidige moment blijven, waar we de praktische stappen nemen om die visie te laten ontstaan. 

Omdat deze steen ons helpt onszelf te leren kennen door los te laten wat niet langer dient, is het ook een steen die ons helpt om ons levenspad en ons doel te vinden. Hoe meer we weten wie we zijn zal ons goddelijke pad en doel steeds duidelijker worden. Dit komt omdat ons doel en ons pad in wezen bedoeld is om alles te worden wie we zijn. Ons goddelijke pad is een uitdrukking van onze essentie. Het is niet iets buiten ons om te vinden, het is iets in ons dat in al zijn pracht geboren wil worden. Astrofylliet helpt ons te beseffen dat er in ons een universum van mogelijkheden is. Het helpt ons om die mogelijkheid te laten manifesteren.

Het is een visionaire steen die ons helpt contact te maken met onze aangeboren paranormale gaven en ze te verfijnen, zodat we geen slachtoffers zijn van wat we zien, maar eerder het vermogen hebben om steeds meer vanuit het hart te zien. Dit stelt ons in staat om met nieuwsgierigheid, in plaats van met oordeel, te zien wat een ziel in een bepaalde levenssituatie creëert en met welk leerdoel die situatie wordt opgeroepen. Het licht dat het van binnenuit oproept, is als een zoeklicht in ons, zodat we de volgende stap kunnen zien die we moeten nemen. We zouden een groot zoeklicht kunnen krijgen dat ons een verreikend zicht geeft. Maar het kan ook zijn dat we al zoveel doormaken dat we alleen de volgende stap hoeven te zien en dan de volgende stap, enzovoort. We werken gewoon met wat ons is gegeven en stappen in vertrouwen in dat licht naar voren.

Meer lezen over de werking van Astrofylliet