Healing Spiritueel Isis & Isis Kwarts

Manifestatie vanuit Vastberadenheid

De healing van Isis & Isis Kwarts gaat over Manifestatie vanuit Vastberadenheid. In Spirituele Wijsheid , Voorstellen Isis en Voorstellen Isis Kwarts wordt nog meer spirituele wijsheid behandeld. 

Na het lezen van de spirituele wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Manifestatie vanuit Vastberadenheid

Zich manifesteren door vastberadenheid gaat niet over het opleggen van onze verwachtingen aan het leven of proberen het als een holbewoner op zijn hoofd te bonzen, totdat het toegeeft en doet wat we willen. In een “Staredown” (soort staarwedstrijd) met het goddelijke alziend oog, zullen wij altijd degenen zijn die als eerste knipperen. Vastberadenheid is de kracht om betrokken te zijn en onszelf of het leven niet op te geven. Daarbij moeten we natuurlijk wel opgeven om altijd onze zin te krijgen. Want als we ons hele leven proberen te leven als een tweejarige en een driftbui krijgen wanneer het leven ‘nee’ tegen ons lijkt te zeggen, zullen we onszelf en de mensen om ons heen zich op den duur behoorlijk ellendig voelen.

We gebruiken vastberadenheid voor ons goddelijke succes, wat een meer volwassen begrip van succes is. Goddelijk succes is het hoogtepunt van onze goddelijke natuur, die zich manifesteert in authentieke perfectie, in alle werelden, dus ook in deze. Het is wat we echt verlangen en ligt verborgen onder alle voorbijgaande fantasie. Het is de ware aard van onze goddelijke erfenis. We zijn hier om ons goddelijke succes te beleven. We moeten vastbesloten zijn om het te ontvangen en Isis helpt ons daarbij.

Kristal Mandala - Isis & Isis Kwarts - Zij zal altijd Zegevieren

Hoe weet je of je healing op dit gebied nodig hebt?
Als je je geblokkeerd, gedwarsboomd, verward voelt of de emotionele energie mist om door te gaan op je pad, door de onvermijdelijke tegenslagen en aanpassingen die consequent van ons op het goddelijke pad worden verlangd, dan is healing met Isisi en Isis Kwarts iets voor jou. Aan de andere kant, als je merkt dat je de neiging hebt om te blijven pushen terwijl je misschien moet loslaten, zullen Isis en Isis Kwarts je helpen je vastberadenheid op de juiste manier te gebruiken. Zodat je steeds weer op één lijn kunt komen met de hogere wil, door steeds weer micro-aanpassingen in houding en gedrag om op het goddelijke pad te blijven, in plaats van te proberen de wereld om je heen op één lijn te brengen. 

Isis heeft een bijzondere kracht bij het helen van verdriet en het doorstaan ​​van emotionele uitdagingen met triomf in schijnbaar onvermijdelijke mislukkingen. Dit betekent dat haar energie je zal helpen als je door een tijd van diep verlies gaat en niet zeker weet hoe je ooit weer in het licht zult komen.