Spirituele wijsheid Isis & Isis Kwarts

“Zij zal altijd Zegevieren”

De Spirituele wijsheid van Isis & Isis Kwarts gaat over “Zij zal altijd Zegevieren”. In de healing op Ziels-niveau wordt nog meer spirituele wijsheid behandeld. 

Na het lezen van de spirituele wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Boodschap van het Orakel

De spirit van Isis die nu tot je spreekt via dit orakel spoort je aan om nooit op te geven. Die spirit leeft ook in jou als je vechtlustige en heilige krijger. Ze laat je weten dat je zult zegevieren, dat liefde altijd wint. Als je duisternis in de wereld ziet en ziet dat juist degenen die het minder verdienen ‘zegevieren’ ten kosten van anderen die meer deugd hebben, raak dan niet ontmoedigd. Het universum is liefde en karma is slim. Alles verloopt volgens een hoger plan en je hoeft niets te doen om de perfecte balans tussen goddelijke genade en goddelijk oordeel tot stand te brengen. Isis is niet geïnteresseerd in wraak en dat hoeft ook niet. Ze heeft al haar energie nodig om healing van de werkelijkheid tot stand te brengen om de wereld waarin ze leeft te zegenen. Je kunt ervoor kiezen om hetzelfde te doen, minder dan dat is jouw mooie ziel en wilde geest niet waardig.

Inwijding in de mysterieschool van Isis
Degenen van jullie die ooit zijn gevraagd om iets of iemand van wie je echt hield op te geven om je spirituele reis te ondernemen, worden ingewijd in de mysterieschool van Isis. Ze zal je begeleiden en bekrachtigen om onbevreesd te worden. Je bent niet immuun voor pijn, maar je zult ook niet overwonnen worden door twijfel. Als iets of iemand probeert te voorkomen dat je slaagt, zul je de handschoen oppakken en zegevieren. Niets zal je verslaan. Isis leert ons om liefde in ons hart vast te houden en te weigeren om ons door bitterheid of haat te laten overmeesteren (of in ieder geval niet voor lang). Dat is de manier om krachtig en stralend op het levenspad te blijven, zelfs in de meest moeilijke tijden. 

Kristal Mandala - Isis & Isis Kwarts - Zij zal altijd Zegevieren

Isis is de spirituele belichaming van het gezegde: ‘goed leven is de beste wraak’. Isis houdt van zichzelf en houdt van het leven. Ze haalt zichzelf nooit naar beneden en veroordeelt zichzelf nooit. Ze neemt de acties van anderen niet persoonlijk op – zelfs niet van degenen die met hun acties haar actief proberen kwaad te doen. Ze gelooft in haar vermogen om te doen wat ze moet doen en gaat ermee door.

Isis heeft vele beproevingen doorstaan gemotiveerd door liefde
Soms moeten we gewoon weten dat alles goed komt. Hoe onmogelijk de kansen ook mogen lijken, als we weten dat het op de een of andere manier gaat lukken, zullen we doorgaan. We hebben misschien geen idee hoe het zal uitpakken, maar als we het Goddelijke vertrouwen, zal het eerder een kwestie van nieuwsgierigheid zijn dan van onzekerheid over onze toekomst. In de oude Egyptische mysterietradities van de godin Isis wordt gezegd dat ze veel beproevingen heeft moeten doorstaan. Ze werd vele malen geconfronteerd met een gebroken hart en een verwoestend verlies. Haar antwoord hierop was om te blijven evolueren en al haar kracht, wijsheid en humor te gebruiken om elk obstakel te overwinnen. Haar motivatie was liefde, en hoewel ze had kunnen toegeven aan haat of wanhoop, deed ze dat niet.